به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، اولین نشست ستاد اربعین این وزارتخانه با دستور رستم قاسمی، وزیر راه و شهرسازی برگزار شد. در این نشست نعمتالله ترکی، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی ، سیاوش امیرمکری، سرپرست سازمان هواپیمایی کشوری، سید قاسم بینیاز، رییس مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی، بابک طالبی، معاون حملونقل سازمان راهداری و حملونقل جادهای و نمایندگانی از حوزه وزارت و دستگاههای نظارتی مانند سازمان بازررسی کشوری و تعزیرات حکومتی حضور داشتند.
ترکی در حاشیه این نشست و در گفتوگو با خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، در رابطه با خروجی این جلسه و موضوعاتی که مورد بحث و گفتوگو قرار گرفت، گفت: یکی از موضوعات مورد بررسی قیمت بلیت پرواز اربعین بود. در جلسه مصوب شد که قیمت رفت و برگشت هر زائر از تهران و 4 فرودگاه کشور به نجف 5 میلیون تومان و از شهرهای مشهد و شهرستانهای شرقی کشور 6 میلیون تومان باشد. این نرخ تصویب شده ستاد اربعین وزارت راه و شهرسازی است و به کلیه ایرلاینهای و مراکز عرضه فروش بلیت اعلام رسمی شده است.
وی ادامه داد: بر اساس توافقات انجام شده، زائران حتما باید پیش از خرید بلیت از طریق سامانه سماح ثبت نام کرده و ویزا نیز دریافت کرده باشند، همچنین تزریق دوز دوم واکسن، همراه داشتن کارت واکسن و جواب منفی تست PCR با اعتبار 72 ساعته برای خرید بلیت الزامی است. زائران پس از انجام این موارد میتوانند برای خرید بلیت مراجعه کنند. در ستاد اربعین نیز تاکید شد که مراکز عرضه و فروش بلیت هواپیما تنها به کسانی بلیت عرضه کنند که این مراحل را طی کرده باشند.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به الزام شرکتهای هواپیمایی به عرضه بلیت دوطرفه گفت: امکان تهیه بلیت رفت و برگشت برای زائران در نظر گرفته شده است. برخی نگرانیها وجود داشت که مراکز عرضه بلیت تنها بلیت یکطرفه برای زائران صادر کنند. در این نشست تاکید شد که تمام شرکتها و مراکز فروش بلیت هواپیما ملزم هستند به درخواست زائر بلیت رفتوبرگشت صادر کنند، مگر آنکه خود زائر درخواست خرید بلیت یکطرفه باشد.
وی افزود: مشکلات مربوط به سفر هوایی حل شده است و سازمان هواپیمایی کشوری نیز تمام توان خود را به کار گرفته است که این اعزام به طریق خوبی انجام شود.
ترکی در ادامه با اشاره به اینکه ظرفیتی برای بازگشت زائران از مرز زمینی ایجاد شده است، گفت: برای بازگشت زائران تنها مرز مهران در نظر گرفته شده است و تمام زائران تنها می توانند از این مرز به کشور بازگردند. سازمان راهداری برای پشتیبانی از بازگشت زمینی زائران اعلام آمادگی کرده و در جلسه ستاد مصوب شد برای کلیه زائرانی که از این مرز باز میگردند وسیله ایاب و ذهاب در نظر گرفته شده و نسبت به تچهیز مرز و تهیه وسایل مورد نیاز اقدام شود.
وی ادامه داد: قیمت بلیت برگشت زمینی بر اساس نرخ مصوبی است که سازمان راهداری اعلام خواهد کرد و فکر میکنم تفاوت چندانی با دو سال پیش نداشته باشد. امکانات بازگشت زمینی زائران از همین امروز آماده است و ایجاد موکبهای پذیرایی در مرز نیز پیشبینی شده است.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزیر راه و شهرسازی در انتها گفت: سعی میکنیم جلسه این ستاد دستکم دو روز در میان برگزار شود و این روند تا پایان مراسم اربعین ادامه خواهد داشت. در این جلسات پیگیر مشکلاتی که اعلام میشود و ایجاد هماهنگی میان دستگاههای مرتبط هستیم و امیدواریم خدمات مرتبط به حوزه وزارت راه و شهرسازی در سفر اربعین به بهترین شیوه ارائه شود.
نظر شما