شناسهٔ خبر: 51063841 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: جمله | لینک خبر

تجسمی

تعطیلی کرونایی نمایشگاه «یوهانس ورمیر» در آلمان

تشدید بحران شیوع کرونا در آلمان، نمایشگاهی از آثار «یوهانس ورمیر» را که پیش از برگزاری دو بار به دلیل مشابه لغو شده بود، بیش از دو هفته تعطیل کرد. نمایشگاهی از ۱۰ نقاشی یوهانس ورمیر، نقاش معروف هلندی، در درسدن آلمان یکی از چند نمایشگاهی است که به دلیل محدودیت‌های کرونایی‌ جدید در ایالت […]

صاحب‌خبر -

تشدید بحران شیوع کرونا در آلمان، نمایشگاهی از آثار «یوهانس ورمیر» را که پیش از برگزاری دو بار به دلیل مشابه لغو شده بود، بیش از دو هفته تعطیل کرد.
نمایشگاهی از ۱۰ نقاشی یوهانس ورمیر، نقاش معروف هلندی، در درسدن آلمان یکی از چند نمایشگاهی است که به دلیل محدودیت‌های کرونایی‌ جدید در ایالت زاکسن این کشور دستکم تا ۱۲ دسامبر (۲۱ آذر) تعطیل شدند.
زاکسن بالاترین آمار ابتلا به کرونا در آلمان را دارد و در هر هفت روز از هر ۱۰۰ هزار نفر، یک هزار تن به این بیماری مبتلا می‌شوند، آماری که در آلمان بی‌سابقه است. روز دوشنبه (۱ آذر) در مجموع بیش از ۴۵ هزار مورد ابتلای جدید در سراسر این کشور اروپایی گزارش شد. از زمان آغاز شیوع کرونا در این کشور مارس ۲۰۲۰ (فروردین ۹۹) تا لحظه تنظیم خبر بیش از ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر به این بیماری مبتلا شده و ۹۹ هزار و ۸۰۰ نفر درگذشته‌اند؛ همچنین بیش از ۵۶ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر (۶۸ درصد) در این کشور واکسن زده‌اند. بحران کرونا در آلمان تا جایی پیش رفته که ینس اشپان وزیر بهداشت آلمان هشدار داد انتظار دارد تا پایان زمستان همه در آلمان یا علیه کرونا واکسینه شده، یا از ابتلای به این ویروس بهبود یافته و یا مرده باشند.
زاکسن اولین ایالت آلمان است که در چهارمین موج شیوع کرونا موزه‌های خود را تعطیل می‌کند. در این ایالت همچنین برگزاری بازارهای کریسمس نیز ممنوع شده و رستوران‌ها تنها تا ساعت ۸ بعد از ظهر اجازه فعالیت دارند. آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان نسبت به برقراری محدودیت‌های شدیدتر سراسری برای مقابله با موج سنگین زمستانی هشدار داده است.
نمایشگاه یوهانس ورمیر درسدن پیش از افتتاح در ماه سپتامبر (شهریور- مهر ۱۴۰۰)، دو بار به دلیل کرونا به تعویق افتاده بود و به گفته مسئولان، نمی‌توان آن را بیش از ۲ ژانویه (۱۲ دی ۱۴۰۰) تمدید کرد. نسخه‌ای از این نمایشگاه روز ۲۲ ژانویه (۲ بهمن) در موزه هنر متروپولیتن توکیو برپا می‌شود و سپس در سه شهر دیگر ژاپن توقف خواهد داشت.

 

درس تاریخ

نشست سران آمريکا، شوروي و انگلستان در تهران

۲۸ نوامبر سال ۱۹۴۳ روزولت، استالين و چرچيل رهبران سه کشور آمريکا، شوروي و انگلستان مذاكرات چهار روزه خودرا در تهران آغاز كردند تا استراتژي مشترک «پس از جنگ» را تعيين کنند. اين نخستين بار بود که استالين در چنين کنفرانسي شرکت مي کرد. قبلا وزيران امور خارجه سه کشور در مسکو مقدمات کار و زمينه مذاکرات را آماده کرده بودند که بايد در آن سرنوشت جهان پس از شکست آلمان و روابط في مابين قدرتهاي فاتح تعيين و ترسيم مي شد.
طبق اسنادي که سالها بعد انتشار يافت در اين مذاکرات که يکم دسامبر آن سال پايان يافت و اعلاميه پاياني آن هشت روز بعد انتشار يافت قرار شده بود لهستان تحت نفوذ شوروي قرار گيرد و قسمتي از آلمان به لهستان داده شود. بر سر جزاير واقع در شمال ژاپن که استالين خواهان آنها بود توافق صورت گرفت. استالين نقشه جغرافيايي بالکان پس از عقب نشيني آلماني ها را مطرح ساخت و قرار شد که در اين منطقه حرف اول را شوروي بزند. استالين در مذاکرات تهران تاکيد کرده بود که شکست آلمان، مگر در صورت دستيابي به سلاحهاي جديدتر [سلاح هسته اي] حتمي است و قبل از ۱۵ ماه ديگر از ميان مي رود و از شرکاء نظامي خود خواست که با گشودن جبهه تازه اي در غرب، بار جنگي روسيه را کاهش دهند که تا اين لحظه ميليون ها تَن تلفات داشته بود. استالين پافشاري کرده بود که آلمان پس از جنگ ميان نيروهاي فاتح تقسيم شود که شرکاء او موافقت ضمني کرده بودند. طبق اسناد ديگر، در کنفرانس تهران توافق بر سر انهدام آلمان شده بود، نه وادار کردن اين کشور به تسليم شدن و استدلال اين بود که به دليل عدم انهدام آلمان در پايان جنگ جهاني اول، اين کشور موفق شد که آتش جنگ دوم را روشن سازد.

نظر شما