شناسهٔ خبر: 44262770 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

یک بام و دو هوای جامعه جهانی در مبارزه با تروریسم

ظاهرأ بازیگردانان سازمان ملل و دیگر مجامعی که خود را داعیه دار حقوق بشر می‌دانند و در صورت بروز کوچکترین مشکلی برای اتباع کشور‌های اسپانسرشان، اشک تمساح می‌ریزند و بیانیه و قطعنامه صادر می‌کنند، تروریسم را به دو دسته خوب و بد تقسیم کرده‌اند. جرم کیف قاپی از جرایمی است که شاکیان بسیاری دارد. در این بخش کارشناسان وکیل‌آنلاین نحوه نوشتن شکواییه کیف قاپی را توضیح داده‌اند.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان - در حالی که این روز‌ها کشورمان در غم از دست دادن شهید «محسن فخری‌زاده» دانشمند هسته‌ای و دفاعی به سوگ نشسته است، شاهد موضعگیری‌های منفعلانه سازمان ملل و بالاخص دبیر کل آن هستیم که در کمال ناباوری، مظلوم و ظالم را اشتباه گرفته و ایران را به خویشتنداری فراخوانده است.

ظاهرأ بازیگردانان سازمان ملل و دیگر مجامعی که خود را داعیه دار حقوق بشر می‌دانند و در صورت بروز کوچکترین مشکلی برای اتباع کشور‌های اسپانسرشان، اشک تمساح می‌ریزند و بیانیه و قطعنامه صادر می‌کنند، تروریسم را به دو دسته خوب و بد تقسیم کرده‌اند.

مدت زمان زیادی از قتل معلم فرانسوی نمی‌گذرد و هنوز حافظه‌مان یاری میک‌ند که چطور با استفاده ابزاری از آن قتل (که با هر انگیزه‌ای محکوم است) تمامیت دین مبین اسلام را هدف قرار دادند تا آن قتل یا ترور را به اسلام نسبت دهند و نه به یک فرد افراط گرا که تفسیری غلط از دین دارد.

با چه استدلالی سازمان ملل و دیگر مجامع جهانی، رژیم اشغالگر قدس را محکوم نکردند.

آن هم با توجه به اشاره مستقیم نخست وزیر رژیم صهیونیستی (نتانیاهو) و نخست وزیر سابق این رژیم (اولمرت) و تهدید ضمنی به ترور.

کاش مدعیان جهانی حقوق بشر به این مهم برسند که تروریسم خوب و بد وجود ندارد و ترور در هر صورت محکوم است، چه در قلب اروپا اتفاق افتد و چه در دیگر کشور‌های جهان.

کاش درک کنند که کشور قربانی تروریسم این حق را برای خود محفوظ خواهد داشت که تروریست‌ها و دولت‌های‌های حامی و آمر و اربابان تروریست را تنبیه کند.

علی نصری
حقوقدان و مشاور حقوقی مرکز گفتمان سازی و ترویج سیاست‌های کلی نظام در مجمع تشخیص مصلحت نظام
 
انتهای پیام/

نظر شما