به گزارش الف به نقل از روابط عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، آیت الله یزدی رئیس شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در دیدار با قاضیزاده هاشمی نائب رییس اول مجلس شورای اسلامی با اشاره به فرصت کوتاه خدمتگذاری توصیه کرد: «واقعیت این است که دوران مسئولیت خیلی سریع تر از آنچه که تصور میکنیم به پایان میرسد بنابراین باید از این فرصتی که برای شما پیش آمده است، به نحو احسن استفاده کنید و قدر آن را بدانید.»
عضو فقهای شورای نگهبان با تاکید بر جایگاه مهم مجلس در نظام اسلامی گفت: «مجلس شورای اسلامی یکی از ارکان مهم کشور است و ان شاءالله با تلاش و مجاهدت نمایندگان، بتواند به آن جایگاه ارزشمند خود برسد.»
رییس شورای عالی جامعه مدرسین با توصیف شرایط مجلس انقلابی افزود: «مجلس انقلابی و اسلامی باید به خواسته های دین خداوند عمل کند. مجلس انقلابی به دنبال جار و جنجال و پرداختن به حواشی و پاک کردن صورت مساله نیست، بلکه سعی میکند موانع و مشکلات را با جدیت تمام، رفع و اصلاح کند.»
وی با تاکید بر لزوم توجه هرچه بیشتر بر مسائل و احکام شرعی در تصویب قوانین، گفت: «رعایت مقررات شرعی و اسلامی در طرح ها و قوانین باعث میشود که شورای نگهبان و دولت هم راحتتر بتوانند با مجلس کنار بیایند و بدین منظور لازم است که یک ارتباط عملی با حوزه های علمیه و مراکز علم دین برقرار شود.»
آیت الله یزدی، نمایندگان مجلس را نماینده همه مردم کشور دانسته و تاکید کرد: «نماینده باید به اصول قانون اساسی اعتماد و اطمینان داشته باشد. قانون اساسی می گوید نماینده مجلس، نماینده همه کشور است نه نماینده حوزه انتخابی. البته منظور این نیست که به مشکلات حوزه انتخابیه خود توجه نکند، منظور این است که وقتی لایحه در مجلس ارائه میشود منفعت آن لایحه و طرح را برای کل کشور در نظر بگیرد نه فقط برای حوزه انتخابی یا تهیهکننده آن لایحه و طرح. پس نمایندگان محترم باید منافع کل کشور را بر منافع حوزه انتخاب خود مقدم بدانند. »
نماینده مردم قم در مجلس خبرگان از نمایندگان مجلس خواست که با اصلاح آیین نامه ها، مشکلات پیش روی تصویب قوانین را رفع کنند و در ادامه افزود: «حوزه پژوهشی و تحقیقاتی هم باید بررسی کند و ببیند آیا طرحهای ارائه شده از لحاظ داخلی و خارجی و امکانات و شرایط عمومی کشور، قابل تحقق است یا خیر؟ به عبارت دیگر، قوانین باید قابل تحقق و اجرا باشند و به دور از واقعیات نباشند.»
آیت الله یزدی با دعوت نمایندگان به همدلی و دوری از اختلافات اظهار داشت: « سلیقه های مختلف نمایندگان نباید به اختلاف و تشکیل دستهبندیهای متعدد تبدیل شود. بنابراین نمایندگان محترم سعی کنند که با وجود این دسته بندی ها و فراکسیونها به هم نزدیک تر و مرتبط تر باشند.»
وی فلسفه طرح ها و لوایح و قوانین را حل مشکلات مردم و کشور دانست و گفت: «انتظار این است که وقتی طرحی در مجلس تصویب میشود و شورای نگهبان آن را تائید میکند و برای اجرا به دولت میرود، نتیجه و اثرات آن در زندگی افراد و جامعه دیده شود نه اینکه فقط کاغذها رد و بدل شوند.»
گفتنی است در ابتدای این دیدار قاضی زاده نائب رئیس مجلس شورای اسلامی گزارشی از طرح ها و برنامه های چند ماه اخیر مجلس و هیات رییسه را ارائه کرد.
نظر شما