شناسهٔ خبر: 38388527 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: حوزه | لینک خبر

مجمع عالی طب اسلامی ایرانی حوزه‌های علمیه تشریح کرد:

چگونه از بیماری ناشی از ویروس کرونا در امان بمانیم؟

حوزه/ مجمع عالی طب اسلامی ایرانی حوزه‌های علمیه درمورد بیماری ناشی از ویروس کرونا بیانیه ای صادر کرد و در آن راه های پیشگیری و در امان ماندن از ویروس کرونا را تشریح کرده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، بیانیه مجمع عالی طب اسلامی ایرانی وابسته به اندیشکده حوزه‌های علمیه درمورد بیماری ناشی از ویروس کرونا به این شرح است:

هو الشافی

سلام و رحمت الهی بر شما مردم شریف ایران

 ضمن تشکر از جامعه پزشکان انقلابی و دلسوز، به استحضار مردم شریف ایران می‌رساند با توجه به اعلام شیوع بیماری موسوم به «کرونا» و با عنایت به توانمندی تشخیص در طب اسلامی ایرانی؛ بر خلاف نگرانی‌های موجود، پیشگیری و حتی درمان این بیماری آسان بوده و با عمل به موارد ذیل به راحتی قابل مهار خواهد بود.

شایان ذکر است علائم این بیماری؛ تب شدید همراه با سرفه شدید و بعضاً اسهال و آب‌ریزش بینی می‌باشد، و افرادی که بیشترین تاثیرپذیری را در این بیماری دارند اغلب؛ سالخوردگان، جانبازان شیمیایی، بیماران cf، افراد دارای یبوست‌های مزمن و بیماران تنفسی می‌باشند.

لذا می‌توان با رعایت موارد زیر از شیوع ویروس کرونا پیشگیری کرد:

1.  محیط استراحت‌ معتدل و مرطوب باشد.
2.  بدن را معتدل نگه‌داشته و از سرما و گرمای شدید پرهیز کنیم.
3.  برای جلوگیری از خشک شدن بدن غذاهایی نظیر؛ آش آلو، آش کدو، خورشت به و ... مصرف نمائیم.
4.  مجاری تنفسی را پاک و تمیز نگه‌داشته و تنفسی کامل و صحیح داشته باشیم.
5.  دود کردن اسفند و کندر برای محیط پیرامونی بسیار لازم و ضروری است.

مواردی که بدن را در برابر ویروس کرونا آسیب پذیر می‌کند:

6.  خوردن غذاهای چرب و سرخ کردنی.
7.  مصرف شیرینی‌های قنادی و صنعتی به ویژه شیرینی‌های تر و خامه‌ای.
8.  غذاهای‌سرد مثل؛ دوغ، ماست و پنیر، غذاهای شب‌مانده، فست‌فودها، کنسروها و غذاهای‌صنعتیِ آماده.
9.  دمنوش‌های مُدِر مثل؛ چای سیاه وارداتی، قهوه و نسکافه.
10.  پُرخوری!

توصیه می‌شود، افرادی که مشکوک به ابتلاء هستند، از موارد زیر استفاده نمایند:

11.  از درمان بی‌اشتهایی و اسهال پرهیز شود.
12.  برای جبرانِ رطوبت از دست رفته‌ی بدن از مایعاتی مانند؛ آب سیب، شربت عسل و نمک، ترکیب جوشانده دارچین با عسل و دمنوش زنجبیل با نبات داغ استفاده کنند.
13.  هر روز سیاه دانه با عسل مصرف کنند.
14.  میوه‌جاتی مانند؛ سیب، انار و رب انار شیرین و به استفاده کنند.
15.  سیر و پیاز زیاد مصرف کنند.
16.  غذاهایی مانند؛ آش جو، کباب و شیر و گوشت مصرف نمایند.
17.  خوردن را با کمی نمک شروع کرده و غذا را با مصرف یک قاشق سرکه طبیعی خاتمه دهند.
18.  استنشاق و قرقره با آب نمک را فراموش نکنند.
 
اسفندماه 1398

نظر شما