به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، درست کردن دسر برای اعضای خانواده یکی از لذت بخشترین اقدامات است. در ادامه به آموزش موس زعفران میپردازیم.
مواد لازم
- سفیده تخم مرغ:۳عدد
- شیر:یک پیمانه
- خامه:۱۰۰گرم
- خلال پسته:به میزان لازم
- پودر قند:۱۲۰گرم
- پودر ژلاتین:۲قاشق سوپخوری
طرز تهیه
ابتدا سفیدههای تخم مرغ را همراه با پودر قند خوب با همزن بزنید تا سفیدهها پف کرده و از ظرف جدا نشود، سپس خامه و زعفران را اضافه کنید و مجددا بزنید تا صاف و یکدست شود، شیر را آرام آرام افزوده و به زدن با دور کند همزن ادامه دهید.
مواد که باهم خوب مخلوط شد، پودر ژلاتین آماده شده را به دسر افزوده و خوب مخلوط کنید و خلال پسته را نیز به آن اضافه کنید و در ظرف مخصوص بریزید و داخل یخچال به مدت حداقل ۲ ساعت قرار دهید.
- بیشتر بخوانید:
- توصیههای تغذیه برای جلوگیری از چاق شدن در ایام نوروز
انتهای پیام/
نظر شما