محمدعلی کینژاد در گفتگو با خبرنگار مهر درباره فرایند طولانی شدن جذب هیأت علمی در دانشگاههای غیرانتفاعی گفت: کل دانشگاههای کشور چه دولتی و چه غیردولتی همه یک آئین نامه جذب دارند، متقاضیان جذب در فراخوان شرکت کرده و پس از طی فرایند مربوطه در دانشگاهها جذب میشوند.
وی ادامه داد: اگر متقاضیان دارای مدارک و سوابق خوبی باشند، مشکل در جذب آنها وجود ندارد، منتهی برخی از متقاضیان هستند که سوابق و مدارک آنها کیفیت لازم ندارند، طبیعی است که باید یک کمیتهای تشکیل شود و دوباره مصاحبه شوند، البته این فرایند در این مدت کرونا طولانی شده، قبلاً طولانی نبود.
رئیس هیأت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: برخی از این متقاضیان میخواهند هیأتهای اجرایی جذب را دور بزنند و برخی نیز کبر سن دارند و میگویند حتماً باید در دانشگاه غیرانتفاعی پذیرش شوند.
به گزارش مهر، علی آهون منش رئیس اتحادیه دانشگاههای غیرانتفاعی اخیراً اعلام کرد، یکی از مشکلات مؤسسات غیرانتفاعی فرایند طولانی جذب هیأت علمی است.
وی افزود: صلاحیت علمی و اخلاقی اجتماعی متقاضیان هیأت علمی، در هیأتهای اجرایی جذب دانشگاههای مادر تعیین میشود.
وی ادامه داد: جلسات هیأتهای مذکور در دانشگاههای مادر بسیار با تأخیر برگزار میشود، روند آن این است که نهایت بین ۳ تا ۶ ماه پرونده متقاضی جذب در این هیأتها تعیین تکلیف شود ولی معمولاً پروسه بررسی پرونده متقاضیان در این کمیتهها یک تا ۲ سال طول میکشد.
رئیس اتحادیه دانشگاههای غیرانتفاعی افزود: بنابراین پروندهای از هیأتهای اجرایی مرکز جذب دانشگاهها به مرکز جذب وزارت علوم ارسال نمیشود که وزارت علوم به آن رسیدگی کند، مشکل اساسی در هیأتهای اجرایی جذب دانشگاهها است.
نظر شما