مواد لازم برای تهیه دسر هزار و یک شب:
شیره انگور ۱ لیوان
آب ۱ لیوان
آرد ۳ قاشق غذاخوری
کره ۵۰ گرم
مواد لازم برای لایه شیری:
شیر ۳ لیوان
شکر نصف لیوان
آرد ۱ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری
وانیل ۱ قاشق مرباخوری
کره ۵۰ گرم
طرز تهیه دسر هزار و یک شب:
ابتدا لایه شیری را آماده میکنیم داخل ظرفی تمام مواد را میریزیم بجز وانیل و کره همه را با هم خوب قاطی میکنیم تا گلولههای آرد و نشاسته باز شود با حرارت خیلی کم مداوم هم میزنیم تا غلیظ شود در آخر کره و وانیل را اضافه کرده از روی حرارت برمی داریم.
برای لایه بعدی باز همه مواد بجز کره را قاطی کرده روی حرارت ملایم مداوم هم میزنیم تا موادمان غلیظ شود در آخر کره را اضافه کرده و از روی حرارت برمی داریم.
ظرف مورد نظر را خیس کرده یک ملاقه از مواد شیری بعد یک ملاقه از مواد شیره انگور وسط ظرف میریزیم به همین ترتیب ادامه میدهیم تا آخر موادمان تمام شود ظرف را داخل یخچال به مدت ۶ ساعت قرار میدهیم بعد کناره هایش را از ظرف جدا کرده داخل ظرف سرو برمی گردانیم.
منبع: بیتوته
مواد لازم برای تهیه دسر هزار و یک شب:
شیره انگور ۱ لیوان
آب ۱ لیوان
آرد ۳ قاشق غذاخوری
کره ۵۰ گرم
مواد لازم برای لایه شیری:
شیر ۳ لیوان
شکر نصف لیوان
آرد ۱ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری
وانیل ۱ قاشق مرباخوری
کره ۵۰ گرم
طرز تهیه دسر هزار و یک شب:
ابتدا لایه شیری را آماده میکنیم داخل ظرفی تمام مواد را میریزیم بجز وانیل و کره همه را با هم خوب قاطی میکنیم تا گلولههای آرد و نشاسته باز شود با حرارت خیلی کم مداوم هم میزنیم تا غلیظ شود در آخر کره و وانیل را اضافه کرده از روی حرارت برمی داریم.
برای لایه بعدی باز همه مواد بجز کره را قاطی کرده روی حرارت ملایم مداوم هم میزنیم تا موادمان غلیظ شود در آخر کره را اضافه کرده و از روی حرارت برمی داریم.
ظرف مورد نظر را خیس کرده یک ملاقه از مواد شیری بعد یک ملاقه از مواد شیره انگور وسط ظرف میریزیم به همین ترتیب ادامه میدهیم تا آخر موادمان تمام شود ظرف را داخل یخچال به مدت ۶ ساعت قرار میدهیم بعد کناره هایش را از ظرف جدا کرده داخل ظرف سرو برمی گردانیم.
منبع: بیتوته