شناسهٔ خبر: 41365923 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه کیک زعفرانی با روکش کرم زعفرانی

در این مطلب روش تهیه کیک زعفرانی آموزش داده شده است.

صاحب‌خبر -

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک زعفرانی با روکش کرم زعفرانی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

آرد دو لیوان
شکر دانه ریز یک و یک سوم لیوان
تخم مرغ چهار عدد
روغن مایع نصف لیوان
شیر نصف لیوان
زعفران دم شده غلیظ سه قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر یک ق غذاخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

سفیده تخم مرغ‌ها رو از زرده جدا کنید، سفیده رو با دور تند همزن بزنید تا پف کنه و سفید بشه بعد حین هم زدن نصف مقدار شکر و اضافه کنید و هم بزنید تا جایی که ظرفو برمیگردونید، از ظرف نریزه، بذارید یخچال، تو این حین زرده‌ها رو با باقی مانده شکر بزنید تا سفید و پوک بشه حدود سه دقیقه، روغن و شیر و وانیل و اضافه کرده و هم بزنید، در آخر زعفرون و بهش اضافه کنید، آردو با بیکینگ پودر سه بار الک کنید و به مخلوط زرده اضافه کنید، سفیده رو تو دو مرحله اضافه کنید و آروم و دورانی و تو یک جهت با قاشق چوبی یا پلاستیکی هم بزنید.

کف قالب را چرب کنید و آرد بپاشید و آرد اضافی و بگیرید، تو فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت ۴۵ دقیقه، بعد این مدت در فر و باز کنید و یک سیخ چوبی وسط کیک فرو کنید اگر تمیز بیرون اومد پخته. اگر نه زمان بیشتری بدید.

مواد لازم کرم زعفرانی:

شیر دو پیمانه
آرد یک ق غ
نشاسته ذرت یک ق غ
وانیل کمی
زعفران دم شده یک ق غ
شکر دو ق غ

طرز تهیه: 

تمام مواد غیر ازوانیل و مخلوط کنید و رو حرارت بزارید تا غلیظ شه، وانیل رو اضافه و از رو حرارت بردارید و روی کیک سرد شده بریزید. نوش جان.

 

منبع: آشپزباشی

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک زعفرانی با روکش کرم زعفرانی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

آرد دو لیوان
شکر دانه ریز یک و یک سوم لیوان
تخم مرغ چهار عدد
روغن مایع نصف لیوان
شیر نصف لیوان
زعفران دم شده غلیظ سه قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر یک ق غذاخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

سفیده تخم مرغ‌ها رو از زرده جدا کنید، سفیده رو با دور تند همزن بزنید تا پف کنه و سفید بشه بعد حین هم زدن نصف مقدار شکر و اضافه کنید و هم بزنید تا جایی که ظرفو برمیگردونید، از ظرف نریزه، بذارید یخچال، تو این حین زرده‌ها رو با باقی مانده شکر بزنید تا سفید و پوک بشه حدود سه دقیقه، روغن و شیر و وانیل و اضافه کرده و هم بزنید، در آخر زعفرون و بهش اضافه کنید، آردو با بیکینگ پودر سه بار الک کنید و به مخلوط زرده اضافه کنید، سفیده رو تو دو مرحله اضافه کنید و آروم و دورانی و تو یک جهت با قاشق چوبی یا پلاستیکی هم بزنید.

کف قالب را چرب کنید و آرد بپاشید و آرد اضافی و بگیرید، تو فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت ۴۵ دقیقه، بعد این مدت در فر و باز کنید و یک سیخ چوبی وسط کیک فرو کنید اگر تمیز بیرون اومد پخته. اگر نه زمان بیشتری بدید.

مواد لازم کرم زعفرانی:

شیر دو پیمانه
آرد یک ق غ
نشاسته ذرت یک ق غ
وانیل کمی
زعفران دم شده یک ق غ
شکر دو ق غ

طرز تهیه: 

تمام مواد غیر ازوانیل و مخلوط کنید و رو حرارت بزارید تا غلیظ شه، وانیل رو اضافه و از رو حرارت بردارید و روی کیک سرد شده بریزید. نوش جان.

 

منبع: آشپزباشی

نظر شما