شناسهٔ خبر: 46713792 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

کارگاه پخت زولبیا و بامیه در اصفهان +عکس

زولبیا و بامیه یکی از شیرینی‌های پرمصرف در ماه مبارک رمضان است. به همین مناسبت تصاویری از پخت این شیرینی در یک کارگاه اصفهانی منتشر شده است.

صاحب‌خبر -

خبرگزاری میزان _ تسنیم نوشت: هرساله با فرارسیدن ماه مبارک رمضان تولید وفروش زولبیا وبامیه برای سفره‌های افطار رونق می‌گیرد.

  • بیشتر بخوانید:
  • توصیه‌هایی برای پیشگیری از تشنگی در ماه رمضان
انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

نظر شما