شناسهٔ خبر: 38697112 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

منابع نزدیک به حشد خبر دادند؛

حضور نیروهای حشد شعبی عراق در ادلب برای مقابله با ترکیه و تروریست‌ها

پارسینه

برخی منابع از اعزام نیروهای وابسته به گروه‌های الحشد الشعبی به سوریه برای شرکت در نبرد ادلب خبر دادند.

صاحب‌خبر -
 
به گزارش «پارسینه» به نقل از میدل ایست نیوز، برخی منابع عراقی نزدیک به گروه‌های مسلح تحت حمایت ایران اعلام کردند حدود ۴۰۰ تا ۵۰۰ نیروی محلی وابسته به گروه‌های الحشد الشعبی از اواخر ماه فوریه تاکنون به سوریه انتقال داده شده که بزرگترین موج حرکت نیرو‌های وابسته به حشد از سال ۲۰۱۷ به سوریه بوده است.

تاکنون سازمان الحشد الشعبی درگیر اختلافات شدیدی بر سر مساله انتخاب جایگزین «ابومهدی المهندس»، نائب رئیس و فرمانده میدانی حشد بوده است که به همراه «قاسم سلیمانی»، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران ایران در نزدیکی فرودگاه بین المللی بغداد در حمله پهپادی امریکا به شهادت رسیدند. حشد به عنوان چتری گسترده نزدیک به ۶۹ گروه مسلح را زیرپوشش خود دارد که از میان گردان‌های حزب‌الله، النجباء، الاوفیاء، عصائب اهل الحق، گردان‌های سید الشهداء و امام علی علیهما السلام، جیش المومل و الخراسانی به مهم‌ترین گروه‌های نزدیک به ایران و دارای ارتباط مستقیم با نیروی قدس سپاه پاسداران ایران محسوب می‌شوند.

در همین رابطه، منبعی آگاه در گفتگو با روزنامه العربی الجدید تصریح کرد: «چندن اتوبوس طی روز‌های اخیر نیرو‌های عراقی را که غالبا وابسته به جنبش النجباء به رهبری اکرم الکعبی بوده‌اند از گذرگاه مرزی القائم واقع در استان الانبار عبور داده و از طریق گذرگاه البوکمال وارد سوریه کرده است. تاکنون چندین گروه عراقی طی چند نوبت نیرو‌های خود را برای حمایت از ارتش سوریه برای بازپس‌گیری ادلب به این کشور گسیل داشته است که از ۱۸ فوریه گذشته آغاز و آخرین کاروان در سوم ماه جاری عازم سوریه شد که تاکنون شمار نیرو‌های اعزام شده طی سه ماه گذشته به ۴۰۰ تا ۵۰۰ نفر می‌رسد. از مهمترین گروه‌هایی که بخشی از نیرو‌های خود به سوریه فرستاندند می‌توان به النجباء، گردان‌های حزب الله، الاوفیاء و گروه وابسته به حاج سعد سوار یا همان جیش المومل اشاره کرد.»

در همین راستا، یک کارمند گذرگاه مرزی القائم در گفتگو با العربی الجدید تصریح کرد: «طی روز‌های اخیر چندین اتوبوس بزرگ که هر کدام ظرفیت جا به جایی ۴۴ مسافر را دارند، به همراه خودرو‌های تویوتا که افراد مسلح سوار بر آن بوده و پرچم‌هایی نیز در دست داشتند، از گذرگاه القائم بدون هیچ گونه بازرسی در قالب کاروان‌های زیارتی وارد سوریه شدند که یکی از این کاروان‌ها وابسته به تیپ ۱۲ الحشد الشعبی یا همان جنبش النجباء بود.»

گروه‌های نظامی عراقی طی هفته‌های اخیر در چندین منطقه در جبهه ادلب به ویژه در مناطق جنوبی حومه این شهر و نیز در روستای التمانعه در منطقه معره‌النعمان مستقر شده اند و اتاق عملیات این گروه‌ها در نزدیکی فرودگاه ابوالظهور و شرق جاده ام ۴ است همچنین شماری از این گروه‌ها در شهر راهبردی سراقب که به کانون درگیری‌های اخیر میان نیرو‌های سوری و مخالفان تبدیل شده است، حضور دارند.

طی ماه های اخیر ارتش سوریه با حمایت متحدانش تلاش گسترده ای را برای آزادی ادلب، آخرین سنگر مخالفان و تروریست ها، آغاز کرده و پیشروی قابل توجهی هم داشته است. این مسئله ترکیه را بر آن داشت تا در حمایت از مخالفان دولت سوریه، به تقویت مواضع خود در شمال سوریه بپردازد. به دنبال چندین مورد درگیری مستقیم میان ارتش ترکیه و ارتش سوریه، سرانجام در دیدار ولادیمیر پوتین و رجب طیب اردوغان، روسای جمهور روسیه و ترکیه، تصمیم گرفته شد تا در این منطقه اعلام آتش بس شود.
 
در حملات روزهای گذشته ارتش ترکیه به مواضع سوریه و متحدانش، شماری از نیروهای حزب الله لبنان هم به شهادت رسیدند.

نظر شما