شناسهٔ خبر: 46761987 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: شبستان | لینک خبر

مدیر ستاد فهمای جنوب کرمان تاکید کرد

حمایت از مشاغل خانگی و صنایع دستی رویکرد کانون‌های مساجد در پساکرونا شود

خوبی‌زاده با اشاره به خدمات اجتماعی اقتصادی کانون‌های مساجد در دوران شیوع کرونا، گفت: رویکرد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در آ‌ینده باید حمایت از مشاغل و کارآفرینی باشد تا به رونق اقتصادی کمک کند.

صاحب‌خبر -

خبرگزاری شبستان ، گروه مسجد و کانون های مساجد، بحران کرونا در کنار همه تهدیدها و آسیب های اجتماعی، اقتصادی و روحی‌ که نه فقط بر ایران بلکه بر جهان تحمیل کرد، فرصت‌آفرینی هایی نیز داشت، از جمله آنها ورود بچه های مسجد به میدان مقابله با این ویروس و نیز رزمایش کمک مومنانه است که فصلی جدید را در حیات مساجد گشود، به گونه ای که در راستای عمل به فرمایش مقام معظم رهبری درباره کمک مومنانه، کانون های فرهنگی هنری مساجد در سراسر کشور به مرکزی برای شناسایی و کمک به نیازمندان تبدیل شدند.

 

 «مجید خوبی زاده»، در گفت و گو با خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان با اشاره به افق فعالیت کانون های مساجد در دوران پساکرونا اظهار کرد: کانون های فرهنگی هنری مساجد در بحران کرونا در بحث کمک های مومنانه با استفاده از ظرفیت گروه های جهادی اقدامات قابل توجهی انجام دادند، دستگیری از نیازمندان تا اجرای پویش های مذهبی، طرح ها و برنامه های ابتکاری از جمله دستاوردهای کانون های فرهنگی هنری مساجد در این دوران بوده است.

 

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد جنوب کرمان بیان کرد: بهره گیری از ظرفیت فضای مجازی یکی دیگر از رویکردهایی بوده است که در این دوران مورد توجه قرار گرفت و موجب شد که ما پایگاه ارتباطی خودمان با کانون های فرهنگی هنری مساجد را از دست ندهیم و تمام طرح ها و ابتکارات را در این بستر انجام دهیم.

 

وی برنامه ریزی در زمینه کارآفرینی و حمایت از مشاغلی را که در این بحران متضرر شدند، یکی از رویکردهای مورد توجه دانست و تصریح کرد: بسیاری از کسب و کارها در بحران کرونا دچار ضرر اقتصادی شدند،بنابراین ضرورت دارد که در دوران پساکرونا نیز مورد حمایت  از سوی خیرین قرار گیرند.

 

خوبی زاده خاطر نشان کرد: آن چیزی که در آینده با بهره گیری از ظرفیت کانون های فرهنگی هنری مساجد می توان انجام داد، بحث تقویت تشکیلات کانون های فرهنگی هنری مساجد است، چراکه در طول سال های گذشته و در بحران  های مختلف شاهد بوده ایم که این مجموعه پا به پای دیگر نهادها و سازمان ها در بحث های زیرساختی، توانمندسازی و آموزش به خوبی عمل کرده اند.

 

مدیرستاد فهمای جنوب کرمان بر لزوم حمایت از اشتغال های خانگی تاکید و خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در جنوب کرمان اشتغال خانگی و صنایع دستی رونق قابل توجه دارد، حمایت از این مشاغل خانگی به نوعی زمینه گسترش کسب و کارهای بانوان بویژه افراد سرپرست خانوار را در بحث گردشگری که در این منطقه صورت می گیرد، فراهم می کند.

 

پایان پیام/40

نظر شما