شناسهٔ خبر: 42918171 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان:

۱۱۰ واحد مرغ گوشتی صنعتی در خرم‌آباد فعالیت دارند

ابراهیم شریفی

مدیر جهاد کشاورزی خرم‌آباد گفت: ۱۱۰ واحد مرغ گوشتی صنعتی در شهرستان فعالیت دارند.

صاحب‌خبر -

مراد بیرانوند سوم مهرماه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: با توجه به تمهیدات، برنامه‌ریزی و زمان‌بندی و نوبت‌دهی صورت گرفته، یک‌چهارم از واحدهای پرورش مرغ گوشتی شهرستان خرم‌آباد در شهریورماه جاری اقدام به جوجهریزی کرده‌اند.

وی تصریح کرد: این واحدهای تولیدی از ابتدای شهریور تا پایان ۶۱۰ هزار قطعه جوجه یک‌روزه را با هماهنگی و برنامه‌ریزی معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان، دامپزشکی، جهاد کشاورزی شهرستان و تعاونی مرغداران وارد سالن‌های مرغداری خود کرده‌اند.

وی تصریح کرد: ۱۱۰ واحد مرغ گوشتی صنعتی در خرم‌آباد فعالیت دارند که با برنامه‌ریزی صورت گرفته در هرماه یک‌چهارم از این واحدها با رعایت فاصله جوجهریزی ۹۰ روزه اقدام به جوجهریزی کرده و هر واحد به‌طور متوسط در سال سه تا چهار دوره جوجه ریزی می‌کند که این مقدار علاوه بر تأمین نیاز شهرستان خرم‌آباد، مازاد تولیدشان به بازار شهرستان‌ها و استان‌های همجوار صادر می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی خرم‌آباد خاطرنشان کرد: با حمایت و پیگیری رئیس سازمان، معاون بهبود تولیدات دامی، پشتیبانی و مساعدت شرکت پشتیبانی امور دام استان بیش از ۷۰ درصد نهاده دام مورد نیاز واحدهای مرغ گوشتی و تخم‌گذار با ارز دولتی ۴۲۰۰ تومانی تأمین و در اختیار مرغداران قرار گرفته و امیدواریم این روند جهت تثبیت قیمت و پایداری تولید تا پایان سال ادامه داشته باشد.

بیرانوند اضافه کرد: پیش‌بینی می‌کنیم که از ۱۵ مهرماه به‌تدریج بر اساس تاریخ جوجهریزی تا نیمه اول آبان ماه جاری حدود ۱۳۰۰ تن مرغ گرم به قیمت مصوب وارد بازار تقاضا شود.

وی در مورد واحدهای فعال تخم‌گذار شهرستان خرم‌آباد نیز، بیان کرد: در شهریورماه سال جاری دو واحد مرغ تخم‌گذار فعال شهرستان حوزه عمل، روزانه ۵ تن تخم‌مرغ، تولیدی خود را به بازار داخلی عرضه داشته و در مجموع در یک‌ماهه گذشته منتهی به مهرماه جاری، بیش از ۱۵۰ تن تخم‌مرغ تولیدی واحدهای فعال خرم‌آباد وارد بازار شده و روند تولید تخم‌مرغ در این واحدها ادامه دارد.

مدیر جهاد کشاورزی خرم‌آباد ادامه داد: ۷ واحد مرغ تخم‌گذار به ظرفیت ۲۵۵ هزار قطعه در خرم‌آباد دارای مجوز هستند که ۵ واحد آن به ظرفیت ۲۰۰ هزار قطعه در طول سال با توان تولید ۴۵۰۰ تن قادر به فعالیت هستند و با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته و در نظر گرفتن فاصله دو دوره پولت‌ریزی، واحدهای در حال استراحت و راکد، با هدایت و حمایت سازمان جهاد کشاورزی و بانک‌های عامل تا پایان سال جاری وارد چرخه تولید خواهند شد.

انتهای پیام

نظر شما