شناسهٔ خبر: 51812342 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: خبرنامه دانشجویان ایران | لینک خبر

خودداری از اعلام گزارش فساد به سازمان بازرسی مجازات دارد

رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت که خودداری حسابرسان، حسابداران، حفاظت‌ها، حراست‌ها و مسئولان بازرسی از اعلام سوءجریان و موارد فساد مجازات دارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، گردهمایی مدیران دفاتر مدیریت عملکرد و رسیدگی به شکایات دستگاه‌های اجرایی صبح امروز پانزدهم دی ماه با حضور ذبیح الله خدائیان رئیس سازمان بازرسی کل کشور و جمعی از مدیران دستگاه‌های قضایی و اجرایی برگزار شد.

خودداری از اعلام گزارش فساد به سازمان بازرسی مجازات دارد

خدائیان در این گردهمایی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به ویژه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و ضمن عرض تسلیت ایام فاطمیه، «نظارت» را از اساسی‌ترین اصول مدیریت دانست و با اشاره به سئوالی در علم مدیریت مبنی بر اینکه «آیا اصل بر نظارت است یا اعتماد»، گفت: این دو موضوع در تضاد با یکدیگر نیستند؛ چراکه نظارت به مفهوم عدم اعتماد نیست بلکه زمینه شناسایی نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت را فراهم می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه لازم است در کنار اعتماد، نظارت هم وجود داشته باشد، وجود نظارت را مستلزم برنامه‌ریزی دانست.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور ادامه داد: باید برای اداره امور یک مجموعه، برنامه وجود داشته باشد، اهداف مشخص شود، وضع موجود بررسی گردد و راهکارهای ارتقای وضع موجود به وضع مطلوب، مورد پیش بینی قرار گیرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به گزارش سوءجریانات و موارد فساد به سازمان بازرسی اظهار کرد: در ماده ۱۴ قانون ارتقاء سلامت اداری و همچنین در قانون تشکیل سازمان بازرسی، تصریح شده که حسابرسان، حسابداران، حفاظت‌ها، حراست‌ها و مسئولان بازرسی اگر به سوءجریان و موارد فساد برخورد کردند که رسیدگی به آن جز وظایف سازمان بازرسی است باید اعلام کنند و در صورت عدم اعلام، استنکاف از انجام وظیفه است و مجازات دارد.

دکتر خدائیان گفت: اگر در یک اداره‌ای موارد فساد زیاد است و همکاران ما در بازرسی‌های خود به موارد مشهود سوءجریان رسیدند، ضمن اعلام سوءجریانات، باید ترک فعل مسئولان آن اداره هم گزارش شود.

برچسب‌ها:

نظر شما