به گزارش خبرنگار مهر، سید کریم حسینی پیش از ظهر امروز در مراسم آغاز عملیات اجرایی بخشی از طرح جامع فاضلاب اهواز و کارون اظهار کرد: برای اجرای این طرحها انتظار میرود که قرارگاه خاتم که به عنوان متولی اجرای این پروژه آن را به پیمانکاران دست دوم، سوم یا عددهای بعدی ندهد و انتظار داریم، قرارگاه خاتم را به عنوان مجری این کار به معنای واقعی کلمه ببینیم.
وی افزود: نگاه قرارگاه خاتمالانبیاء، نگاه پیمانکاری و نگاه به اجرای صرف پروژهها در کشور نبوده و انشاءالله در خوزستان هم نخواهد بود، با توجه به مشکلات کشور به ویژه مشکلات اقتصادی شاید در اجرا و ادامه این پروژه با مشکلات مالی و تخصیص اعتبار روبرو باشیم که انتظار داریم خود قرارگاه نگاه ویژهای به این موضوع داشته باشد.
رئیس مجمع نمایندگان خوزستان اظهار کرد: گلایه مردم خوزستان از قرارگاه خاتم برای انتقال آب است. امروز چندشآورترین کلمه در دل مردم خوزستان انتقال آب از سر شاخههای کارون است.
به گزارش مهر، روابط عمومی قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء (ص) چند روز پیش طی بیانیهای اعلام کرد: همانگونه که به کرات توسط فرمانده قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء (ص) عنوان شده است تا زمان توافق مسئولان استانهای درگیر این طرحها و ایجاد اقناع فکری مردم و مسئولان استانهای مرتبط، به هیچ وجه عملیات اجرایی چنین طرحهایی آغاز نمیشود.
در ادامه این بیانیه آمده است: انجام طرحهای انتقال آب بینحوضهای نیازمند طرح جامعی است که ملاحظات متعددی نظیر شرایط زیستمحیطی، اجتماعی، رعایت عدالت در مبدأ و مقصد و… را میطلبد و وزارت نیرو به عنوان متولی آن، پس از انتخاب پیمانکار ذیصلاح، نسبت به اجرای آن مبادرت مینماید و طبیعتاً پیمانکار به عنوان آخرین حلقه این زنجیر، مسئولیتی در قبال طراحی و مطالعات آن ندارد.
روابط عمومی قرارگاه در این بیانیه، رسالت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را رفع نگرانیهای مردم عزیز کشور در تمام عرصههای نظامی، امنیتی، اقتصادی، معیشتی، بهداشتی و… دانسته و آورده است: با توجه به حساسیتهای بسیار زیاد در تنشهای آبی بین استانهای چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، اصفهان، کرمان، یزد و خوزستان، با وجود سیر مراحل قانونی و اخذ مجوزات مربوط، هنوز وزارت نیرو موفق به ایجاد اجماع و توافق نهایی بین مسئولان استانهای مربوط نشده و البته برخی از این طرحها به مرحله اجرا نیز رسیده که این موضوع باعث تشدید تنشهایی شده است.
در این بیانیه تأکید شده است: فرمانده قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء (ص) در جلسه استانی خود در خردادماه سال جاری با مسئولان و دستاندرکاران استان چهارمحال و بختیاری و در جلسه با مسئولان استان یزد در تیرماه سال جاری، به صراحت، پیشنیاز شروع عملیات اجرایی اینگونه پروژهها را توافق بین استانهای مرتبط دانسته است که بدون آن هیچگونه اقدام عملی در این پروژهها انجام نخواهد شد.
روابط عمومی قرارگاه سازندگی خاتم در پایان در تأیید این موضوع آورده است: با وجود خسارتهای سنگین برای قرارگاه، توقف داوطلبانه چندین دستگاه TBM متعلق به این مجموعه صرفاً به دلیل رفع دغدغه مردم استانهای مذکور و در راستای رسالت مردمداری قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء(ص) انجام گرفته است و این مجموعه به موازات برگزاری جلسات کارشناسی و فنی بین استانهای مربوط با هدف ایجاد توافق جامع، همگام با مردم این استانها خواستار رفع دغدغههای موجود است.
نظر شما