شناسهٔ خبر: 43185456 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: فردا قدیمی | لینک خبر

تعقیب قضایی ۴۶ مقامات آمریکایی به دادستانی تهران

باقری کنی گفت: اسامی ۴۶ شخصیت حقیقی و حقوقی آمریکایی که به نوعی دخیل در تحریم‌های ظالمانه علیه ایران بودند، در اختیار دادستان تهران است.

صاحب‌خبر -

باشگاه خبرنگاران جوان: علی باقری کنی معاون امور بین الملل قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر در حاشیه بازدید از بیمارستان کودکان مفید، با اشاره به اقدامات جنایتکارانه دولت آمریکا در تحریم دارویی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این دشمنان در این عرصه از هیچ تلاشی فروگذار نکردند.

وی ادامه داد:کودکان نیازمند یمنی که به دارو نیاز دارند، فریادشان خطاب به کشور‌های اروپایی و آمریکایی این است که جنایت بس است؛ دستگاه قضا خود را مقابل این جنایت‌ها مسئول می‌داند و نباید اجازه دهیم که اقدامات آن‌ها بدون هزینه باشد.

دبیر ستاد حقوق بشر ادامه داد: ما با تمام ابزار‌های قانونی و حقوقی که در عرصه داخلی و بین‌المللی وجود دارد با عزمی جدی برای مقابله با این جنایت‌ها ایستاده ایم و امروز اعلام می‌کنم که اسامی ۴۶ شخصیت حقیقی و حقوقی آمریکایی که به نوعی دخیل در تحریم‌های ظالمانه و ضد انسانی علیه ملت ایران بودند در اختیار دادستان تهران است.

باقری کنی تصریح کرد: طبق قانونی که در اختیار دستگاه قضایی قرار گرفته و بر اساس مواد قانونی مقابله با اقدامات تروریستی اسامی این افراد به دادستان تهران اعلام می‌شود تا آن‌ها را تحت عبرت و تعقیب قضایی قرار دهد.

تعقیب قضایی ۴۶ مقامات آمریکایی به دادستانی تهران

معاون امور بین الملل قوه قضاییه بیان کرد: درست است که دشمنان از هیچ اقدام جنایتکارانه‌ای دریغ نمی‌کنند، اما کادر درمانی با تمام تلاش و همت اجازه نمی‌دهند خللی در روند درمان و تأمین نیاز بیماران ایجاد شود.

وی ادامه داد: در وضعیت کنونی علی‌رغم تمام تنگنا‌ها، ایران کشوری پیشرو در درمان بیماری‌ها است و البته این چیزی از ضد انسانی بودن رفتار دشمنان ایران به خصوص آمریکایی‌ها کم نمی‌کند و جوانان ما تلاش حداکثری دارند تا هیچ خللی در روند بهداشت و درمان ایجاد نشود.

معاون امور بین الملل قوه قضاییه گفت: ما به عنوان دستگاه قضا باید تلاش کنیم تا اقدامات خصمانه دشمنان را بی پاسخ نگذاریم. آمریکا‌یی‌ها فشار حداکثری گذاشته‌اند و کشور‌های اروپایی هم با آن‌ها همکاری می‌کنند و دامنه تحریم را به عرصه بهداشت رسانده‌اند. تفاوت کسانی که دارو را مورد تحریم قرار می‌دهند با داعشی‌ها در این است که داعشی‌ها با شمشیر عریان آدم می‌کشند، اما این‌ها با هفت تیر‌های صدا خفه کن کودکان و بیماران را می‌کشند.

وی تصریح کرد: جنایت‌های بسیاری برای تحریم‌های ظالمانه انجام شده است، کشور‌های اروپایی که دست تحریم بر عرصه دارو گذاشته‌اند تفاوتی با داعشی‌ها و تروریست‌ها ندارند، داعشی‌ها پشت پوشش دین و این‌ها پشت پوشش حقوق بشر خود را پنهان کرده‌اند.

باقری کنی گفت: این دولت‌ها در حالی که اشک تمساح می‌ریزند، اما در برابر کشور یمن نه تنها هیچ اقدامی انجام نداده‌اند، بلکه به تحریم هم دامن می‌زنند، آن‌ها در این عرصه از هیچ تلاشی فروگذار نکرده‌اند. کودکان نیازمند یمنی به دارو نیاز دارند و فریادشان به کشور‌های اروپایی و آمریکایی این است که جنایت بس است.

دبیر ستاد حقوق بشر گفت: این اطمینان را می‌دهیم که دستگاه قضا با همه قدرت و شمشیر قانون و حقوق مدنی حتماً به پیگرد متهمان ناقض حقوق ملت ایران ادامه می‌دهد تا زمانی که آن‌ها توسط دادگاه به دست عدالت سپرده شوند و مجازات قانونی برایشان تعیین شود.