شناسهٔ خبر: 40481735 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: وزارت امور اقتصادی و دارایی | لینک خبر

بیانیه مرکز مقاومت بسیج وزارت اقتصاد به مناسبت سی و یکمین سالگرد ارتحال رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره)، و یوم الله پانزدهم خرداد منتشر شد:

در این بیانیه تأكید شده است: امروز كه بیش از سی سال از رحلت رهبر كبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی(ره)، می‌گذرد، باید آرمان‌ها و اهداف آن امام همام را برای جوانان برومند این مرزو بوم تبیین نمود و برای تحقق تام و تمام آن محكم و مقتدر گام برداشت

بیانیه مرکز مقاومت بسیج وزارت اقتصاد به مناسبت سی و یکمین سالگرد ارتحال رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره)، و یوم الله پانزدهم خرداد منتشر شد: در این بیانیه تأکید شده است: امروز که بیش از سی سال از رحلت رهبر کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی(ره)، می‌گذرد، باید آرمان‌ها و اهداف آن امام همام را برای جوانان برومند این مرزو بوم تبیین نمود و برای تحقق تام و تمام آن محکم و مقتدر گام برداشت.

صاحب‌خبر -

بیانیه مرکز مقاومت بسیج وزارت اقتصاد به مناسبت سی و یکمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره)، رهبر کبیر  انقلاب اسلامی و یوم الله پانزدهم خرداد منتشر شد.
به گزارش شبکه اخبار اقتصادی و دارایی ایران(شادا)، اطلاعیه مرکز مقاومت بسیج وزارت اقتصاد بدین شرح است:

امام خمینی(ره) یک حقیقت همیشه زنده است.
«امام خامنه‌ای (مدظله العالی)»

فرا رسیدن سی و یکمین سالگرد ارتحال بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی(ره)  و یوم الله پانزدهم خرداد را به ملت شریف ایران ،آحادِ بسیجیان و خانواده‌های شهیدان انقلاب اسلامی به ویژه شهدای پانزده خرداد تسلیت می گوییم.
پانزدهم خرداد از روزهای ماندگار در تاریخ ایران و روز سمبل مبارزه با استبداد، دیکتاتوری و استکبار و روز تقابل عدل و ظلم در تاریخ این کشور است. پانزده خرداد روزی است که ملت ایران در برابر حاکمیت مطلقه و فرمانروایی فردی و سلطنتِ شاه سفاک ایستاد و خواهان استقلال، آزادی و عدالت شد.
حضرت امام خمینی(ره)، راهی را که برگزیده بود و ملت را همراه خود می‌دید رها نکرد و سرانجام پس از مبارزات سخت بساط سلطنت را برچید و برای نخستین بار حاکمیت کشور بر اساس رأی مردم در این کشور محقق شد و جمهوری اسلامی تاسیس گردید .
امروز که بیش از سی سال از رحلت رهبر کبیر  انقلاب اسلامی،  حضرت امام خمینی(ره)، می‌گذرد، باید آرمان‌ها و اهدافِ عالی امام (ره) را برای جوانان برومند این مرز و بوم تبیین نمود و برای تحقق تام و تمام آن محکم و مقتدر گام برداشت.

بی‌تردید ۱۴ خرداد سال ۱۳۶۸ نقطه‌ی عطفی در تاریخ پرفراز و نشیب یکصد ساله‌ی اخیر ایران اسلامی به شمار می‌آید. چرا که در این روز آئینه‌ای تمام نما از مفهوم بلند حریّت، روی در نقاب خاک کشید. سخن از پیشوای آزادگان جهان و رهبر ایمانیان، وحید عصر و یگانه‌ی قرن، مُجَدِّد ملّت و مُقَوِّم امّت، حضرت آیت‌الله العظمی امام روح‌الله الموسوی الخمینی(ره) است.
بزرگ مردی پاک نهاد و روشن ضمیر از تبار سلسله جنبان غدیر و عاشورا. بت‌شکنی که در نیمه‌ی خرداد بیش از نیم قرنِ پیش و به تأسّی از ابراهیم خلیل(ع)، در شب تار و سیاه ملت، با دلی پرامید و بی‌باک، به نبرد طاغوتیان ظلم‌گسترِ ستم‌پیشه، شتافت و چنان نهالی مستحکم نشاند که از پی آن و ۱۵ سال بعد در ۲۲ بهمن ۱۳۵۷، بنیان ۲۵۰۰ ساله‌ی سراسر سیاه روزی و تیره بختی را در هم پیچیده و برای همیشه به زباله‌دان تاریخ سپرد. 
اینک و پس از گذشت بیش از سه دهه از عروج ملکوتی حضرت روح خدا (ره) و چهل سال از افشاندن شجره‌ی طیبه‌ی انقلاب اسلامی و در طلیعه‌ی ورود به دهه‌ی پنجم عمر نظام مقدس جمهوری اسلامی، بیش از پیش آشکار و عیان شده که چگونه تقدیر الهی با کشف خُبرگانی، سبب گشت در بحبوحه جانکاه فقدان آن پیر مراد سفر کرده، خمینی دیگری همچون حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای، سکان کشتی انقلاب اسلامی را چونان سَدِّ سدید و بنیان مرصوصی در دست گرفته و آن را به سوی آرمان پیوسته‌ی بشر براند. 


مرکز بسیج وزارت امور اقتصادی و دارایی ضمن بزرگداشت نام و یاد امام عزیز (ره) و همچنین گرامی‌داشت یاد و خاطره‌ی قیام ۱۵خرداد ۱۳۴۲ و شهدای مظلوم و گلگون کفنش، امیدوار است طریق و سلوک خمینی کبیر (ره) و خلف صالحش حضرت آیت‌الله خامنه‌ای مدظله‌العالی و سردارانِ بینظیری چون حاج قاسم سلیمانی همواره و در همه‌ی امور سرلوحه و سرمشق مسئولان و صاحب منصبان نظام جمهوری اسلامی ایران در هر پست و مقامی باشد.