شناسهٔ خبر: 43160320 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: جهان نیوز | لینک خبر

تاجزاده و تکرار نوستالژی "اشعث‌بن‌قیس"

مگر آقای روحانی بعنوان آمال و آرزوی تاجزاده و دوستانش، ‌ کم اختیار و بودجه در دست دارد که هرکاری را بخواهد در اقتصاد و سایر اوضاع کشور انجام دهد!؟

صاحب‌خبر - به گزارش جهان نيوز، مصطفی تاجزاده، ‌ از دستگیرشدگان فتنه ۸۸ و از حامیان رئیس‌جمهور روحانی به تازگی در یک توییت نوشت:

"وخامت اوضاع موجب شده که شخص رهبر را خطاب قرار دهم. من نگرانم و معتقدم امروز دیگر جای مجامله و تعارف نیست. همه باید خیلی صریح با رهبری حرف بزنند. وقت آن است که به رهبر بگوئیم شما می‌توانید و باید اصلاحات انجام دهید تا ایران به سرنوشت کشورهای منطقه دچار نشود! "


*محتوای این توییت ماجرای تاریخی "حکمیّت" در جنگ صفین را در ذهن تداعی می‌کند.

ماجرایی که طی آن عده‌ای در سپاه امیرالمؤمنین(ع)، روی از امر حضرتش گردانیدند و خواستار حکمیّت شدند.

حکمیتی که امام(ع) مخالف آن بود اما به ایشان تحمیل شد و آن عده بعدها و پس از مشخص شدن اشتباهشان تأکید کردند که علی(ع) هم در وضع کنونی مسئول است و باید با ما توبه کند که حکمیت را پذیرفت!

آقای تاجزاده باید بداند که رهبر معظم انقلاب در ایام پیش از انتخابات‌های ۹۲ و ۹۶ این هشدار را داد که رئیس جمهور حاکم سرنوشت کشور است و مردم باید به یک گزینه با همت جهادی رأی بدهند.

ولی آیا گزینه‌ای که آقای تاجزاده و دوستانشان در دامن رأی مردم گذاشتند همین بود!؟

و آنها چرا حاضر نیستند به مردم بگویند که ۸ سال است خود و دوستانشان بر تمام مقدرات کشور حاکم هستند و امروز که نتیجه نگاه و مدیریتشان بر عالم و آدم آشکار شده اما حاضر به پذیرش مسئولیت نیستند و قصد دارند کسی دیگر را مسئول این اوضاع جلوه دهند!؟

مگر حکومت دیکتاتوری است که رئیس‌جمهور وجود خارجی نداشته باشد یا مسلوب‌الید باشد که تاجزاده رهبری را مخاطب قرار می‌دهد!؟

مگر آقای روحانی بعنوان آمال و آرزوی تاجزاده و دوستانش، ‌ کم اختیار و بودجه در دست دارد که هرکاری را بخواهد در اقتصاد و سایر اوضاع کشور انجام دهد!؟

آدرس اشتباه تاجزاده و دوستانش در مقطع کنونی که دقیقا موسم پاسخگویی، عذرخواهی و اشاره به مثبتات رقیب از سوی خودِ آنهاست؛ می‌تواند سمت دقیق مقصّرین اصلی وضع موجود را به هر جوینده حقیقتی نشان دهد.

گفتنیست، "اشعث بن قیس" از چهره‌های کلیدی تحمیل حکمیت به امیرالمؤمنین علی(ع) در جنگ صفین بود. او حامی شماره یک ابوموسی اشعری (گزینه مورد مخالفت امام) در مذاکرات حکمیت نیز بود. جهان نيوز

نظر شما