شناسهٔ خبر: 41242200 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

طرز تهیه بریانی مرغ بندری

در این مطلب روش تهیه بریانی مرغ بندری را آموزش داده‌ایم.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه بریانی مرغ بندری را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم

گوشت قرمز یا مرغ
برنج
پیاز سه چهار تا
سیب زمینی ۵-۴ عدد
نخود آبپز یا. لپه ۳-۲ لیوان
کشمش در صورت تمایل
ادویه‌ها (فلفل سیاه دانه‌ای و نکوبیده _دارچین_زردچوبه _ هل_ زیره سیاه)
نمک

نکته

ادویه جات در این غذا خیلی مهم است و باید از ادویه‌های معطر استفاده کنید.

بیشتربخوانید

آموزش آشپزی؛ از پلو اسفناج و یک پیتزای متفاوت تا سوپ خوشمزه برای جلوگیری از چین و چروک + تصاویر

طرز تهیه

مرغ را با نمک فلفل ادویه و.. میپزیم تا نرم شود بعد سرخ میکنیم.
سیب زمینی را خلالی کرده و سرخ میکنیم.
پیاز را هم خلالی کرده و سرخ میکنیم خوب که طلایی شد نمک و ادویه و تفت میدهیم .
سپس نخود آبپز را با پیاز مخلوط میکنیم و از مواد (پیاز و نخود) یک سومش را برمیداریم و در قابلمه‌ای که میخواهیم برنج را طبخ کنیم میریزیم و مقداری روغن + بقیه ادویه‌ها و فلفل سیاه وبرنج خیس خورده را اضافه میکنیم و آب مرغ را به اندازه‌ای اضافه میکنیم تا روی برنج را بگیرد دقت کنید آب زیاد نریزید، چون این برنج آبکش نمیشود.
اول شعله را زیاد میکنیم آب برنج که تمام شد میگذاریم با شعله کم دم بکشد.
اگر کشمش تو غذا دوست دارید کشمش را تفت دهید و با پیاز و نخود مخلوط کنید.
برنج که دم کشید در ظرف میکشیم و با گوشت سرخ شده یا مرغ و سیب زمینی و پیاز و نخود سرو میکنیم.

منبع: آشپزباشی

انتهای پیام/

برچسب‌ها:

نظر شما