شناسهٔ خبر: 41970338 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

تکمیل طرح‌های کنترل سیلاب شبانکاره دشتستان ضروری است

بوشهر- ایرنا- نماینده مجری طرح‌های کنترل سیلاب شبانکاره دشتستان گفت: تکمیل طرح‌های کنترل سیلاب این منطقه برای جلوگیری از بروز خسارت به تاسیسات زیربنایی، شبکه‌های آبیاری و زهکشی، خطوط آب و برق و جاده‌ها ضروری است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای بوشهر روز جمعه به نقل از مهدی عوض زاده افزود: این منطقه به علت ساختار کوهستانی، توان بالایی برای وقوع سیلاب‌های شدید دارد که با تکمیل طرح‌های کنترل سیلاب شبانکاره، از بروز خسارت سالانه ۴۰ میلیارد ریالی به تاسیسات زیربنایی جلوگیری می‌شود.

وی اضافه کرد: براساس اولویت بندی انجام شده، سه بند کنترل سیلاب در محورهای ۱۰، ۱۲ و ۱۴ بعنوان بخشی از ۱۸ طرح پیش بینی شده برای کنترل سیلاب مسیل‌های شبانکاره در دست اجرا هستند که بند محور ۱۲ سال گذشته به بهره برداری رسید و عملیات اجرایی ۲ محور دیگر در حال انجام است.

عوض زاده افزود: بند محور ۱۴ از نوع سنگ و ملاتی با حجم مخزن ۲۸۰ هزار مترمکعب و طول تاج ۵۹ متر ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی یادآورشد: تاکنون برای اجرای بند محور ۱۴، ۹ هزار و ۵۰۰ مترمکعب عملیات سنگریزی انجام شده و در صورت وقوع سیلاب در ماه‌های آینده، می‌تواند عملکرد کنترلی خود را به خوبی انجام دهد.

عوض زاده در خصوص بند محور ۱۰ نیز گفت: این بند بتنی (CSG)  با ارتفاع ۱۰ متر و حجم مخزن ۲۸۰ هزار مترمکعب، ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

نماینده مجری طرح بهسازی شبکه آبیاری دشت دالکی نیز گفت: این طرح به طول ۱۵.۵ کیلومتر و در قالب اصلاح ساختار و پوشش بتنی کانال‌های درجه ۲ در حال انجام است.

مجید بحرانی افزود: این پروژه با پیشرفت فیزیکی ۹۵ درصد، کانال‌های نظرآقا، هلپه‌ای، آقایی، بخوان هلپه‌ای، کربلایی محمدقلی و آل یوسفی رازیر پوشش قرار می دهد.

وی با اشاره به طرح ۲هزار و ۴۰۰ هکتاری نخلستان گفت: این طرح نیز پیشرفت مطلوبی دارد و با اتمام خط انتقال، ایستگاه پمپاژ نیز در حال سپری کردن آخرین مراحل ساختاری و فنی است.

بحرانی ادامه داد: نصب الکتروموتورها، اجرای تاسیسات مکانیکی، تابلو برق و ساخت سوله ایستگاه پمپاژ از جمله اقدام‌های انجام شده در ایستگاه پمپاژ حاج مهدی است.

وی یادآورشد: با تکمیل این پروژه ضمن تثبیت اشتغال در منطقه، راندمان انتقال، توزیع و بهره برداری از آب نیز افزایش چشمگیری می‌یابد.

    

نظر شما