بهگزارش خبرگزاری تسنیم از اراک ، آیتالله قربانعلی درینجفآبادی ظهر امروز در نشست اعضای ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی با اشاره به وظایف مهم ستاد اظهار داشت: برنامهریزی در حوزه احیای فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر تنها مختص به یک نهاد یا سازمان نیست بلکه باید توسط همه دستگاهها و در لایههای مختلف مدیریتی به ویژه در شورای فرهنگ عمومی تصمیمگیری شود.
وی افزود: برای تبیین فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر باید همه ظرفیتهای جامعه به کار گرفته شوند و حوزههای علمیه و مساجد به پایگاه امر به معروف و نهی از منکر تبدیل شوند.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی ادامه داد: ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در جامعه، فرهنگسازی الگوهای موفق، تقویت نگرش آحاد جامعه به امر به معروف و تبیین بیانات مقام معظم رهبری در این زمینه باید مورد توجه ستاد امر به معروف و نهی از منکر باشد و برنامههای خود را در راستای تحقق این اهداف تنظیم کند.
دری نجفآبادی تصریح کرد: برخی از مسائل و معضلات اجتماعی در شرایط عادی کمرنگ هستند اما در شرایط ویژهای ظهور و بروز پیدا میکنند که دستگاههای مسئول باید به این مهم توجه کنند و در زمینه مدیریت این مسائل برنامهریزی داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری از 4 سال گذشته نشستهای مختلفی در حوزه موضوعات مختلف برگزار کردند که این موضوع نشاندهنده دغدغه مقام معظم رهبری در زمینه مسائل اجتماعی و فرهنگی است بنابراین باید توجه کرد که اجرای امر به معروف و نهی از منکر میتواند به میزان چشمگیری در زمینه رفع مشکلات و معضلات اجتماعی سهیم باشد.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی با اشاره به اینکه برای اجرای صحیح امر به معروف و نهی از منکر باید سازماندهی و برنامهریزی وجود داشته باشد و سهم هر دستگاه مشخص باشد، گفت: شبکههای اجتماعی در برخی مواقع مسائل فرهنگی و اجتماعی را تحت تاثیر قرار میدهند به همین سبب مسئولان باید برای حفظ و تقویت اسلام و انقلاب تلاش کنند و از تسلط محتواهای مسموم و نادرست فضای مجازی بر فرهنگ جلوگیری کنند.
انتهای پیام/713/س
نظر شما