شناسهٔ خبر: 4540322 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: خبرآنلاین | لینک خبر

سارقین غرب، در شرق کشور دستگیر شدند

استان‌ها > خراسان رضوی - با دستگیری دو سارق حرفه‌ای خودرو، از پانزده فقره سرقت خودرو تندر٩٠ در شهرهای مشهد، سردشت، ارومیه و سلماس پرده برداشت.

صاحب‌خبر -

به ‌گزارش «خبرآنلاین» از خراسان رضوی؛ رئیس پلیس آگاهی خراسان‌رضوی با اعلام این خبر گفت: «در‌پی وقوع یک‌فقره سرقت به عنف خودرو تندر٩٠ در یکی از مناطق شهر مشهد موضوع در دستورکار تیمی از ماموران پایگاه شرق پلیس آگاهی شهر مشهد قرار گرفت و کارآگاهان پایگاه شرق پلیس آگاهی پس از بررسی‌ اظهارات فرد مال‌باخته در‌باره نحوه سرقت با استفاده از اطلاعات به‌دست‌آمده از سارقان تحقیقات گسترده‌ای را در این‌باره شروع کردند.»
روزنامه «شهرآرا» چاپ مشهد این مطلب را از قول « سرهنگ حسین بیدمشکی» نوشته و گزارش داده است: «تیم رسیدگی‌کننده پرونده پس از پاره‌ای تحقیقات میدانی محل‌های احتمالی تردد سارقان را شناسایی کردند و زیرنظر گرفتند. پس از چند شبانه‌روز کنترل نامحسوس، سرانجام خودروی سرقتی را در کمربندی مشهد ‌به قوچان شناسایی و در ‌عملیاتی غافل‌گیرانه آن را پس از طی مسافتی کوتاه تعقیب وگریز با علائم هشداردهنده متوقف کردند.»
بیدمشکی ادامه داده: «متهمان به نام‌های وحید و فرخ که هر دو اهل و ساکن یکی از استان‌های غربی کشور بودند، در ابتدا منکر هرگونه جرمی بودند که در ادامه تحقیقات در مواجهه با فرد مال‌باخته و دیگر ادله ومستندات پلیسی به سرقت خودرو اعتراف کردند. متهمان جوان در ادامه بازجویی‌های علمی کارآگاهان پایگاه شرق پلیس آگاهی به چهارده فقره سرقت خودرو تندر٩٠ در شهرهای سردشت،‌ ارومیه و سلماس اعتراف کردند.»