در تهیه دلمه بادمجان از بادمجان دلمهای و تپل به جای بادمجان قلمی استفاده میشود و چند مورد از مواد داخل دلمه بادمجان با مواد بادمجان شکم پر متفاوت است.
مواد لازم
پیاز متوسط: ۲ عدد
بادمجان دلمهای متوسط: ۸ عدد
گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
دارچین: به مقدار لازم
جعفری خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی: ۱ فنجان
عصاره لیمو ترش: ۱ فنجان
تربچه: ۲ عدد
روغن: به مقدار لازم
پیاز متوسط: ۲ عدد
بادمجان دلمهای متوسط: ۸ عدد
گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
دارچین: به مقدار لازم
جعفری خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی: ۱ فنجان
عصاره لیمو ترش: ۱ فنجان
تربچه: ۲ عدد
روغن: به مقدار لازم
مراحل پخت
مرحله ۱
ابتدا بادمجانها را شسته یک قطعه از بالای بادمجانها را جدا میکنیم.
مرحله ۲
سپس مغز داخل آنها را درآورده داخل آنها را نمک میزنیم و میگذاریم ۲۰ دقیقه در آب پخته شود.
مرحله ۳
گوشت چرخ کرده و پیاز را در روغن تفت میدهیم و ادویه جات گفته شده و جعفری را به آن اضافه کرده آنها را داخل بادمجانها میریزیم.
مرحله ۴
قطعههای بریده شده را روی بادمجانها گذاشته مجددا در روغن به مدت ۱۰ دقیقه تفت میدهیم.
مرحله ۵
در آخر سس گوجه و آب لیموی تازه و کمی آب به آن اضافه کرده روی شعله ملایم گذاشته تا بپزد.
مرحله ۶
و در نهایت پس از پخته شدن داخل دیس چیده با تربچه و جعفری تزیین میکنیم.
منبع: غذالند
ابتدا بادمجانها را شسته یک قطعه از بالای بادمجانها را جدا میکنیم.
مرحله ۲
سپس مغز داخل آنها را درآورده داخل آنها را نمک میزنیم و میگذاریم ۲۰ دقیقه در آب پخته شود.
مرحله ۳
گوشت چرخ کرده و پیاز را در روغن تفت میدهیم و ادویه جات گفته شده و جعفری را به آن اضافه کرده آنها را داخل بادمجانها میریزیم.
مرحله ۴
قطعههای بریده شده را روی بادمجانها گذاشته مجددا در روغن به مدت ۱۰ دقیقه تفت میدهیم.
مرحله ۵
در آخر سس گوجه و آب لیموی تازه و کمی آب به آن اضافه کرده روی شعله ملایم گذاشته تا بپزد.
مرحله ۶
و در نهایت پس از پخته شدن داخل دیس چیده با تربچه و جعفری تزیین میکنیم.
منبع: غذالند
در تهیه دلمه بادمجان از بادمجان دلمهای و تپل به جای بادمجان قلمی استفاده میشود و چند مورد از مواد داخل دلمه بادمجان با مواد بادمجان شکم پر متفاوت است.
مواد لازم
پیاز متوسط: ۲ عدد
بادمجان دلمهای متوسط: ۸ عدد
گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
دارچین: به مقدار لازم
جعفری خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی: ۱ فنجان
عصاره لیمو ترش: ۱ فنجان
تربچه: ۲ عدد
روغن: به مقدار لازم
پیاز متوسط: ۲ عدد
بادمجان دلمهای متوسط: ۸ عدد
گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
دارچین: به مقدار لازم
جعفری خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی: ۱ فنجان
عصاره لیمو ترش: ۱ فنجان
تربچه: ۲ عدد
روغن: به مقدار لازم
مراحل پخت
مرحله ۱
ابتدا بادمجانها را شسته یک قطعه از بالای بادمجانها را جدا میکنیم.
مرحله ۲
سپس مغز داخل آنها را درآورده داخل آنها را نمک میزنیم و میگذاریم ۲۰ دقیقه در آب پخته شود.
مرحله ۳
گوشت چرخ کرده و پیاز را در روغن تفت میدهیم و ادویه جات گفته شده و جعفری را به آن اضافه کرده آنها را داخل بادمجانها میریزیم.
مرحله ۴
قطعههای بریده شده را روی بادمجانها گذاشته مجددا در روغن به مدت ۱۰ دقیقه تفت میدهیم.
مرحله ۵
در آخر سس گوجه و آب لیموی تازه و کمی آب به آن اضافه کرده روی شعله ملایم گذاشته تا بپزد.
مرحله ۶
و در نهایت پس از پخته شدن داخل دیس چیده با تربچه و جعفری تزیین میکنیم.
منبع: غذالند
∎
ابتدا بادمجانها را شسته یک قطعه از بالای بادمجانها را جدا میکنیم.
مرحله ۲
سپس مغز داخل آنها را درآورده داخل آنها را نمک میزنیم و میگذاریم ۲۰ دقیقه در آب پخته شود.
مرحله ۳
گوشت چرخ کرده و پیاز را در روغن تفت میدهیم و ادویه جات گفته شده و جعفری را به آن اضافه کرده آنها را داخل بادمجانها میریزیم.
مرحله ۴
قطعههای بریده شده را روی بادمجانها گذاشته مجددا در روغن به مدت ۱۰ دقیقه تفت میدهیم.
مرحله ۵
در آخر سس گوجه و آب لیموی تازه و کمی آب به آن اضافه کرده روی شعله ملایم گذاشته تا بپزد.
مرحله ۶
و در نهایت پس از پخته شدن داخل دیس چیده با تربچه و جعفری تزیین میکنیم.
منبع: غذالند
نظر شما