شناسهٔ خبر: 42147380 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: آریا | لینک خبر

سردار شرفی تشریح کرد؛

چگونگي برگزاري دوازدهمين جشنواره جوان سرباز

صاحب‌خبر -
خبرگزاری آریا- جانشین معاون هماهنگ کننده ناجا چگونگی برگزاری دوازدهمین جشنواره حضرت علی اکبر (جوان سرباز) را تشریح کرد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از پایگاه خبری پلیس؛ سردار محمد شرفی گفت: در راستای اجرای تحقق منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و تدابیر ستاد کل نیرو‌های مسلح به منظور افزایش روحیه کار، ایجاد انگیزه رقابت سالم، ارتقاء منزلت اجتماعی، تجلیل از مقام شامخ سربازی و ارج نهادن به خدمات صادقانه و ... برگزاری جشنواره حضرت علی اکبر (ع) - (جوان سرباز) توسط معاونت نیروی انسانی ناجا صورت پذیرفته است.
وی افزود: این جشنواره با تأسی از ایثار و رشادت‌های حضرت علی اکبر (ع) به عنوان جوان سرباز امام حسین (ع) با پیشنهاد ناجا از سال 88 تاکنون برگزار شده و هدف از آن ارتقاء جایگاه و منزلت خدمت سربازی، هویت بخشی به جوانان سرباز، تکریم سربازان و ارتقاء روحیه و انگیزه خدمتی آنان، نشاط آفرینی در جامعه سربازی و مهمتر از همه معرفی الگوی سرباز نمونه انقلاب اسلامی است.

اهداف برگزاری جشنواره جوان سرباز
جانشین معاون هماهنگ کننده ناجا در تشریح اهداف جشنواره حضرت علی اکبر (ع) - (جوان سرباز)، گفت: تجلیل، تکریم و ارائه الگو‌های موفق و برتر به جامعه سربازان نیرو‌های مسلح و فرهنگ سازی با تأکید بر ارزش‌ها و آموزه‌های اسلامی، انقلابی و ملی، ارتقاء روحیه و انگیزه خدمتی سربازان، تقویت نگرش مثبت و ارتقاء رفتاری فرماندهان، مسئولان و کارکنان نسبت به جامعه سربازان برخی از اهداف برگزاری این جشنواره است.
سردار شرفی ادامه داد: ارتقاء نشاط و پویایی و هویت بخشی به جامعه سربازان، تقویت اعتماد به نفس و خودباوری در سربازان، ارتقاء سطح منزلت و قداست خدمت وظیفه عمومی در جامعه و کشور، تقویت و تعمیق وحدت، انسجام و یکپارچگی در نیرو‌های مسلح، زمینه سازی بروز خلاقیت و افزایش نشاط اجتماعی و امید به آینده جوانان، الگوسازی مناسب برای جوانان سرباز و کمک در جهت رشد و ارتقاء هدفمند آنان، شناسایی جوانان سرباز توانمند و برنامه ریزی مناسب برای سازماندهی و حمایت از آنان، ارزش نهادن به اندیشه و کارکرد‌های سازنده جوانان سرباز در تمام عرصه‌ها از دیگر اهداف برگزاری جشنواره جوان سرباز است.
وی در توضیح خلاصه روند اجرای برگزاری دوازدهمین جشنواره جوان سرباز در ناجا، گفت: برابر تدابیر ابلاغی ستاد کل نیرو‌های مسلح و به منظور ارتقاء منزلت خدمت سربازی و تقدیر و قدردانی از تلاش کارکنان وظیفه نیرو‌های مسلح و نشاط آفرینی در جامعه سرباز، مقرر شد جشنواره جوان سرباز طی 4 مرحله؛ شهرستانی، استانی، سازمانی و نیرو‌های مسلح برگزار و طی آن از سربازان نمونه نیرو‌های مسلح تجلیل شد.
جانشین معاون هماهنگ کننده ناجا با بیان اینکه در اجرای دوازدهمین جشنواره جوان سرباز نیرو‌های مسلح که به میزبانی سپاه برگزار خواهد شد، گفت: نیرو‌های مسلح موظف شدند که جشنواره‌های داخلی خود را برگزار و ضمن تجلیل از سربازان نمونه مطابق سهمیه تعیین شده، افراد منتخب را برابر محور‌های تعیین شده به جشنواره نهایی معرفی کنند.
 
محور‌های ده گانه انتخاب سرباز نمونه چیست؟
وی در پاسخ به این سوال که محور‌های ده گانه انتخاب سرباز نمونه چیست؟ اعلام کرد: "سرباز، دفاع، امنیت و اقتدار ملی"؛ "سرباز، ایثارگری و فداکاری (شهید، جانباز) "؛ "سرباز، وظیفه شناسی و اقدام برجسته"؛ "سرباز، امور فرهنگی هنری و تبلیغاتی"؛ "سرباز، خلاقیت و فناوری" از جمله محور‌های انتخاب سرباز نمونه است.
این مقام انتظامی ادامه داد: "سرباز، ورزش و تربیت بدنی"؛ "سرباز، نظم و انضباط اجتماعی"؛ "سرباز، مسئولیت پذیری و خانواده"؛ "سرباز، دینداری و بصیرت"و "سرباز، سازندگی و تفکر بسیجی" از دیگر محور‌های انتخاب سرباز نمونه است.
وی در بخش دیگری از سخنان با بیان اینکه اولین مرحله جشنواره، در سطح شهرستانی - رده‌ای همزمان با مراسم گرامیداشت روز سرباز برگزار شد، گفت: ناجا نسبت به برگزاری تعداد 542 مورد جشنواره در کلیه رده‌ها و شهرستان‌های خود اقدام و از تعداد 3090 نفر از کارکنان وظیفه منتخب تقدیر صورت گرفت.
سردار شرفی عنوان کرد: پس از اطلاع رسانی، فراخوان، داوری و انتخاب کارکنان وظیفه نمونه، دومین مرحله جشنواره استانی جوان سرباز در تمامی فرماندهی انتظامی استان ها، یگان‌ها و مرزبانی استان‌ها با مشارکت جمع کثیری از کارکنان وظیفه و با حضور مقامات و مسئولان استانی و فرماندهان ارشد نیرو‌های مسلح در سطح استان‌ها در آذر و دی ماه سال جاری و با اجرای برنامه‌های متنوع و جذاب برگزار شد.
وی با بیان اینکه تعداد جشنواره‌های برگزای شده در این مرحله در مجموع 92 مورد بوده است، توضیح داد: با تشکیل کمیته داوری متشکل از فرماندهان، مسئولان استانی و نمایندگان عقیدتی، حفاظت و بازرسی در سطح فرماندهی انتظامی استان ها، فرماندهی مرزبانی استان‌ها، یگان ها، مدارک و مستندات موجود تعداد 700 نفر به عنوان سرباز نمونه، 95 نفر کارکنان کادر مرتبط با امور کارکنان وظیفه و 25 رده موفق در جشنواره استانی انتخاب و مورد تقدیر قرار گرفته اند.
جانشین معاون هماهنگ کننده ناجا گفت: در بهمن 98، با تشکیل کمیته داوری متشکل از کارشناسان خبره در معاونت نیروی انسانی ناجا نسبت به بررسی و مطالعه دقیق سوابق و مستندات ارسالی سربازان نمونه منتخب استان‌ها و یگا ن‌های در محور‌های ده گانه اقدام و تعداد 27 نفر وظیفه، 5 نفر رده موفق، 6 نفر کادر ساعی و 7 نفر خانواده معظم شهد و جانباز وظیفه انتخاب و در اجرای تدابیر ابلاغی مقرر شد در جشنواره مرحله سازمانی ناجا در تاریخ 12 اسفند سال گذشته تجلیل به عمل آید.

چرا برگزاری جشنواره غیر حضوری شد؟
وی افزود: لازم به توضیح است که به دلیل شیوع بیماری ویروس کرونا جشنواره مذکور لغو و برابر پیگیری‌های به عمل آمده از ستاد کل نیرو‌های مسلح مقرر شد مراسم مذکور به صورت غیری حضور در تیرماه 99 برگزار و از نفرات منتخب با اهداء لوح تقدیر و کارت هدیه تقدیر شد.

اجرای مرحله نهایی و معرفی منتخبان
سردار شرفی در خصوص برگزاری مرحله نهایی دوازدهمین جشنواره حضرت علی اکبر (ع) به میزبانی سپاه پاسداران، بیان کرد: پس از تشکیل کمیته داوری نهایی با حضور نمایندگان ستادکل نیرو‌های مسلح و سازمان‌های نیرو‌های مسلح در اردیبهشت 99، نفرات منتخب ناجا به تعداد 1 نفر وظیفه، 2 خانواده معظم شهدا، 3 نفر کادر ساعی و 1 رده موفق انتخاب و با توجه به شیوع ویروس منحوس کرونا و تدابیر ابلاغی ستاد کل نیرو‌های مسلح مقرر شد مرحله نهایی دوازدهمین جشنواره حضرت علی اکبر (ع) به میزبانی سپاه (که پیش از این می‌بایست در اردیبهشت ماه 99 برگزار شود) به صورت غیرحضوری و در تیرماه 99 اجرا و از نفرات منتخب تقدیر شد.
جانشین معاون هماهنگ کننده ناجا با تاکید بر اینکه "سربازان وظیفه را فرزندان خود می‌دانیم و نور چشمانمان هستند"، گفت: سردار "حسین اشتری"؛ فرمانده نیروی انتظامی همواره بر لزوم "تکریم" مقام سربازان عزیز و ارتقاء روحیه خدمتی آنان تاکید دارند، برای تحقق این دغدغه و انتظار فرمانده ناجا همه همت و تلاشمان را به کار می‌گیریم.

نظر شما