شناسهٔ خبر: 42699095 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه صبح‌اقتصاد | لینک خبر

کاهش استفاده مردم از “ماسک” / کرونا همچنان بدون واکسن و دارو

سخنگوی وزارت بهداشت نسبت به کاهش استفاده از ماسک توسط مردم در فضاها و اماکن مختلف هشدار داد و گفت: کرونا هنوز واکسن و داروی اختصاصی ندارد و سه اصل فاصله گذاری، شستوشوی مرتب دستها و استفاده از ماسک همچنان موثرترین راه پیشگیری از این بیماری است.

صاحب‌خبر -

به گزارش واحد اجتماعی خبرگزاری صبح اقتصاد  دکتر سیما سادات لاری درباره روند استفاده از ماسک توسط مردم، گفت: در حال حاضر بر اساس گزارش‌های نیروهای بهداشت محیط، میزان استفاده از ماسک در وسایل نقلیه عمومی ۷۲٫۵۲ درصد است که این میزان به نسبت دهم شهریور که ۷۳٫۳۶ درصد بود، کاهش یافته است.”کاهش استفاده مردم از “ماسک” ”

وی ادامه داد: همچنین میزان استفاده از ماسک در مراکز و اماکن عمومی در حال حاضر به ۷۵٫۱۲ درصد رسیده که این میزان نیز به نسبت ۲۸ مرداد که ۷۶٫۹۲ درصد بود، کاهش داشته است. بنابراین این در حال حاضر باید نسبت به فرهنگ سازی بیشتر و اقناع جامعه به استفاده بیشتر از ماسک اقدام کنیم.

سخنگوی وزارت بهداشت اظهار کرد: همچنین روند استفاده از ماسک توسط شاغلان صنوف و صنایع نیز از ۷۷٫۳۵ درصد در ۱۸ شهریور امسال به ۷۶٫۹۲ کاهش یافته است.

وی گفت: البته همچنان استفاده از ماسک توسط شاغلان اداره‌ها و بانک‌ها بیشترین درصد را دارد و در حال حاضر بر اساس گزارش‌های بهداشت محیط، ۹۰٫۱۶ درصد از شاغلان اداره‌ها و بانک‌ها از ماسک استفاده می‌کنند.

لاری تاکید کرد: باید توجه کرد که همچنان موثرترین راهکار مقابله با کرونا، شست‌وشوی مداوم دست‌ها، استفاده از ماسک، رعایت فاصله گذاری فیزیکی و عدم حضور در تجمعات است. باید بدانیم که تاکنون واکسن و داروی اختصاصی برای بیماری کووید_۱۹ ساخته نشده است. بر همین اساس رعایت این اصول بهداشتی در تمام کشورهای درگیر با همه گیری کووید_ ۱۹ و تاثیر آن ها در پیشگیری از بیماری کووید_۱۹ اثبات شده است.

دکتر حسین وطن‌پور  با بیان این که در حال حاضر شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه سلامت مشغول تولید اقلامی هستند که در حوزه تشخیص، پیشگیری و درمان بیماری کرونا لازم است، اظهار کرد: در حوزه تشخیص و پیشگیری، ماسک، دستکش، کیت تشخیصی و ضدعفونی‌کننده‌ها تولید می‌شوند. در این دو حوزه خوشبختانه در داخل کشور به سطحی رسیده‌ایم که نیاز بسیاری از بیمارستان‌ها و مراکز درمانی از داخل برطرف می‌شود و در تلاش هستیم که کیفیت محصولات و خطوط تولید را افزایش دهیم.

وی با بیان این که «اکنون بر تهیه داروی کرونا متمرکز هستیم» گفت: محققان شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه سلامت بر تهیه داروهای شیمیایی، بایو تک و واکسن مربوط به کرونا متمرکز هستند تا هم ماده اولیه دارو و هم محصول نهایی را تهیه کنند. خوشبختانه موفقیت‌های خوبی داشته‌ایم. اکنون یک داروی بایوتک در راستای مقابله با کرونا تهیه شده است که تاییدیه‌های سازمان غذا و دارو را هم گرفته است. این دارو به صورت محدود با مدیریت سازمان غذا و دارو عرضه می‌شود، چرا که هنوز یک درمان قطعی و تایید شده از طرف سازمان بهداشت جهانی ارائه نشده است؛ بنابراین مصارف این دارو تحت کنترل، محدود و در مراکز خاص انجام می‌شود.

برچسب‌ها:

نظر شما