شناسهٔ خبر: 46070774 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: همشهری آنلاین | لینک خبر

تصمیم‌های مجلس برای یارانه ۱۴۰۰ | دخل و خرج سال آینده تعیین شد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی بخشی از «سازوکار پرداخت یارانه هدفمندی و معیشتی» را برای سال آینده تعیین کردند.

صاحب‌خبر -

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از فارس، ‌نمایندگان مجلس در آخرین نشست بودجه و در ادامه بررسی تبصره‌های هزینه‌ای لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور، احکام هزینه‌ای تبصره (۱۴) را تصویب کردند.

این احکام در خصوص سازوکار هزینه‌کرد بخشی از درآمد حاصل از هدفمندسازی یارانه‌ها است که با ۱۸۹ رأی موافق، ۱۵ رأی مخالف و ۲ رأی ممتنع از مجموع ۲۱۶ نماینده حاضر در جلسه به تصویب رسید.

احکام هزینه‌ای تبصره (۱۴) به شرح زیر است؛

الف) ۱ – سازمان هدفمندی یارانه‌ها موظف است بدون نیاز به ابلاغ و تخصیص از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور نسبت به پرداخت مصارف مربوط مطابق جدول مذکور و بند (الف) تبصره (۱۸) و ردیف محرومیت‌زدایی مندرج در جدول ۳- ۱۰ اقدام کند.

۳-  عوارض شهرداری‌ها و دهیاری‌ها از فروش حامل‌های انرژی موضوع ماده (۳۸) قانون مالیات بر ارزش افزوده و جداول پرداختی‌ها (مصارف) این تبصره، پس از وصول، ظرف مدت یک‌ماه به حساب تمرکز وجوه وزارت کشور واریز می‌شود تا به شهرداری‌ها و دهیاری‌ها پرداخت شود.

بند (ب) تبصره (۱۴) عبارت است از: سازمان هدفمندسازی یارانه ها و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی حسب مورد مکلفند نسبت به ثبت‌نام و پرداخت یارانه هدفمندی و نیز معیشتی و سایر یارانه‌ها به کلیه افراد از جمله افراد جدید، افرادی که تاکنون ثبت‌نام نکرده اند و افرادی که منصرف شده‌اند، اقدام نمایند. عدم ثبت‌نام یا تأخیر در ثبت‌نام و عدم پرداخت یارانه هدفمندی و نیز یارانه معیشتی و سایر یارانه‌ها تخلف محسوب و مسئولیت آن بر عهده کلیه مدیران ذی‌ربط است، این تخلف قابل رسیدگی در مراجع ذی‌صلاح است.

در بند (د) این تبصره نیز آمده است:

۱- منابع جدول این تبصره پس  از تأمین به صورت کامل به مصارف آن می‌رسد و هزینه‌کرد آن در غیر مصارف جدول تخلف محسوب می‌شود. سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها مکلف است گزارش اقدامات را هر سه ماه یک بار به کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات ارائه نماید.

۳- تأمین منابع مورد نیاز این تبصره در اولویت است و اجرای مفاد سایر تبصره‌های این قانون نباید منجر به کاهش منابع آن شود.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی و پس از ۲۴ جلسه بررسی مستمر برای رسیدگی به لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ کل‌ کشور، دخل و خرج سال آینده را تعیین و تصویب کردند.

برچسب‌ها:

نظر شما