به گزارش اقتصادنیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، اسپوتنیک گزارش داد، اولگا چونتونوا، متخصص تغذیه به این نکته اشاره میکند که چرا ویتامین E را "زنانه" مینامند و چگونه میتوان کمبود آن را در بدن جبران کرد.
این متخصص تغذیه گفت:ویتامین E در واقع اغلب «ویتامین زنانه» نامیده میشود. این ویتامین از بدن در برابر پیری زودرس محافظت میکند و به تولد نوزادی سالم کمک میکند. کمبود ویتامین E منجر به اختلال در عملکرد بدن میشود.
او افزود: مشکلات اصلی کمبود این ویتامین موجب دیستروفی عضلانی و همچنین اختلال در هماهنگی حرکات و مهمتر از همه، کم شدن بینایی است. پوست خاصیت ارتجاعی خود را از دست میدهد، مو کدر میشود و شروع به شکستن میکند.
این ویتامین خاصیت آنتیاکسیدانی دارد و از بافتهای بدن در مقابل اثرات مخرب رادیکال آزاد برخی از ترکیبهای شیمیایی محافظت میکند.
غذاهای حاوی ویتامین E شامل بادام، کلم بروکلی، ماهی قزل آلا، فلفل دلمه ای، روغن جوانه گندم، آووکادو هستند. این متخصص در پایان عنوان کرد: به استثنای مصرف مشترک با ویتامین D میتوان ویتامینE را با دیگر ویتامینها مصرف کرد، همچنین ویتامینهای A و C برعکس با ویتامین E سازگاری دارند ویتامینE برای افراد مبتلا به صرع تجویز نمیشود.