به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، سوفله دسری فرانسوی بر پایه خامه و سفیده تخممرغ زده شده است و به راحتی می توان آن را تهیه کرد پس با ما همراه باشید.
مواد لازم:
شکلات : 140گرم
پودر قند : 40 گرم
شیر : 150 میلی لیتر
تخم مرغ : 2 عدد بزرگ
شکر : به مقدار لازم
طرز تهیه:
در یک قابلمه، شیر را گرم کنید تا به طور تقریبی به نقطه جوش برسد و بعد از روی حرارت بردارید.
شکلات تلخ را از قبل خرد کنید و داخل آن بریزید. به خوبی مخلوط کنید.
زردهها و سفیدهها را از هم جدا کنید. 2 زرده تخممرغ را به مخلوط بالا اضافه کنید. با تمام سرعت هم بزنید به طوری که یک دست شده باشد.
بگذارید تا کامل سرد شود و به دمای محیط برسد.سفیدههای تخممرغ را به کمک همزن برقی به همراه پودر قند آنقدر هم بزنید تا پف کند و مانند ابر شود.
سفیده تخممرغ را با مواد شکلاتی مخلوط کنید، به طوری که سفیدههای پف کرده باز نشوند.فر را در دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
قالب مورد علاقهتان را بردارید (بهتر است لیوانی شکل به عرض 5-4 و طول 8-7 سانتیمتر باشد).
کاغذ روغنی درون آنها بگذارید تا سوفله به دیوارهها نچسبد. مواد را داخل قالبهایتان بریزید.
به مدت 12 دقیقه سوفلهها را داخل فر قرار دهید.
آن را سریع میل کنید. نوش جان
انتهای پیام/
نظر شما