شناسهٔ خبر: 49787717 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

در نشست معاونان و مدیران بین‌الملل دانشگاه‌ها؛

سالارآملی: افق‌های جدید در تعاملات علمی بین‌المللی، نیازمند حرکت‌های نو است

رئیس مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم گفت: وقتی از منظر راهبرد کلان بین‌المللی وزارت علوم به مجموعه تحولات بپردازیم، افق‌های جدیدی را در آینده تعاملات مشاهده می‌کنیم که نیازمند حرکت‌های نو است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دوازدهمین نشست سراسری هم‌اندیشی معاونان و مدیران بین‌الملل دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی با عنوان «دیپلماسی علمی در سال ۱۴۰۱-۱۴۰۰؛ با تاکید بر افق‌های جدید؛ حرکت‌های نو» هم‌اکنون در حال برگزاری است.

حسین سالارآملی رئیس مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم گفت: امروزه و در شرایط کنونی، در سپهر جدید، متفاوت و تازه‌ای از تعاملات علمی بین‌المللی قرار گرفته‌ایم. از سویی، حرکت رو به رشد همکاری‌های علمی بین‌المللی داخلی را در سال‌های اخیر شاهد بوده‌ایم و از سوی دیگر، موانعی در مسیر همکاری‌های علمی بین‌المللی به وجود آمده است.

سالارآملی، افزود: وقتی از منظر راهبرد کلان بین‌المللی وزارت علوم به مجموعه این تحولات بپردازیم، افق‌های جدیدی را در آینده تعاملات بین‌المللی مشاهده می‌کنیم که نیازمند حرکت‌های نو بر پایه تجربیاتی است که از بستر بین‌المللی‌سازی آموزش عالی به دست آمده است.

وی با اشاره به آغاز سال تحصیلی جدید گفت: بر اساس برنامه‌های وزیر علوم، نشست هم‌اندیشی معاونان بین‌الملل به منظور بررسی، تبیین و تدوین سیاست‌های همکاری در چهار حوزه اصلی همکاری‌های دوجانبه و چند‌جانبه بین‌المللی، سازمان‌های تخصصی علمی بین‌المللی و همچنین دیپلماس علم و فناوری بر بستر گسترش زبان فارسی برگزار می‌شود.

سالارآملی به موفقیت کارگروه‌های ملی همکاری‌های علمی بین‌المللی اشاره کرد و افزود: یکی دیگر از محور‌های این نشست، بررسی نقش و جایگاه کارگروه‌ها در ایجاد، توسعه و تحکیم همکاری‌هاست.

رئیس مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی اضافه کرد: در این نشست به چندین محور پرداخته می‌شود که اهم این محور‌ها تبیین سیاست‌های کلان وزارت عتف در چهارچوب دیپلماسی علمی و اشاره به تجارب موفق است که سخنرانان به نقطه نظرات خود در این زمینه می‌پردازند و همچنین در راستای گسترش زبان ادبیات فارسی سیاست‌های کلان وزارت علوم در چهارچوب دیپلماسی علم و فناوری در بستر توسعه زبان فارسی به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت.

وی ادامه داد: در موضوع همکاری‌های علمی بین‌المللی بر اهمیت گسترش زبان ادبیات فارسی تاکید شده و اساتید و صاحب‌نظران این حوزه نسبت به تحولات این بخش از تعاملات بین‌المللی می‌پردازند.

شایان ذکر است این نشست به صورت مجازی تا ساعت ۱۴.۳۰ امروز (یکشنبه ۴ مهر ماه) ادامه دارد.

نظر شما