شناسهٔ خبر: 50027532 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: همشهری آنلاین | لینک خبر

فاصله بین تزریق واکسن‌های کرونا و آنفلوآنزا چقدر باشد؟

عضو ستاد ملی مقابله با کرونا و متخصص بیماری‌های عفونی گفت: واکسن آنفلوآنزا از فرانسه و هلند به کشور وارد شده و بهتر است فاصله تزریق آن با واکسن کرونا یک هفته باشد.

صاحب‌خبر -

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، مسعود مردانی عضو ستاد ملی مقابله با کرونا و متخصص بیماری‌های عفونی با اشاره به شیوع ویروس کرونا و رایج بودن آنفلوآنزا در فصول سرد سال افزود: واکسن آنفلوآنزا هیچ تاثیری در عدم ابتلا به کرونا ندارد اما امسال، افراد واجد شرایط باید واکسن آنفلوآنزا تزریق کنند تا از ابتلا به این بیماری در امان بمانند.

وی ادامه داد: افراد بالای ۶۰ سال، زنان باردار، مبتلایان به بیماری‌های قلبی، ریوی و دیابت حتما واکسن آنفلوآنزا را در مدت زمان تعیین شده تزریق کنند.

مردانی با تاکید بر تزریق واکسن کرونا برای کودکان اظهار داشت: ضرورت تزریق این واکسن برای کودکان، خیال ما را از بابت عدم ابتلا به آنفلوآنزا راحت می‌کند در غیر اینصورت همه‌گیری آنفلوآنزا و کرونا بسیار خطرناک‌تر می‌شود.

این متخصص بیماری‌های عفونی اضافه کرد: افراد واجد شرایط باید با تجویز پزشک، واکسن آنفلوآنزا را از داروخانه‌ها دریافت کنند.

به گفته مردانی، گرچه واکسن آنفلوآنزا در پیشگیری از ابتلا به این بیماری صد درصد مؤثر نیست اما همچنان بهترین دفاع در برابر آنفلوآنزا به شمار می‌آید.

‌وی خاطرنشان کرد: آنفلوانزا یک بیماری عفونی است که سیستم تنفسی را مورد حمله قرار می‌دهد و این بیماری در ابتدا ممکن است با داشتن علائمی مانند آبریزش بینی، عطسه و گلودرد مشابه سرماخوردگی به نظر برسد اما سرماخوردگی معمولاً به آرامی بروز می‌کند، در حالی که آنفلوآنزا به طور ناگهانی روی می‌دهد و با اینکه سرماخوردگی می‌تواند آزاردهنده باشد، آنفلوآنزا معمولاً حس بسیار بدتری ایجاد می‌کند.

این متخصص بیماری‌های عفونی تصریح کرد: تب بالا، درد عضلانی، سردرد، سرفه، خستگی و ضعف از علائم آنفلوآنزا محسوب می‌شود.

مردانی یادآور شد: در سال گذشته با وجود شیوع کرونا و رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی از سوی مردم، موارد ابتلا به آنفلوآنزا کم بود و امسال نیز امیدواریم با توجه مردم به اصول بهداشتی از جمله استفاده از ماسک، رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، استفاده از مواد ضدعفونی کننده و شست و شوی مرتب دست‌ها با آب و صابون، کمتر شاهد ابتلا به این بیماری در جامعه باشیم.

برچسب‌ها: