شناسهٔ خبر: 45054397 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: مشرق | لینک خبر

دیلی میلی گزارش داد:

پرستاران آمریکایی از بیم عوارض جانبی حاضر به تزریق واکسن نیستند

یک روزنامه انگلیسی گزارش داد حدود ۶۰ درصد از کارکنان بخش بهداشت و سلامت آمریکا از بیم عوارض جانبی از زدن واکسن کرونا امتناع می‌کنند.

صاحب‌خبر -

سرویس جهان مشرق - روزنامه دیلی میل انگلیس در گزارشی نوشت: در شرایطی که روند توزیع واکسن کووید-۱۹ در آمریکا با فراز و نشیب‌های فراوان ادامه دارد، هزاران نفر از کارکنان بخش سلامت و پرستاران در این کشور از زدن واکسن خودداری می‌ورزند.

این روزنامه انگلیسی با اعلام این خبر افزود: بر اساس یک نظرسنجی، حدود نیمی از کارکنان بخش بهداشت و سلامت در یکی از شهرهای ایالت کالیفرنیا و بیمارستانی در تگزاس می‌گویند واکسن نخواهند زد، ۶۰ درصد کارکنان یک آسایشگاه سالمندان در ایالت اوهایو حاضر به زدن واکسن نیستند، و ۴۰ درصد کارکنان بخش سلامت در لس‌آنجلس پذیرای واکسن نیستند.

شرکت‌کنندگان در نظرسنجی در این رابطه می‌گویند که از عوارض جانبی خطرناک واکسن هراس دارند. آنها با نصب پوسترهایی گفته‌اند که احساس می‌کنند با آنها مانند موش آزمایشگاهی رفتار می‌شود. کارشناسان نیز تقصیر را متوجه اطلاع‌رسانی غلط می‌دانند.

اگرچه عوارض جانبی که جان افراد را به خطر بیندازند به ندرت مشاهده می‌شوند، اما مواردی از آنها طی اولین روزهای واکسیناسیون اتفاق افتاد و دو نفر از کارکنان بخش بهداشت در ایالت آلاسکا ــ که یکی از آنها سابقه حساسیت نداشت ــ دقایقی پس از دریافت اولین دوز واکسن فایزر دچار شوک آنافیلاکسی شدند.

این مشکل فقط در آمریکا مشاهده نشده است. کارکنان بخش بهداشت هلند نیز از این شکایت کرده‌اند که با آنها مانند موش آزمایشگاهی رفتار می‌شود.

اما اوضاع در آمریکا وخیم است و روزانه ۳۰۰۰ نفر جان خود را در اثر ابتلا به بیماری از دست می‌دهند. روند واکسیناسیون نیز به کندی پیش می‌رود و تنها ۱۴ درصد از ۲۰ میلیون نفری که قرار بود در قالب عملیات واکسیناسیون ضربتی تا پایان سال ۲۰۲۰ واکسینه شوند، تا قبل از فرا رسیدن سال نو نخستین دوز واکسن را دریافت کردند.

مایک دواین فرماندار ایالت اوهایو گفت که ۶۰ درصد کارکنان خانه‌های سالمندان از دریافت واکسن امتناع می‌ورزند. به گزارش روزنامه لس‌آنجلس تایمز، حدود ۴۰ درصد کارکنان بخش بهداشت و سلامت در لس‌آنجلس و ۵۰ درصد از کارکنان در ریورساید کانتی حاضر به زدن واکسن نیستند.

https://i.dailymail.co.uk/1s/2021/01/01/18/37495300-9104845-image-a-12_1609526850548.jpg

در ایالت اوهایو، ۶۰ درصد کارکنان آسایشگاه‌های سالمندان از زدن واکسن کرونا امتناع می‌کنند و نیمی از کارکنان بخش بهداشت در ریورساید کانتی ایالت کالیفرنیا علیرغم مواجهه با خطر بالای ابتلا به کووید-۱۹ و اولویت دریافت واکسن، حاضر به زدن واکسن نیستند.

میلیون‌ها دوز از واکسن کرونا در بخش‌های بزرگی از آمریکا موجود هستند، اما بلااستفاده مانده‌اند.

در پی توصیه مرکز کنترل و پیشگیری بیماری در خصوص اولویت دادن به کارکنان بخش بهداشت جهت واکسیناسیون، این کارکنان در همه ایالت‌ها در اولویت دریافت واکسن کووید-۱۹ قرار گرفته‌اند.

هدف از این امر محافظت از پرستاران، پزشکان، و کادر بیمارستانی بود که بطور مرتب با بیماران مبتلا به کووید-۱۹ مواجه می‌شوند.

کارشناسان بهداشت عمومی امیدوار بودند که اولویت واکسیناسیون کارکنان بخش سلامت نه تنها آنها را در برابر بیماری ایمن سازد، بلکه خطر گسترش بیماری توسط آنها را کاهش دهد و مانع از ته کشیدن نیروی کار بیمارستان‌ها شود.

اما احتمال امتناع کارکنان بخش بهداشت و سلامت از دریافت واکسن پیش‌بینی نشده بود.

مایک دواین او در این باره اظهار داشت: «قصد نداریم آنها را وادار به اینکار کنیم، اما ای کاش در این زمینه تبعیت بیشتری صورت می‌گرفت.»

«امروز پیام ما این است: این قطار شاید به این زودی‌ها دوباره برنگردد: ما در نهایت واکسن را در اختیار همگان قرار می‌دهیم، اما شما اکنون این فرصت را دارید و باید واقعاً به فکر دریافت آن باشید.»

یکی از کارکنان بخش بهداشت و سلامت در ایالت نیوجرسی گفت که اطمینان دارد وی و همکارانش به‌ عنوان «موش آزمایشگاهی» واکسن کووید-۱۹ را قبل از تزریق آن به عموم مردم دریافت می‌کنند.

آوریل لو پرستار ۳۱ ساله ساکن ایالت کالیفرنیا به روزنامه لس‌آنجلس تایمز گفت: «من قرار است انتخاب‌کننده این ریسک و خطر باشم ــ ریسک ابتلا به کووید یا ریسک دریافت یک واکسن ناشناخته. فکر می‌کنم ریسک ابتلا به کووید را انتخاب کنم. می‌توانم آن را مهار کنم و با استفاده از ماسک تا حدودی مانع آن شوم، هرچند این امر ۱۰۰ درصد نیست.»

امتناع پرستاران از زدن واکسن نباید مایه تعجب مسئولان بهداشت به ویژه در ایالت کالیفرنیا باشد. نظرسنجی بنیاد سلامت خانواده کایزر که روز ۱۵ سپتامبر - همزمان با آغاز توزیع واکسن در آمریکا - منتشر شد، نشان داد که ۲۹ درصد افراد شاغل در بخش سلامت خواهان زدن واکسن نیستند.

با این حال این روزنامه آمریکایی تصریح کرد اجباری شدن واکسیناسیون سراسری کووید-۱۹ دور از انتظار و حتی در دولت بایدن نامحتمل خواهد بود.   

نظر شما