شناسهٔ خبر: 40707636 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ابنا | لینک خبر

خشم مردم "آتلانتا" در اعتراض به قتل جوان سیاه‌پوست آمریکایی + تصاویر

ابنا

قتل جوان 27 ساله سیاه پوست ساکن "آتلانتا" توسط پلیس آمریکا، تظاهرات مردم خشمگین این ایالت علیه خشونت‌های نژادپرستانه را در پی داشت.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری اهل بیت(ع) ـ ابنا ـ قتل «ریشارد بروکس» جوان 27 ساله سیاه پوست ساکن "آتلانتا" پایتخت ایالت جورجیا توسط پلیس آمریکا، تظاهرات مردم خشمگین این ایالت علیه خشونت‌های نژادپرستانه را در پی داشت.

معترضان به قتل «ریشارد بروکس» جوان ۲۷ ساله سیاه پوست آمریکایی در خیابان‌های آتلانتا پایتخت ایالت جورجیا تظاهرات اعتراضی برپا کردند و این تظاهرات در برخی جاها منجر به درگیری و آتش زدن مکان های عمومی و خودروها شد.

معترضان در این شهر تجمع خود را در نزدیکی رستوران فست فود "وندی" واقع در آتلانتا شروع کردند جایی که بروکس در آنجا هدف شلیک پلیس قرار گرفت و در نهایت جان داد.

سخنگوی پلیس آتلانتا از بازداشت حداقل ۳۶ نفر از معترضان در جریان اعتراضات به قتل ریشارد بروکس در این شهر خبر داد.

نیروهای امنیتی و پلیس آتلانتا ضمن دستگیری تعدادی از معترضان، از گاز اشک آور برای متفرق کردن آنها استفاده کردند.

بنا بر گفته سخنگوی پلیس آتلانتا مامور پلیسی که به ریشارد بروکس شلیک کرد و باعث مرگ او شد، از کار برکنار شد و به مامور دومی که در صحنه درگیری حضور داشت، وظایف اداری محول شد.

پلیس آتلانتا اعلام کرد: ماموران پلیس سعی کردند روی ریشارد بروکس یک آزمایش خواب آلودگی انجام دهند اما به دنبال ممانعت وی، ماموران تلاش کردند او را به زندان ببرند و کار به درگیری و استفاده ماموران از کلت الکتریکی کشید و بروکس بعد از این حادثه در بیمارستان درگذشت.

«اریکا شیلدز» رئیس‌پلیس آتلانتا (بامداد یکشنبه به وقت تهران) به دلیل کشته‌شدن این جوان سیاهپوست ۲۷ ساله از سمت خود کناره‌گیری کرد.

گفتنی است پیش از این انتشار ویدئویی از مرگ فجیع جورج فلوید، سیاه‌پوست 46ساله آمریکایی به‌دست درک شووین، مأمور سفیدپوست پلیس، که زانویش را روی گردن او فشار می‌دهد موج جدیدی از خشم و اعتراض به نژادپرستی نهادینه‌شده در ساختار جامعه آمریکا را موجب شده بود.

چند روز پس از قتل فلوید اعتراضات و ناآرامی‌ها در مینیاپولیس، مرکز ایالت مینه‌سوتا ادامه یافت و این شهر به شهری جنگ‌زده شبیه شده است. این تظاهرات به دیگر شهرهای آمریکا نیز کشیده شده و در بیش از 25 شهر این کشور حالت فوق العاده اعلام شد.

این اعتراضات ضد نژادپرستی به کشورهای اروپایی نیز کشیده شد و موجی از خشم و نفرت در سراسر جهان به همراه داشته است.

.........................
پایان پیام/ 167

نظر شما