به گزارش خبرنگار جوان آنلاین از اردبیل، نادر فلاحی در جلسه بررسی روند راهاندازی موزه عسل در اردبیل اظهارداشت: راهاندازی موزههایی که بتواند بخشی از قابلیتهای این استان را به نمایش بگذارد حمایت میشود.
وی افزود: عسل تولیدی استان اردبیل در کشور بینظیر است و بواسطه پوشش گیاهی کوه سبلان کیفیت قابل توجهی دارد.
مدیرکل میراث فرهنگی استان اردبیل تصریح کرد: برای راهاندازی موزه عسل با هدف معرفی سابقه تولید، شیوهها و ادوات تولید و انواع عسل تولیدی در این استان تلاش می کنیم.
فلاحی به ثبت ملی عسل و خامه (بال-قیماق) اشاره کرد و گفت: برندسازی المانهای استان بویژه عسل که نمادی از سوغات و کوه پربرکت سبلان است یکی از ضرورتهای معرفی گردشگری غذا در این استان است.
وی همچنین از برگزاری جشنواره عسل و لبنیات استان به عنوان یکی از جاذبههای اصلی گردشگری غذا خبر داد.
مدیرکل میراث فرهنگی استان اردبیل گفت: استان اردبیل رتبه سوم در تولید محصول عسل در کشور را دارد و به علت حضور پرشمار گردشگران در استان، علاوه بر صادرات، فروش عسل در داخل استان نیز با برند عسل سبلان رواج دارد.
نظر شما