شناسهٔ خبر: 43127902 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: فردا قدیمی | لینک خبر

بحران مشارکت به لطف دولت و حامیانش/ دبیرکل جمعیت فدائیان اسلام: مشکلات حل نشود فقط ۲۰ درصد در انتخابات شرکت می‌کنند

محمدمهدی عبدخدایی، دبیر کل جمعیت فدائیان اسلام گفت: «به مسئولان هشدار می‌دهم اگر وضعیت بهبود پیدا نکند و به مشکلات مردم رسیدگی نشود، فقط ۲۰ درصد مردم در انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ شرکت خواهند کرد.»

صاحب‌خبر -

گروه سیاست سایت فردا: چند ماه بیشتر تا انتخابات ۱۴۰۰ نمانده و این طور که به نظر می‌رسد و تحلیل‌گران می‌گویند احتمالا با کاهش مشارکت مردمی مواجه خواهیم بود. اتفاقی که در اسفند ۹۸ نیز تا اندازه‌ای رخ داد.
دلسردی مردم از مشارکت و حضور فعالانه در عرصه انتخابات، اما متاثر از وضعیت فعلی و تنگنا‌هایی اقتصادی که زیرسایه دولت روحانی و جریان حامی او به مردم تحمیل شده است. سخن گفتن از انتخابات و رقابت‌های سیاسی با مردمی که روزگاری دل به برجام و وعده‌ها روحانی بسته بودند و حالا درگیر نان شب و قیمت تخم مرغ و ... شده‌اند قطعا دشوار است. برای همین هم شاهدیم که این روز‌ها همه از بروز بحران مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰ می‌گویند و به مسئولان هشدار می‌دهند.
شاهد این مدعا اظهارات محمدمهدی عبدخدایی، دبیر کل جمعیت فدائیان اسلام است. او به اعتماد آنلاین گفته است: «به مسئولان هشدار می‌دهم اگر وضعیت بهبود پیدا نکند و به مشکلات مردم رسیدگی نشود، فقط ۲۰ درصد مردم در انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ شرکت خواهند کرد.»
به گفته وی «اصرار گروه‌های سیاسی و حتی نهاد‌ها و دستگاه‌های نظام بر ایجاد فضای تجادلی جز ضرر هیچ فایده‌ای نخواهد داشت. البته بنده دستی در امور ندارم و نمی‌توانم کاری انجام بدهم، اما این را می‌دانم که دست‌اندرکاران نظام اسلامی به هیچ وجه نباید اقدام‌هایی خارج از چارچوب ادب و اخلاق انجام دهند.»
دبیر کل جمعیت فدائیان اسلام توضیح داد: «مردم ایران در شرایط بدی زندگی می‌کنند و به طور جدی نگران دخل و خرج‌شان هستند. این گرفتاری‌ها اوضاع جامعه را طوری به هم ریخته است که مردم در انتخابات اسفند ۹۸ با صندوق رأی قهر کردند و در خانه‌هایشان نشستند و در انتخابات شرکت نکردند که این واقعاً اتفاق بدی است. به نظر من شرکت نکردن مردم در انتخابات باید دست‌اندرکاران را به طور جدی به فکر بیندازد تا ببینند کجا‌ها کوتاهی شده است که مردم دلسرد شده‌اند. به نظر من بعضی از افراد حاضر در درون حاکمیت در جریان مشکلات و گرفتاری‌ها هستند و به همین دلیل به جای اینکه تقصیر را به گردن این و آن بیندازند و صرفاً ناظر باشند- که این اصلاً دردی از ما درمان نمی‌کند- باید به فکر باشند تا به طریقی راهی برای عبور از این شرایط بحرانی پیدا کنند. به هر حال مردم حق دارند در آرامش باشند و با کمترین فکر و ذکر زندگی کنند.»

نظر شما