کوفته ریزه یک غذای گوشتی خوشمزه است که ترکیب آن با پنیر موزارلا عالیتر هم میشود. در این مطلب طرز تهیه کوفته ریزه موزارلا را در اختیار شما قرار میدهیم.
مواد لازم
طرز تهیه
مرحله اول
گوشت چرخ کرده، سرکه بالزامیک، تخم مرغ، پیاز، نمک و فلفل سیاه را درون ظرفی بریزید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید. سپس مخلوط را به خوبی با دست ورز دهید تا کاملا حالت چسبندگی پیدا کند.
مرحله دوم
کف دستتان را با میزان کمی روغن مایع چرب کنید و از مخلوط گوشت به اندازههای کوچک بردارید و کف دست باز کنید.
مرحله سوم
یک قطعه پنیر موزارلا را لای گوشت بگذارید سپس آن را در دست به شکل گرد فرم دهید. گوشت را در کاسهای حاوی پودر سوخاری بغلتانید تا کاملا به پودر سوخاری آغشته شود.
سپس کوفته ریزهها را در تابهای حاوی روغن فراوان سرخ کنید تا طلایی رنگ شود
مرحله چهارم
پس از پخت، کوفته ریزهها را به وسیله کفگیر سوراخ دار از تابه خارج کنید و روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود سپس آنها را به همراه فلفل دلمهای و سس گوجه و ریحان سرو کنید.
منبع: کاله
نظر شما