شناسهٔ خبر: 47025410 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شبستان | لینک خبر

معاون اجتماعی پیگشیری از وقوع جرم قوه قضائیه:

قوه قضائیه عمله درآمد حرام احدی نمی شود/راه اندازی ۱۲۰۰ واحد تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل با استفاه از طرح پایش

غلامی با اشاره به اینکه قوه قضائیه عمله درآمد حرام احدی نمی شود، گفت: کلمه خیانت و درآمد‌های حرام از جمله نکات بارز سخنان رهبری است که به تصریح ریاست قوه قضائیه، دادستان‌های ما و دادگستری‌ها برای چنین مواردی اجرائیه صادر نمی‌کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، علی غلامی، معاون اجتماعی پیگشیری از وقوع جرم قوه قضائیه شب گذشته (دوشنبه 13 اردیبهشت) در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما در خصوص فعال سازی واحد‌های تولیدی نیمه تعطیل و تعطیل با بیان اینکه عملکرد بانک در قبال بنگاه‌ها و واحد‌های تولیدی به گونه اعطای تسهیلات با سود‌های مرکب یا بیش از حد مجزای مصوب از سوی بانک مرکزی است، گفت: قوه قضائیه، عمله خیانت و درآمد حرام احدی در جمهوري اسلامي نخواهد شد.

 

وی به سخنان مقام معظم رهبری در خصوص فعال سازی واحد‌های تولیدی نیمه تعطیل و تعطیل  اشاره کرد و گفت: کلمه خیانت و درآمد‌های حرام از جمله نکات بارز و قابل توجه سخنان رهبری است که به تصریح ریاست قوه قضائیه، دادستان‌های ما و دادگستری‌ها برای مواردی همچون خیانت و درآمد‌های حرام اجرائیه صادر نمی‌کنند، اگر بانکی بر اساس منویات خودش که معلوم هم نیست از کجا نشات می‌گیرد چنین سود‌هایی را طلب می‌کند ما مجری منویات آن نخواهیم شد.

 

غلامی با اشاره به اینکه بانک‌ها در درجه اول نمی‌توانند در عوض ما برای کار‌های غیر قانونی خود، امکان تهیه، مصادره کنندد و اجرائیه بگیرد، گفت: بانک‌ها باید بدانند که اگر از ابتدا وارد معامله‌ای شدند حمایت قوه قضاییه را نخواهند داشت.

 

معاون اجتماعی پیگشیری از وقوع جرم قوه قضاییه درباره اعطای تسهیلات بانکی بانک‌ها با قاعده قانونی نیز گفت: اگر بانک‌ها با واحد‌های تولیدی و بنگاه‌ها وارد گرفتاری شدند قوه قضائیه بر اساس رسالت خودش برای داوری و حکمیت ورود خواهد کرد تا حد امکان مسئله حل شود، اما با در نظر گرفتن بدترین فرض ممکن، بانک به فردی تسهیلات دهد و آن فرد کاهلی کرده و نمی‌تواند تسهیلات را بازپس دهد، بانک در نهایت می‌تواند واحد تولیدی یا بنگاه‌ها را مصادره کند.

 

وی با بیان اینکه تخلف بانک در این زمینه از جایی شروع می‌شود که پس از تملک واحد تولیدی، قراردادی با کارکنان و کارگران منعقد می‌کند، افزود: طبق آن اختیاری تام به بانک داده می‌شود و این خود خلاف قانون است.

 

 معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه در بخش دیگری از این برنامه خبری به آثار و دستاورد‌های طرح پایش اشاره کرد و افزود: این طرح علمی و دقیق از سوی ریاست قوه قضاییه مورد تایید و تاکید قرار گرفت.

 

وی ادامه داد: این طرح در خصوص بانک‌ها به ما خواهد گفت که واحد‌های تعطیل شده چه هستند و علت تعطیلی آن‌ها چیست در این طرح به اعداد بزرگتری خواهیم رسید، اما تا این لحظه 1200  واحد تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل راه اندازی شده اند و حدود 2 هزار واحد هم شناسایی شده که قطعاً با تحلیل‌ها و بررسی‌های بیشتر به اعداد و ارقام بالاتری خواهیم رسید و پس از اعمال اطلاعات آماری و داده‌های اطلاعاتی سبب راه اندازی و بازگشایی‌های بیشتری خواهیم شد.

 

پایان پیام/50

نظر شما