به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، بحث مهم پیشگیری از مبتلا نشدن به بیماری کرونا، تقویت سیستم دفاعی و ایمنی بدن است که این موضوع رابطه نزدیکی با تغذیه دارد.
گزیدهای از صحبتهای حسن انتظاری، متخصص علم تغذیه و استاد دانشگاه اصفهان درخصوص نقش موثر تغذیه در پیشگیری از بیماری کرونا را در ادامه میخوانید:
علمیترین رژیمهای غذایی، سیستم دفاعی بدن را تضعیف میکند و باعث آسیب پذیری افراد در برابر ویروس کرونا میشوند، بهتر است از هر نوع رژیمهای غذایی در این روزها پرهیز شود.
مصرف مایعات، آب میوهها و سبزیجات میتواند در پیشگیری از بیماری کرونا موثر باشد.
غذاهایی مانندگوشت سفید، تخم مرغ، حبوبات، مغزیجات بیشتر مصرف کنید و از مصرف گوشت و کباب نیم پز و تخم مرغ عسلی اجتناب کنید.
- بیشتر بخوانید:
- برای پیشگیری از ابتلا به کرونا سبزیجات تازه مصرف کنید
از مصرف خوراکی و غذاهای های بدون خاصیت مانند پفک، چیپس، سوسیس و کالباس پرهیز کنید.
منبع:باشگاه خبرنگاران
انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
نظر شما