شناسهٔ خبر: 40882123 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: سرپوش | لینک خبر

حوزه بهداشت و رفاه

مبتلایان کرونا در جهان به ۹ میلیون رسید/ ۴۷۴ هزار نفر فوت شدند

مبتلایان کرونا در جهان به ۹ میلیون و تعداد فوتی ها به ۴۷۴ هزار نفر رسید.

صاحب‌خبر -

روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید- ۱۹ که تاکنون در ۲۱۳ کشور و منطقه در دنیا شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری هم چنان در دنیا قربانی می گیرد.

به گزارش ایسنا، جدید ترین آمارها حاکی از آن است که شمار قربانیان کروناویروس (Coronaviruses) جدید به ۴۷۴ هزار و ۳۳۹ نفر رسیده و تا به حال ابتلای ۹ میلیون و ۱۸۸ هزار و ۳۶۳ نفر نیز به این بیماری تائید شده است.

هم چنین بنابر تازه ترین آمارها تاکنون چهار میلیون و ۹۷۳ هزار و ۲۸۲ نفر از بیماران مبتلا به کووید- ۱۹ بهبود یافته اند.

از میان سه میلیون و ۷۷۶ هزار و ۷۴۲ مورد ابتلای فعال در سرتاسر دنیا سه میلیون و ۷۱۸ هزار و ۸۵۴ مورد معادل ۹۸ درصد از کل موارد وضعیت خفیف داشته و تنها ۵۷ هزار و ۸۸۸ مورد معادل دو درصد از کل موارد در وضعیت وخیم قرار دارند.

هم چنین از پنج میلیون و ۴۱۱ هزار و ۶۲۱ پرونده مختومه بیماران مبتلا به کرونا (corona) چهار میلیون و ۹۳۷ هزار و ۲۸۲ نفر معادل ۹۱ درصد از موارد بهبود یافته و ۴۷۴ هزار و ۳۳۹ نفر معادل ۹ درصد از موارد جان خود را از دست داده اند.

ایالت متحده آمریکا هم چنان درصدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید- ۱۹ قرار داشته و بیشترین آمار قربانیان و مبتلایان به این بیماری را بخود اختصاص داده است.

از سوی دیگر برزیل و روسیه به لحاظ تعداد مبتلایان به ترتیب در رتبه های دوم و سوم جای گرفتند و برزیل و انگستان نیز بعد از ایالت متحده آمریکا بيش ترین شمار قربانیان ناشی از کروناویروس را بخود اختصاص داده اند.

ویروس کرونا در جهان,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت

بنا بر گزارش پایگاه اطلاع رسانی "ورلداُمتر"، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که بنا بر گزارش های رسمی بالاترین آمارها را داشته اند تا لحظه انتشار این خبر به ترتیب به شرح زیر است:

۱. آمريکا دو میلیون و ۳۸۸ هزار و ۱۵۳ مبتلا، ۱۲۲ هزار و ۶۱۰ قربانی

۲. برزیل یک میلیون و ۱۱۱ هزار و ۳۴۸ مبتلا، ۵۱ هزار و ۴۰۷ قربانی

۳. روسیه ۵۹۲ هزار و ۲۸۰ مبتلا، ۸۲۰۶ قربانی

۴. هند ۴۴۰ هزار و ۴۵۰ مبتلا، ۱۴ هزار و ۱۵ قربانی

۵. انگلیس ۳۰۵ هزار و ۲۸۹ مبتلا، ۴۲ هزار و ۶۴۷ قربانی

۶. اسپانیا ۲۹۳ هزار و ۵۸۴ مبتلا، ۲۸ هزار و ۳۲۴ قربانی

۷. پرو ۲۵۷ هزار و ۴۴۷ مبتلا، ۸۲۲۳ قربانی

۸. شیلی ۲۴۶ هزار و ۹۶۳ مبتلا، ۴۵۰۲ قربانی

۹. ایتالیا ۲۳۸ هزار و ۷۲۰ مبتلا، ۳۴ هزار و ۶۵۷ قربانی

۱۰. ایران ۲۰۷ هزار و ۵۲۵ مبتلا، ۹۷۴۲ قربانی

پس از آن کشورهای آلمان با ۱۹۲ هزار و ۱۱۹ مبتلا، ترکیه با ۱۸۸ هزار و ۸۹۷ مبتلا، مکزیک با ۱۸۵ هزار و ۱۲۲ مبتلا، پاکستان با ۱۸۱ هزار و ۸۸ مبتلا، عربستان سعودی با ۱۶۱ هزار و ۵ مبتلا، فرانسه با ۱۶۰ هزار و ۷۵۰ ابتلا، بنگلادش با ۱۱۵ هزار و ۷۸۶ هزار مبتلا، کانادا با ۱۰۱ هزار و ۶۳۷ مبتلا و کشور آفریقای جنوبی با ۱۰۱ هزار و ۵۹۰ مبتلا تا به حال بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا به کرونا را گزارش داده اند.

ویروس کرونا در جهان,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت

سپس قطر با ۸۸ هزار و ۴۰۳ مبتلا، چین با ۸۳ هزار و ۴۱۸ مبتلا، کلمبیا با ۷۱ هزار و ۱۸۳ مبتلا، بلژیک با ۶۰ هزار و ۵۵۰ مبتلا، بلاروس با ۵۹ هزار و ۲۳ مبتلا، سوئد با ۵۸ هزار و ۹۳۲ مبتلا، مصر با ۵۶ هزار و ۸۰۹ مبتلا و اکوادور با ۵۰ هزار و ۶۴۰ مبتلا بیش از ۵۰ هزار مورد ابتلا را تاکنون ثبت کرده اند.

همینطور کشورهای هلند، اندونزی، امارات متحده عربی، آرژانتین، سنگاپور، کویت، پرتغال، اوکراین، عراق، لهستان، سوئیس، عمان، فیلیپین، افغانستان، جمهوری دومینیکن، پاناما، بولیوی، ایرلند، رومانی، بحرین، سرزمین های اشغالی، نیجریه و ارمنستان بیش از ۲۰ هزار مبتلا را تاکنون ثبت کرده اند.

اعلام موج دوم کرونا در کره جنوبی

کره جنوبی از کشورهایی است که در مقابله با کرونا موفق عمل کرده است اما اکنون انتظار دارد که این همه‌گیری برای ماه‌ها ادامه یابد.

رئیس مرکز کنترل بیماری‌های کره جنوبی (KCDC) اعلام کرده که اولین موج کرونا در این کشور تا آوریل ادامه داشته است.

با این وجود از ماه مه، موارد جدید ابتلای خوشه‌ای به کرونا در این کشور افزایش یافته است که از این میان می‌توان به شیوع کرونا در باشگاه‌های سئول، پایتخت کره جنوبی اشاره کرد.

بین این دوره‌ها، موارد تایید شده ابتلای روزانه از نزدیک به هزار نفر به صفر رسیده بود.

اما مقامات کره جنوبی روز گذشته (دوشنبه) اعلام کردند که طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۷ مورد ابتلای جدید از موارد مختلف انتقال خوشه ای در ادارات و انبارهای بزرگ ثبت شده است.

رئیس مرکز کنترل بیماری‌های کره جنوبی اظهار داشته که فعالیت جدید کرونا در کشور، وی را بر آن داشته تا شیوع موج دوم کرونا را در کره جنوبی اعلام کرده و انتظار دارد که این روند ادامه یابد. این در حالی است که وی تاکنون تاکید داشت که موج اول کرونا در کره هرگز به پایان نرسیده است.

این مقام اما روز گذشته اظهار داشت که اکنون مشخص است تعطیلات آخر هفته در اوایل ماه مه آغاز موج جدیدی از عفونت‌های متمرکز در منطقه بزرگ سئول بوده که ‌پیش‌تر تنها موارد معدودی از ابتلا به کرونا در آن ثبت شده بود.

اوایل روز دوشنبه، مقامات شهر دائجون واقع در جنوب پایتخت کره، اعلام کردند که پس از کشف تعدادی از خوشه‌های کوچک ابتلا به کروناویروس، تجمع در فضاهای عمومی مانند موزه‌ها و کتابخانه‌ها ممنوع است.

شهردار سئول نیز هشدار داد که در صورت افزایش موارد ابتلا به طور متوسط به ۳۰ مورد طی سه روز آینده و اشغال ظرفیت تخت‌های بیمارستان‌ها تا بیش از ۷۰ درصد ممکن است محدودیت‌های فاصله‌گذاری اجتماعی به پایتخت بازگردد.

کره جنوبی موفق شده است از اعمال قرنطینه در این کشور خودداری کرده و در عوض در کنار استراتژی اقدامات مقابله‌ای، ردیابی موارد ابتلا و تست‌گیری برای مقابله با کروناویروس، به رعایت داوطلبانه فاصله‌گذاری اجتماعی تکیه کرده است.

بنا بر گزارش شبکه‌ خبری بی‌بی‌سی، از زمان گزارش اولین مورد ابتلا به بیماری کووید-۱۹ در کره جنوبی در تاریخ ۲۰ ژانویه، این کشور به طور کلی، بیش از ۱۲ هزار مورد ابتلا به این بیماری و ۲۸۰ مرگ و میر ناشی از آن را ثبت کرده است و تصور می‌شود که هم اکنون ۱۲۷۷ مورد ابتلای فعال در کشور باقی مانده باشد.

کریستیانو رونالدو,تصاویر کریستیانو رونالدو,رژیم غذایی کریستیانو رونالدو عکس کریستیانو رونالدو و پسرش

رونالدو سال ۲۰۱۸ در یکی از مصاحبه هایش گفت که از لحاظ بدنی مثل یک بازیکن ۲۳ ساله است و اینکه می خواهد تا ۴۰ سالگی فوتبال بازی کند. هرچند رونالدو گاهی از پیتزا و نیز مواد غدایی نه چندان مناسب برای یک ورزشکار استفاده می کند ولی او با تمرینات سخت هرگز اجازه نداده است تا بدنش از فرم همیشگی خود خارج شود.