شناسهٔ خبر: 43618966 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: راهبرد معاصر | لینک خبر

قیمت طلا قیمت سکه قیمت ارز قیمت دلار امروز چهارشنبه 7 آبان 99 + جدول

جدول قیمت طلا قیمت سکه قیمت ارز قیمت دلار امروز چهارشنبه 7 آبان 99 اعلام شد.

صاحب‌خبر -

راهبرد معاصر در بسته خبری قیمت طلا قیمت سکه قیمت ارز قیمت دلار امروز، به بررسی قیمت های می پردازد و بررسی های مختلف کارشناسان بازار را منتشر می کند.جدول قیمت طلا قیمت سکه قیمت ارز قیمت دلار امروز  چهارشنبه 7 آبان 99 اعلام شد.

 

قیمت طلا قیمت سکه قیمت ارز قیمت دلار امروز چهارشنبه 7 آبان 99 + جدول

 

قیمت طلا قیمت سکه قیمت ارز قیمت دلار چهارشنبه 7 آبان

قیمت دلار امروز در بازار با افت ۶۰۰ تومانی همراه شد و به ۲۸,۰۰۰ (بیست و هشت هزار) تومان رسید. قیمت طلا و سکه هم پایین آمد.

قیمت‌ها امروز در بازار طلا، سکه و ارز سیر کاهشی را نسبت به روز گذشته تجربه کردند.

هر اونس طلا، امروز به ۱,۹۰۲ (یک هزار و نهصد و دو ) دلار رسید که نسبت به روز قبل ، کاهش ۰.۲ درصدی داشته است.

قیمت طلا امروز پایین آمد و هر گرم طلا ۱۸ عیار با کاهش ۲.۳۱ درصدی، از ۱,۲۸۱,۸۰۰ (یک میلیون و دویست و هشتاد و یک هزار و هشتصد ) تومان به ۱,۲۵۲,۹۰۰ (یک میلیون و دویست و پنجاه و دو هزار و نهصد ) تومان رسید.

هر مثقال طلا ۱۸ عیار امروز با کاهش ۲.۳ درصدی، از ۵۵۵,۶۰۰ (پانصد و پنجاه و پنج هزار و ششصد ) تومان به ۵۴۳,۱۰۰ (پانصد و چهل و سه هزار و یکصد ) تومان رسید.

 

قیمت طلا قیمت سکه قیمت ارز قیمت دلار امروز چهارشنبه 7 آبان 99 + جدول

 

قیمت دلار در بازار آزاد، امروز به ۲۸,۰۰۰ (بیست و هشت هزار) تومان رسید که نسبت به روز قبل ، کاهش ۲.۱۵ درصدی داشته است.

یورو در بازار آزاد امروز با کاهش ۲.۶۳ درصدی، از ۳۳,۸۴۸ (سی و سه هزار و هشتصد و چهل و هشت ) تومان به ۳۲,۹۸۳ (سی و دو هزار و نهصد و هشتاد و سه ) تومان رسید.

در بازار امروز پوند نسبت به روز قبل ، با ۹۲۱ تومان کاهش، ۳۶,۴۷۰ (سی و شش هزار و چهارصد و هفتاد ) تومان نرخ گذاری شد.

درهم امارات (حواله) امروز با کاهش ۱.۴۴ درصدی، از ۷,۸۰۰ (هفت هزار و هشتصد ) تومان به ۷,۶۹۰ (هفت هزار و ششصد و نود ) تومان رسید.

در بازار امروز لیر ترکیه نسبت به روز قبل ، با ۱۱۹ تومان کاهش، ۳,۵۵۲ (سه هزار و پانصد و پنجاه و دو ) تومان نرخ گذاری شد.

دلار کانادا امروز با کاهش ۲.۶۲ درصدی، از ۲۱,۷۶۱ (بیست و یک هزار و هفتصد و شصت و یک ) تومان به ۲۱,۲۰۴ (بیست و یک هزار و دویست و چهار ) تومان رسید.

همچنین دلار استرالیا با کاهش ۳.۰۸ درصدی نسبت به روز قبل ، ۲۰,۵۱۰ (بیست هزار و پانصد و ده ) تومان معامله شد.

قیمت سکه امامی امروز به 13,300,000 (سیزده میلیون و سیصد هزار) تومان رسید که نسبت به روز قبل ، کاهش 4.52 درصدی داشته است.

نیم سکه، امروز به ۷,۵۰۰,۰۰۰ (هفت میلیون و پانصد هزار) تومان رسید که نسبت به روز قبل ، کاهش ۲ درصدی داشته است.

در بازار امروز ربع سکه نسبت به روز قبل ، با ۱۰۰۰۰۰ تومان کاهش، ۴,۹۵۰,۰۰۰ (چهار میلیون و نهصد و پنجاه هزار) تومان نرخ گذاری شد.

همچنین هر سکه گرمی بدون تغییر نسبت به روز قبل ، ۲,۷۰۰,۰۰۰ (دو میلیون و هفتصد هزار) تومان معامله شد.

 

قیمت طلا قیمت سکه قیمت ارز قیمت دلار امروز چهارشنبه 7 آبان 99 + جدول

 

دلایل کاهش اخیر نرخ دلار

محمود جامساز، تحلیلگر اقتصادی اظهار کرد: مجموعه اقتصاد دولتی سیاسی کشور تحت تاثیر دو عامل به سوی انزوا سوق داده شده که یکی سیاست‌های ناکارآمد اقتصادی دولت و دیگری تحریم‌ها است که هر روز اقتصاد کشورمان را فشرده‌تر کرده است. این در حالی است که در دوران احمدی نژاد درآمدهای سرشار نفتی معادل کل درآمدهای نفتی تا آن زمان نصیب کشور کرد اما مشخص نشد که آن‌ها صرف چه اموری شدند که خزانه را از ذخایر ارزی تهی ساخته است.


دلایل کاهش ارزش پول ملی

این کارشناس اقتصادی ادامه داد: به طور کلی اقدامات اقتصادی دولت و تحریم‌ها باعث شد تا تولید ناخالص داخلی کاهش یابد و از ارزش پول ملی کاسته شود که با کاهش ارزش پول کشورمان، ارزش سایر ارزهای معتبر جهان از جمله دلار رو به فزایش می‌گذارد.

 

به گفته جامساز، اکنون منافذ ورود دلار به اقتصاد کشور بسته شده و مبادلات بانکی و پولی ایران نیز محدود یا مسدود شده است. در حال حاضر تولید ناخالص داخلی کشور هر روز کمتر می‌شود زیرا منابع کشور همچون درآمدهای حاصل از نفت کاهش یافته و درآمدزایی از مالیات به عنوان یکی از مهم‌ترین منابع بودجه‌های سالیانه با کاهش چشمگیری روبرو شده و دولت را در تنگنای شدید مالی قرار داده است و رشد نرخ سرمایه گذاری مولد که از مهم‌ترین عوامل رشد اقتصادی است، منفی شده و تکافوی پوشش استهلاک سرمایه‌های مولد را نمی‌دهد.

 

قیمت طلا قیمت سکه قیمت ارز قیمت دلار امروز چهارشنبه 7 آبان 99 + جدول


رابطه افزایش نرخ دلار با ذخایر ارزی

این تحلیلگر اقتصادی در ادامه با بیان اینکه صرف نظر از سایر عوامل، افزایش نرخ دلار با کاهش ذخایر ارزی کشور در ارتباط است، اظهار کرد: در تازه‌ترین گزارش صندوق بین المللی پول از وضعیت کشورهای خاورمیانه از جمله ایران اعلام شده که ذخایر ارزی قابل دسترس ایران در سال ٢٠١٨ حدود ١٢١/٦ میلیارد دلار بوده اما در سال گذشته به ١٢/٧ میلیارد دلار رسیده و امسال نیز به ٨/٨ میلیارد دلار کاهش خواهد یافت؛ بنابراین از آنجا که قدرت اعمال مدیریت شناور ارزی بانک مرکزی، در گرو وجود ذخایر ارزی کافی است، بنابراین کاهش این ذخایر کنترل ارزی توسط بانک مرکزی را با چالش عمده روبرو می‌سازد اما باید پذیرفت که تنها کاهش ارزش پول ملی دلیل افزایش دلار نیست، زیرا نوسانات شدید بهای ارز در یک بازه زمانی اندک متاثر از عوامل سیاسی و انتظارات تورمی است.


دلایل کاهش اخیر نرخ دلار

وی ادامه داد: در یک مقطع زمانی دلار از مرز ٣۲ هزار تومان عبور کرد اما یکی دو روز بعد کاهشی شد. آیا به لحاظ اقتصادی اتفاق غریبی رخ داده که اسباب افزایش ارزش پول ملی را فراهم کرده تا یکباره در زمانی اندک دلار کاهش ارزش ٤٠٠٠ تومانی را تجربه کند؟ آیا در این زمان تولید ناخالص داخلی افزایش یافته که ارزش پول‌مان رشد کرده است؟ سیاست اخیر بانک مرکزی در تزریق ٥٠ میلیون دلار روزانه به بازار ارز و تعین سقف ٥٠٠ میلیون دلاری معاملات در صرافی‌ها بهای ارز را تا گذر از مرز ۳۲ هزار تومان افزایش داد. قطعا کاهش بهای دلار معطوف به دلایل غیر اقتصادی است. حال آیا بانک مرکزی با کمبود ذخایر ارزی قادر است بهای ارز را در حد ٢٠ روز پیش کاهش دهد؟ چنین نوساناتی در بورس هم قابل مشاهده است. سه برابر شدن بهای یک سهم در یک روز چگونه توجیه پذیر است ؟

 

قیمت طلا قیمت سکه قیمت ارز قیمت دلار امروز چهارشنبه 7 آبان 99 + جدول

 

این کارشناس اقتصادی افزود: اکنون پول ملی ما آنچنان بی‌ارزش شده که می‌توان آن را با برخی از کشورهای فقیر آفریقایی مقایسه کرد. زمانی پول ملی ما می تواند جایگاه پیشین خود که جزو شش ارز معتبر بین المللی در جهان مبادله می‌شد را به دست ‌آورد که مجموعه اقتصاد دولتی سیاسی رانتی، به یک نظام اقتصادی آزاد رقابتی با محوریت بخش خصوصی تبدیل شود. نظامی که در زنجیره اقتصاد جهانی قرار گیرد و از تجارت خارجی مطلوبی برخوردار باشد. دولت باید به میزانی در اقتصاد دخالت کند که تئوری‌های اقتصادی تجربه شده پیشرفته حدود این دخالت را تعیین ‌کند.


شکل گیری رانت در اکثر حوزه های اقتصادی

جامساز تاکید کرد: در اکثر حوزه‌های اقتصادی همچون مواد غذایی، شکر، خودرو، دارو و امثال آن مافیا شکل گرفته که به شدت در مسیر به سامان شدن و شفاف سازی اقتصاد سنگ اندازی کرده و از این آشفته بازار به ثروت‌های نجومی دست یافته و از هر سیاستی که استمرار این روند را به چالش کشد ممانعت می‌کنند. یکی از علل عدم تصویب FATF و کنوانسیون‌های وابسته به آن که از ملزومات شفاف سازی تراکنش‌های مالی هستند در همین راستا ارزیابی می‌شود.

 

قیمت طلا قیمت سکه قیمت ارز قیمت دلار امروز چهارشنبه 7 آبان 99 + جدول

 

وی افزود: تخصیص نابهینه منابع بین نیازهای واقعی اقتصاد، اسباب گسترش شکاف طبقاتی، فقر و کوچک شدن سبد معیشتی و سلب رفاه اقتصادی و اجتماعی و افزایش ظرفیت اعتراضات و بی‌اعتمادی جامعه را نسبت به سیاست‌های اقتصادی دولت فراهم کرده است.

 

انحراف خصوصی سازی از مسیر واقعی خود

این تحلیلگر اقتصادی در پایان خاطرنشان کرد: تحت تأثیر از نفوذ همین مافیای اقتصادی و چپاول ثروت ملی است که خصوصی سازی‌ها به انحراف کشیده و سبب فساد گسترده و اختلاس‌های نجومی شده‌ است. اگر منافع ملی در سیاست‌گذاری‌های داخلی و خارجی مورد توجه قرار می‌گرفت، اکنون شکاف وسیع طبقاتی بین فقر و غنی، افزایش نقدینگی در بخش‌های غیر مولد، تورم، رشد منفی پیاپی تولید ناخالص داخلی، نرخ رشد بیکاری دو رقمی، کاهش ارزش پول ملی، تنزل قدرت خرید آحاد جامعه و بی پناهی مردم در مقابل ویروس سهمگین کرونا، گسترش فساد اقتصادی و به تبع آن اجتماعی و انحطاط فرهنگی و ناتوانی در برابر تحریم‌های سیاسی اقتصادی تا بدین حد اسف بار نبود . راه برون رفت از این چالش‌ها تغییر نگاه متولیان به سیاست‌های خارجی و داخلی است.

 

قیمت طلا قیمت سکه قیمت ارز قیمت دلار امروز چهارشنبه 7 آبان 99 + جدول

 

کاهش تقاضا در بازار فلزات گرانبها با نوسان قیمتی

در شرایطی که بازارهای سهامی جهان عمدتا روند نزولی در پیش گرفتند، فشار بیشتری بر بازارهای فلزات گرانبها ایجاد شده و صف فروش در روز دوشنبه تشکیل شد. معاملات آتی طلای دسامبر روز گذشته با افزایش 1.40 دلاری در هر اونس به قیمت 1906.50 دلار انجام شد و نقره آتی دسامبر در بازار کومکس نیویورک با 0.175 دلار کاهش به قیمت 24.50 دلار مورد معامله قرار گرفت.

 

بازارهای جهانی سهام در روز گذشته عمدتا روند نزولی داشتند، شاخص‌های اصلی ایالات متحده نیز ریزش قابل توجهی را پشت سر گذاشتند. دیدگاه معامله گران و سرمایه گذاران برای نخستین روز هفته معاملاتی کاملا ناامید کننده بوده که این مساله ناشی از افزایش قابل توجه آمار ابتلا به ویروس کرونا در بسیاری از نقاط جهان از جمله اروپا و ایالات متحده عنوان شده است. نگرانی‌ها در مورد از سرگیری محدودیت‌های شغلی و تردد نیز افزایش یافته، اگرچه عنوان شده که محدودیت‌های جدید به شدت محدودیت‌های پیشین نخواهد بود.

 

گفت‌وگوهای انجام شده درباره تصویب بسته دوم محرک مالی ایالات متحده میان دموکرات‌های کنگره و جمهوری‌خواهان در سنا و کاخ سفید همچنان بی نتیجه مانده و این مساله در بیش از یک هفته باقی مانده تا برگزاری انتخابات بر بازارهای مالی تاثیر منفی بر جای گذاشته است.

 

قیمت طلا قیمت سکه قیمت ارز قیمت دلار امروز چهارشنبه 7 آبان 99 + جدول

 

در بازارهای مهم خارجی، شاخص دلار آمریکا با افزایش متوسطی روبرو شد، قیمت نفت خام نیمکس با نزول قیمتی 38.60 دلار در هر بشکه مورد معامله قرار گرفت و بازدهی اوراق ده ساله خزانه داری ایالات متحده نیز روز گذشته در محدوده 0.81 درصد معامله شد.

 

از دیدگاه فنی، روند معاملات آتی طلا در دسامبر هنوز از مزیت فنی کلی کوتاه مدت برخوردار است، اگرچه طی روزهای معاملاتی اخیر روند ناپایداری را در این بازار شاهد بوده‌ایم که ناشی از عدم توانایی بازار طلا در حفظ روند صعودی است. هدف بعدی صعودی قیمت طلا در معاملات آتی دسامبر دستیابی به بالاترین سطح مقاومت ثابت اکتبر یعنی 1939.40 دلار در هر اونس و هدف بعدی نزولی قیمت‌ها حفظ سطح پشتیبانی ۱۸۵۱ دلار است که پایین‌ترین سطح معاملاتی ماه سپتامبر بوده است. بر این اساس و با نگاهی به معاملات روزهای اخیر، سطح مقاومت نخست طلا 1917.30 دلار و سطح مقاومت دوم ۱۹۲۵ دلار در هر اونس مشاهده شده در حالی که سطح پشتیبانی نخست 1892.50 دلار و سطح پشتیبانی دوم در ۱۸۸۵ دلار در هر اونس دیده شده است.

 

 

از دیدگاه فنی، معاملات آتی نقره دسامبر نیز همچنان از مزیت فنی کلی کوتاه مدت برخوردار است اما نکته آنکه معاملات آتی نقره برای حفظ این مزیت فنی نیازمند نشان دادن حرکتی تازه است. هدف بعدی صعودی قیمت نقره دستیابی به سطح مقاومت فنی ۲۷ دلار در هر اونس و هدف بعدی نزولی قیمت‌ها، حفظ سطح پشتیبانی 21.81 دلار است که پایین‌ترین سطح قیمتی معاملات در ماه سپتامبر بوده است. بر اساس معاملات اخیر، سطح مقاومت نخست نقره دستیابی به ۲۵ دلار در هر اونس و سطح مقامت دوم 25.425 دلار در هر اونس عنوان شده است، این در حالی است که بازار معاملات نقره سطح پشتیبانی نخست 24.145 دلار و سطح پشتیبانی دوم در ۲۴ دلار در هر اونس مشاهده شده است.

برچسب‌ها:

نظر شما