شناسهٔ خبر: 41134246 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

تعلل دستگاه‌های اجرایی در معرفی اموال و املاک مازاد!

استاندار سمنان ضمن تاکید بر ضرورت تسریع در معرفی املاک و اموال مازاد از سوی دستگاه های اجرایی گفت: بی‌رغبتی دستگاه‌های اجرایی در معرفی اموال مازاد باوجود ارسال نامه رسمی از سوی اداره کل امور اقتصادی و دارائی قانون‌شکنی است.

صاحب‌خبر -

علیرضا آشناگر در اولین جلسه کمیته استانی املاک شناسایی شده مازاد استان سمنان در سالن غدیر استانداری اظهار کرد: دستگاه‌های اجرایی استان براساس چارچوب‌های قانونی موظف به شناسایی و معرفی اموال مازاد خود هستند و اگر بی‌رغبتی تعدادی از دستگاه‌های اجرایی نسبت به معرفی این اموال ادامه یابد، درچارچوب قانون با مدیران این دستگاه ها برخورد قانونی خواهد شد.

عدم معرفی اموال مازاد قانون شکنی است
وی عدم معرفی اموال مازاد را در تخالف با قانون و نوعی قانون شکنی ارزیابی و خاطرنشان کرد: در بودجه سال جاری در ارتباط با شناسایی، معرفی و فروش اموال مازاد دولت برای افزایش درآمدها حساب ویژه ای شده است و لازم است دستگاه‌های اجرایی نسبت به این مقوله مهم حساسیت داشته باشند.

استاندار سمنان بر لزوم برگزاری مستمر جلسات شناسایی و معرفی اموال مازاد دولت در استان تاکید کرد و گفت: با همکاری اداره کل امور اقتصادی و دارائی استان این جلسات به صورت هفتگی برگزار شود.

آشناگر تصریح کرد: تمامی دستگاه‌های اجرایی وظایف خود را در ارتباط با شناسایی و معرفی اموال مازاد به صورت شایسته و در چارچوب قانون انجام دهند.

استاندار سمنان ادامه داد: چنانچه دستگاه اجرایی در استان وجود دارد که دارای اموال مازاد بوده و تاکنون این اموال را معرفی نکرده است، اداره کل اقتصاد و دارایی موظف است که در چارچوب قانون نسبت به تعیین تکلیف این اموال اقدام کند.

تنها 5 دستگاه استان اعلام کرده اموال مازاد دارد
مدیرکل امور اقتصادی و دارائی استان سمنان با بیان اینکه آیین نامه اجرایی شناسایی املاک مازاد دستگاه های اجرایی در ۲۴ خرداد امسال از سوی اداره کل امور اقتصادی و دارائی استان به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد گفت: تاکنون نامه اداری به ۴۴ دستگاه اجرایی استان در ارتباط با شناسایی اموال مازاد ارسال شده که ۲۵ دستگاه اجرایی استان به این نامه پاسخ نداده و ۱۹ دستگاه نیز پاسخ داده اند.

خلیلی‌خواه ادامه داد: از مجموع پاسخ دهندگان به نامه اداره کل امور اقتصادی و دارائی استان، پنج دستگاه اجرایی اعلام کردند که اموال مازاد دارند و ۱۴ دستگاه اجرایی پاسخ دادند که اموال مازاد برای معرفی ندارند.

وی ضمن تاکید بر لزوم تسریع در فرآیند معرفی اموال مازاد دستگاه‌ها خاطرنشان کرد: برای تامین بودجه استانی امسال استان سمنان دستگاه‌های اجرایی موظف به شناسایی و معرفی اموال مازاد هستند.

لزوم توجه همزمان به مولدسازی و فروش اموال مازاد
فاطمه منصوری، معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار سمنان نیز از مدیران استان خواست: در کنار شناسایی و فروش املاک مازاد دستگاه‌های اجرایی، به مسئله مولدسازی اموال توجه ویژه شود.

وی با بیان اینکه اهمیت مولدسازی اموال مازاد مورد تاکید معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری است از اداره کل امور اقتصادی و دارائی استان نیز خواست که توجه ویژه‌ای به این مهم داشته باشد.

معاون استاندار سمنان گفت:اجرای طرح مولدسازی اموال مازاد با اجرای چارچوب‌های مشخص، زمینه بسیار خوبی برای پیگیری داشته و بی‌تردید در بلندمدت در توسعه اقتصادی استان تاثیر قابل توجهی دارد.

به گزارش ایسنا در اولین نشست کمیته استانی املاک شناسایی شده مازاد استان سمنان، بررسی و تصویب درخوست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مبنی بر فروش سه مورد اموال مازاد در اختیار خود، بررسی و تصویب درخواست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان مبنی بر فروش کتابخانه سلمان فارسی در مهدیشهر، بررسی و تصویب اموال مازاد شناسایی شده توسط اداره کل امور اقتصادی و دارائی استان در خصوص زمین ورزشی شهرک تعاون متعلق به اداره کل ورزش و جوانان استان سمنان، بررسی و تصویب اموال شناسایی شده توسط اداره کل امور اقتصادی و دارائی استان سمنان در خصوص ملک متعلق به اداره راه و ترابری استان سمنان که در اختیار سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای است و نیز بررسی و تصویب املاک واقع در میدان ارگ متعلق به اداره کل امور اقتصاد و دارایی استان سمنان بحث و تبادل نظر شد.

انتهای پیام

نظر شما