شناسهٔ خبر: 3829377 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: عصر ایران | لینک خبر

طرز تهیه مینی ساندویچ مرغ

صاحب‌خبر -
آماده سازی : 30 دقیقه
مورد مصرف : پیش غذا 
مواد لازم جهت تهیه مینی ساندویچ مرغ :

نان تست  1 بسته
کالباس  250 گرم
 گردو  250 گرم
 سینه مرغ  2 عدد
خیار شور به میزان لازم
جعفری به میزان لازم
سس مایونز به میزان لازم

طرز تهیه مینی ساندویچ مرغ :

مرغ پخته و خرد شده را با جعفری و خیارشور خرد کرده و کالباس و سس مایونز مخلوط کنید .

حالا روی نان تست مالیده و یکی دیگر از نان را روی مواد گذاشته با دست کمی فشار دهید تا دو تکه نان به هم بچسبند بعد مثلثی شکل برش بدهید .

به دو طرف نان کمی سس زده و داخل جعفری و هویچ و کنجد جداگانه زده داخل سینی بچینید.

منبع: بریونی

برچسب‌ها:

نظر شما