شناسهٔ خبر: 44993253 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

همایش ادبی فخر ایران؛ بزرگداشت شهید محسن فخری‌زاده/ رونمایی از کتاب «فخر ایران» با حضور فرزندان شهید

همایش ادبی «فخر ایران؛ بزرگداشت شهید محسن فخری‌زاده» با حضور فرزند این شهید و جمعی از مسئولان وزارت «دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح» و شعرا در حوزه هنری با رعایت پروتکل بهداشتی برگزار شد. جرم کیف قاپی از جرایمی است که شاکیان بسیاری دارد. در این بخش کارشناسان وکیل‌آنلاین نحوه نوشتن شکواییه کیف قاپی را توضیح داده‌اند.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان - همایش ادبی فخر ایران؛ بزرگداشت شهید محسن فخری‌زاده دانشمند برجسته و ممتاز هسته‌ای و دفاعی کشورمان با حضور حامد فخری‌زاده فرزند این شهید بزرگوار، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید ضیاءالدین آقاجان‌پور نماینده ولی فقیه در وزارت «دفاع و پشتیبانی نیرهای مسلح» وجمعی از شعرا با رعایت پروتکل بهداشتی برگزار شد.

سالن مزین به عکس اساتید حوزه فرهنگ و هنر و سیمای تابناک شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، مدافع حرم و پدر هسته‌ای ایران شهید محسن فخری‌زاده بود.

قبل از شروع برنامه، تیزر بیانات مقام معظم رهبری در بیان شخصیت شهید محسن فخری‌زاده پخش شد.
 
محمدرضا طهماسبی، سعید بیابانکی و ناصر فیض از شعرای کشورمان در این مراسم در مدح شهید محسن فخری زاده اشعاری را خواندند.

همچنین از کتاب «مجموعه شعر فخر ایران» گردآوری شده به همت محمدمهدی عبدالهی با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید ضیاءالدین آقاجان‌پور، رئیس حوزه هنری و حامد و مهدی فخری‌زاده فرزندان شهید رونمایی شد.
 
حامد فخری‌زاده فرزند شهید محسن فخری زاده در این همایش گفت: حس عاطفی و حماسه این محفل بنده را دل تنگ پدر کرد.
 
 

شهید فخری زاده؛ مجاهد فی سبیل الله
حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید ضیاءالدین آقاجان‌پور در این همایش گفت: شهید فخری‌زاده شخصیتی گمنام بود، وزارت دفاع این توفیق را داشت که در خدمت این شهید بزرگوار فخر ایران و امت اسلامی باشد، بیش از ۲۰ سال این شهید بزرگوار را می‌شناختم و چند روز قبل از شهادت او در جلسه‌ای در محضر ایشان بودم.

رییس عقیدتی سیاسی وزارت دفاع ادامه داد: شهید فخری زاده مجاهد فی سبیل الله بودند، ایشان در جریان پیروزی انقلاب اسلامی نقش داشت، بر این نکته تأکید داشتند که شکل گیری انقلاب و خواسته مردم منجر به پیروزی انقلاب شد، اسلامی بودن در ذات انقلاب است.

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در ۱۹دی بزرگداشت قیام مردم قم، شهید فخری زاده را فرزند قم دانست و اضافه کرد: بنده در واقعه ۱۹در ۱۳۵۶حضور داشتم و هتک حرمت به ساحت مرجعیت دینی و رهبری نهضت اسلامی صورت گرفت.

آقاجان پور تشکیل حاکمیت اسلامی را شعار مردم قم در این واقعه تاریخی برشمرد و تأکید کرد: شهید فخری زاده هرکجا که اسلام، قرآن و نظام جمهوری اسلامی ایران به او نیاز داشت به عنوان مجاهد فی سبیل الله حضور داشت و نقش خود را به درستی ایفا کرد.

رییس عقیدتی سیاسی وزارت دفاع با بیان اینکه شهید فخری زاده با قرآن خیلی مأنوس بود، اضافه کرد:ایشان با اینکه مدیر بود و مشغله فنی زیادی داشت توجه ویژه به قرآن واحادیث داشتند و در حوزه علم از قرآن کریم بهره می بردند، هر شب یک ساعت قبل از نماز صبح بیدار می شدند و در نماز جماعت شرکت داشتند.

وی ادامه داد:مقام معظم رهبری از شهید فخری زاده به عنوان دانشمند کم نظیر یاد می کنند، شهید فخری زاده در میدان جهاد حضور داشت و با اینکه عالم و دانشمند برجسته بود، متواضع ترین مردم بود، شهید فخری زاده ادیب، شاعر مولوی شناس، حافظ شناس بود.

آقاجان پور اظهار داشت: شهید فخری زاده در میدان مبارزه با هوای نفس هم موفق بود، اشعار در راستای تبیین معارف دینی و اسلامی و اهل بیت(ع) است و نقش شاعران و ادیبان در ترویج روحیه حماسی و انقلابی در جامعه بسیار مهم است،


مکتب فخری‌زاده با زبان هنر ترویج و ماندگار شود
بابک شهریاری مدیر حوزه هنری و فرهنگی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در حاشیه همایش ادبی فخر ایران، بزرگداشت شهید دانشمند محسن فخری زاده و مراسم رونمایی از کتاب «فخر ایران» که در تالار اندیشه حوزه هنری و با حضور جمعی از شعرای تراز اول کشور برگزار شد در جمع خبرنگاران گفت: زبان هنر بهترین ابزار برای تبیین عظمت و منش اهل بیت عصمت و طهارت در طول تاریخ بوده است که این سنت پسندیده در انقلاب اسلامی برای تشریح مجاهدت های شهدای دفاع مقدس، شهدای محور مقاومت و شهدای عرصه جهاد و علم ادامه پیدا کرد که می توان از ان برای انتقال این فرهنگ غنی به نسل جوان جامعه بهره برد.

وی در ادامه با بیان اینکه شهدایی مانند سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید دانشمند هسته ای و دفاعی کشورمان شهید محسن فخری زاده نه تنها یک فرد بلکه یک جریان و مکتب هستند افزود: سراسر حیات شهدای ما در حوزه‌های مختلف ایثار، ایمان قلبی، عمل صالح، دانش، اخلاق و معنویت داری نکات و آموزه‌های ماندگار است و این مکتب باید با زبان هنر زنده مانده و ترویج شود.

شهریاری اقدامات علمی شهید فخری زاده را به عنوان الگویی ماندگار برای نسل نوجوان و قشر دانشگاهی ایران بسیار اثربخش دانست و اظهار داشت: عظمت علمی شهید فخری زاده دشمن را به هراس انداخت بود و به همین دلبل به دنبال حذف فیزیکی بودند و در اقدامی کور و نا جوانمردانه او را به شهادت رساندند ، لذا باید عظمت کارهای علمی این شهید بزرگوار هم به زبان هنر تبیین شود تا منش و زندگی علمی او ماندگارتر شود.

مدیر حوزه هنری و فرهنگی وزارت دفاع با بیان اینکه برگزاری جشنواره هایی همچون کنگره شعر ، تلاشی هنرمندانه در پاسخ به اقدام ناجوانمردانه و ددمنشانه دشمنان ایران و نهضت جهانی مقاومت است، خاطرنشان کرد: راه شهدا، به ویژه شهدای علمی متوقف شدنی نیست چراکه به واسطه مکتبی که ایجاد کرده‌اند راه آنها را هزاران قاسم سلیمانی و هزاران فخری زاده ادامه خواهند داد.

وی با بیان اینکه استفاده از زبان هنر به ماندگاری فرهنگ ایثار شهادت کمک شایانی می کند، گفت: باید مفاهیم ایثار و شهادت در قالب‌های تأثیرگذار فاخر هنری، سینمایی، تئاتر، موسیقی و شعر ارائه شود؛ چرا که هنر به عنوان زبان گویای ایثار و شهادت می تواند در ترویج این فرهنگ در نسل جوان بسیار تاثیرگذار باشد.


مدیر حوزه هنری و فرهنگی وزارت دفاع با بیان اینکه شهدایی مانند شهید فخری زاده میراث ارزشمند انقلاب اسلامی هستند گفت: هنر برای ماندگاری این میراث بزرگ و گرانبها یک ابزار ارزشمند است و با امکاناتی که دارد می تواند به عنوان رساترین و بلیغ ترین زبان، کارکردهای فرهنگی جامعه اسلامی را به سمت و سوی پایداری ارزش ها سوق دهد.

شهریاری در ادامه با بیان اینکه اقدامات و فعالیت های فاخر شهید فخری زاده دارای لایه های مختلف فرهنگی و اجتماعی است گفت: به کار گیری ابزار هنر یکی از مولفه های معرفی ایشان به نسل های آینده است که می تواند با کمترین هزینه بیشترین تاثیر را به جای گذارد.

 
انتهای پیام/