شناسهٔ خبر: 39243920 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: آریا | لینک خبر

چين نخستين روز بدون مرگِ کرونايي را ثبت کرد، آمريکا همچنان رکورددار

صاحب‌خبر -
خبرگزاری آریا-کمیتهٔ ملی سلامت چین اعلام کرد برای نخستین بار پس از ماه‌ها در یک روز هیچ مرگ تازه‌ای بر اثر بیماری کوید19 در این کشور ثبت نشد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از یورونیوز،شمار بیمارانی که در داخل چین به ویروس کرونا آلوده شده بودند از ماه مارس تا کنون رو به کاهش داشته‌ است.
این در حالی است که این کشور شاهد موج تازه‌ای از ابتلا به بیماری کوید-19 نیز بوده است که از سوی ناقلانی که از بیرون به این کشور آمده‌اند ایجاد شده است.
در روزهای گذشته حدود 1000 مورد ابتلا به کرونا با ورود از خارج به چین ثبت شده است. برای نمونه در روزهای یکشنبه و دوشنبه به ترتیب 32 و 38 مورد تازهٔ ابتلا به کرونا در چین ثبت شد که تمامی این موارد به مسافرانی مربوط می‌شد که از خارج به این کشور آمده بودند.

آمریکا همچنان رکورددار مرگ در اثر کرونا
آمار تازهٔ شمارشگر دانشگاه جان هاپکینز نشان می‌دهد که در ایالات متحده 1150 نفر در 24 ساعت گذشته در اثر بیماری کوید 19 جان باخته‌اند.
آمریکا با حدود 11 هزار مرگ ثبت شده تا روز سه شنبه رکورددار تلفات در اثر ابتلا به ویروس کرونا به شمار می‌رود.

کورسوی امید در اسپانیا، فرانسه و ایتالیا؛ کاهش ناچیز اما نویدبخش آمار روزانه مبتلایان و جان‌باختگان
مقامات اسپانیا در حالی برای چهارمین روز متوالی از کاهش شمار جان باختگان بر اثر ابتلا به ویروس جدید کرونا در این کشور خبر دادند که آمارها نشان می دهد تعداد افرادی که به دلیل ابتلا به این ویروس در بیمارستان ها و در بخش مراقبت های ویژه بستری می شوند رو به کاهش است.
بنا به اعلام مسئولان اسپانیایی 637 نفر طی 24 ساعت گذشته در این کشور جان خود را بر اثر ابتلا به بیماری «کووید 19» از دست دادند. به این ترتیب تاکنون 13055 نفر در این کشور به دلیل شیوع کرونا جان باخته اند
مقامات اسپانیا اعلام کرده اند که به طور «جدی» در حال بررسی اجباری شدن استفاده از ماسک در خارج از منازل هستند.
از سوی دیگر شمار جان باختگان بر اثر ابتلا به ویروس جدید کرونا در فرانسه روز یکشنبه 357 نفر بود. این رقم کمترین میزان مرگ و میر روزانه در فرانسه طی یک هفته اخیر بود. با این حال مقامات فرانسوی به شهروندان هشدار داده اند که آمارهای امیدوارکننده نباید منجر به عدم اجرای مقررات قرنطینه سراسری در این کشور شود.
با در نظر گرفتن آمار روز یکشنبه تاکنون 8078 نفر در فرانسه بر اثر ابتلا به نوع جدید ویروس کرونا جان باخته اند.
دولت فرانسه از روز 17 مارس (27 اسفند) قرنطینه سراسری در این کشور را برای مقابله با شیوع ویروس جدید کرونا به اجرا گذاشته است. هوای آفتابی و بهاری در اکثر مناطق فرانسه طی روزهای گذشته باعث شده است تعداد افرادی که از خانه های خود خارج می شوند افزایش یابد.
سیلویو بروسافرو، ٰرئیس انستیتوی عالی سلامت در ایتالیا نیز اعلام کرد که شیب منحنی آمار روزانه مبتلایان و جان باختگان «رو به پائین» است. با این حال روبرتو اسپارانزا، وزیر بهداشت ایتالیا هشدار داده است که این کشور همچنان «ماه های دشواری» پیش رو دارد. تاکنون نزدیک به 16 هزار بر اثر ابتلا به بیماری «کووید 19» جان خود را در ایتالیا از دست داده اند.
این در حالیست که شامگاه دوشنبه شمار قربانیان ناشی از ابتلا به بیماری کووید19 در ایتالیا باردیگر روندی صعودی به خود گرفت. بر اساس تازه‌ترین آمار ارائه شده از سوی منابع رسمی طی بیست و چهار ساعت گذشته 636 نفر در ایتالیا بر اثر ابتلا به بیماری کووید 19 جان باختند.

کرونا در ژاپن؛ کمبود تجهیزات پزشکی و آمار بالای ابتلا در میان کارکنان بخش بهداشت و درمان
دولت ژاپن در حالی قصد دارد در این کشور به دلیل شیوع ویروس جدید کرونا وضعیت اضطراری اعلام کند که کارکنان بخش بهداشت و درمان این کشور از کمبود تجهیزات پزشکی در برابر موج هجوم بیماران مبتلا به «کووید 19» به بیمارستان ها سخن می گویند.
تنها در یکی از بیمارستان های بزرگ شهر توکیو تاکنون 44 نفر از پزشکان، پرستارها و دیگر کارکنان بخش بهداشت و درمان به نوع جدید ویروس کرونا مبتلا شده اند.
فرمانداری توکیو اعلام کرده است که 951 بیمار مبتلا به ویروس جدید کرونا در بیمارستان ها بستری شده اند. این در حالی است که بنا به آمار رسمی تعداد تختخواب هایی که در بیمارستان های پایتخت ژاپن به بیماران مبتلا به «کووید 19» اختصاص داده شده هزار تختخواب است. این ارقام به این معنا است که بیمارستان های توکیو به زودی دیگر امکان پذیرش بیماران جدیدی را که از علائم ابتلا به کرونا رنج می برند نخواهند داشت.
بنا به آمار رسمی تاکنون 3654 نفر در ژاپن به نوع جدید ویروس کرونا مبتلا شده اند. از این تعداد 85 نفر جان خود را از دست داده اند.

وضعیت اضطراری در رومانی 30 روز تمدید می‌شود
کلاوس یوهانیس، رئیس جمهوری رومانی روز دوشنبه اعلام کرد که دوره وضعیت اضطراری در این کشور 30 روز دیگر تمدید می شود.
وضعیت اضطراری در رومانی به دلیل شیوع ویروس جدید کرونا قرار بود هفته آینده پایان یابد. رئیس جمهوری رومانی درباره تمدید وضعیت اضطراری گفت: «باید بار دیگر این کار [تمدید دوره وضعیت اضطراری] را انجام دهیم. این امری لازم است. مردم باید درک کنند که بدون این تدابیر نمی توان جلوی [شیوع] ویروس را گرفت.»
تاکنون 4057 نفر در رومانی به بیماری «کووید 19» مبتلا شده اند که از این تعداد 157 نفر جان خود را از دست داده اند.

عالی ترین مقام پزشکی اسکاتلند به دلیل نقض مقررات قرنطینه از سمتش کناره‌گیری کرد
کاترین کالدروود، عالی ترین مقام پزشکی در اسکاتلند به دلیل نقض مقرراتی که خود او برای اجرای قرنطینه وضع کرده بود مجبور به استعفاء شد.
او دو هفته پیاپی بدون رعایت مقررات اجرای قرنطینه به همراه خانواده اش محل قرنطینه خود را تغییر داده بود. کاترین کالدروود که پیش از این به دلیل تغییر محل قرنطینه خود عذرخواهی کرده بود روز یکشنبه اعلام کرد که ادامه فعالیتش می تواند توجه ها را از مقابله با شیوع بیماری همه گیر «کووید 19» منحرف کند و به همین دلیل از سمت خود کناره گیری می کند.

شمار قربانیان در بلژیک به 1632 نفر رسید
مقامات بلژیک روز دوشنبه اعلام کردند که با مرگ 185 بیمار دیگر تعداد جان باختگان بر اثر ابتلا به بیماری «کووید 19» در این کشور اروپایی به 1632 نفر رسیده است.
به گفته مسئولان بلژیکی تاکنون 20814 مورد ابتلا به ویروس جدید کرونا در این کشور به ثبت رسیده است.

محدودیت‌های وضع شده در اتریش کاهش می‌یابد
دولت اتریش اعلام کرد که در نظر دارد پس از عید پاک محدودیت های وضع شده در این کشور به دلیل شیوع ویروس جدید کرونا را کاهش دهد.
سباستین کورتس، صدراعظم اتریش روز دوشنبه گفت که هدف دولت این کشور لغو مرحله به مرحله محدودیت ها است. دولت اتریش از روز 15 مارس (25 اسفند) قرنطینه سراسری در این کشور را به اجرا گذاشته است. فروشگاه ها و مغازه های «غیر ضروری» نیز از همان تاریخ تعطیل شدند.

فرانسه «بدترین رکود اقتصادی» از جنگ جهانی دوم تاکنون را تجربه خواهد کرد
برونو لومر، وزیر اقتصاد فرانسه روز دوشنبه در جلسه کمیسیون امور اقتصادی مجلس سنای این کشور اعلام کرد که فرانسه در سال 2020 «بدترین رکود اقتصادی» از سال زمان پایان جنگ جهانی دوم تاکنون را تجربه خواهد کرد.
فعالیت بسیاری از بخش های اقتصاد فرانسه از جمله گردشگری و ساخت و ساز به دلیل اجرای قرنطینه سراسری در این کشور متوقف شده است.

نظر شما