شناسهٔ خبر: 51076494 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

آرد با کیفیت لازمه پخت نان مطلوب در کیش

خبرگزاری صداوسیما

نانوایان جزیره کیش آرد با کیفیت را یکی از عوامل تاثیرگذار بر پخت مطلوب نان اعلام کردند.

صاحب‌خبر -

آرد با کیفیت لازمه پخت نان مطلوب در کیشبه گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز کیش، مدیر امور اجتماعی، بهداشت و درمان سازمان منطقه آزاد کیش گفت: کارشناسان اداره غله و آرد و نان منطقه آزاد کیش روزانه از نانوایی‌های جزیره بازدید می‌کنند.

نقشبندی گفت: بیش از ۲۷ واحد خبازی در جزیره کیش پخت نان را در جزیره کیش برعهده دارند.

وی با اشاره به نظارت در خصوص استفاده نکردن نانوایان از جوش شیرین، افزود: از آغاز امسال تاکنون بیش از ۸۰۰ قرص نان را برای سنجش جوش شیرین به آزمايشگاه ارجاع داده شده است.

نقشبندی گفت: مردم می‌توانند هرگونه شکایات نسبت به کیفیت نان را به شماره ۱۲۴ واحد بازرسی اعلام کنند.

<div id="video-display-embed-code_7309298"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/3290195/7309298?width=400&height=300"></script></div>
 
<div id="video-display-embed-code_7309296"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/3290195/7309296?width=400&height=300"></script></div>

نظر شما