شناسهٔ خبر: 42638525 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: همشهری آنلاین | لینک خبر

طرز تهیه تورتیلا | نان خوشمزه مکزیکی‌ها را به‌سادگی در خانه آماده کنید

اگر دوست دارید تنوعی به نان‌هایی که هر روز مصرف می‌کنید بدهید و طعم یک نان متفاوت را تجربه کنید، حتما تورتیلا نان معروف مکزیکی‌ها را امتحان کنید. پخت این نان احتیاجی به فر ندارد و دستور پخت بسیار ساده آن شما را ترغیب میکند که هر روز برای خود نان بپزید.

صاحب‌خبر -

به گزارش همشهری آنلاین، اگر اهل غذاهای بین‌الملل باشید حتما اسم نان تورتیلا به گوشتان خورده است. نان معروف مکزیکی‌ها که برای انواع غذای مکزیکی مثل تاکو و بوریتو استفاده می‌شود. پخت این نان به مدت زمانی کمی احتیاج دارد و فقط با ۵ ماده غذایی در دسترس آماده می‌شود.

مواد لازم:

آرد از هر نوعی (ترجیحا آرد گندم کامل) ۲ فنجان

بکینگ‌پودر یک قاشق چایخوری

نمک نصف قاشق چایخوری

روغن زیتون یا کانولا ۲ قاشق چایخوری

آب گرم سه‌چهارم فنجان

  • مدت زمان آماده‌سازی خمیر ۱۰ دقیقه 
  • مدت استراحت دادن به خمیر ۳۰ دقیقه
  • کل زمان ۵۵ دقیقه

همچنین بخوانید:

طرز تهیه تاکو | غذای محبوب و پرطرفدار مکزیکی

طرز تهیه فویل‌پک مرغ و سبزیجات؛ وعده غذایی خوش‌طعم و کم‌کالری که در ۳۰ دقیقه آماده می‌شود

طرز تهیه تست پیتزا | غذایی آسان و سریع برای روزهای شلوغ

طرز تهیه:

در ابتدا مواد خشک را در کاسه بزرگی با هم مخلوط کنید (آرد و بکینگ پودر). عکس یک

سپس روغن زیتون یا هر روغن گیاهی دیگری که در دسترس دارید را اضافه کنید. عکس ۲

آب را اضافه کنید و مواد را با یک چنگال هم بزنید تا شکل خمیری پیدا کند. خمیر را روی یک سطح صاف بگذارید و حدود ۵ دقیقه به آن استراحت دهید تا نرم و لطیف شود. عکس‌های 3 و 4

سپس خمیر را به شکل یک توپ دربیاورید و برای ۳۰ دقیقه تا ۲ ساعت به آن استراحت دهید. عکس‌های ۵ و ۶

بعد از این مدت، خمیر را به ۸ تکه تقسیم کنید و آنها را با دستتان گرد کنید. عکس‌های 7 و 8

یک تکه را بردارید و آن را روی سطحی صاف بگذارید و با وردنه صاف کنید. عکس‌های ۹ و ۱۰

یک قابلمه نچسب را داغ کنید و روی شعله متوسط بگذارید. برای مدت ۳۰ تا ۴۵ ثانیه اجازه دهید خمیر بپزد تا زمانی که شروع به حباب زدن کند. سپس آن را برگردانید و بعد از همین مدت آن را بردارید.

روی تورتیلا باید حباب‌های طلایی و قهوه‌ای ظاهر شود.

نکته: اگر روی خمیر شما بعد از ۴۵ ثانیه تا یک دقیقه حبابی ظاهر نشد شعله را کمی بیشتر کنید.

توصیه: برای تازه ماندن تورتیلا آنها را در یک دستمال آشپزخانه بگذارید و بعد داخل یک کیسه پلاستیک و در آن را ببندید.

منبع: isabeleats

نظر شما