شناسهٔ خبر: 36871055 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان:

حضور گسترده در انتخابات، نشانه مشروعیت نظام است

50166

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان گفت: یکی از نشانه‌های مشروعیت نظام، انتخابات است؛ به عبارتی انتخابات تعیین‌کننده میزان مشروعیت نظام است.

صاحب‌خبر -

فرامرز نیک‌سرشت ظهر امروز در جلسه هیئت بازرسی انتخابات استان و شهرستان‌های تابعه، اظهار کرد: مشارکت ۹۰ درصدی در انتخابات به معنای بالا بودن میزان مشروعیت نظام است که خوشبختانه طی سال‌های متمادی برگزاری انتخابات، موفقیت نظام در این حیطه به اثبات رسیده است.

وی در ارتباط با مشروعیت نظام و نشانه‌های آن، بیان کرد: مشروعیت بدین معنا است که مردم در راهپیمایی‌ها و طرح‌های اقتصادی و غیره، دولت را همراهی کنند.

این مسئول در خصوص اهمیت نقش مردم در انتخابات، افزود: نظام کشور مبتنی بر مردم‌سالاری است و این مردم هستند که تعیین‌کننده اقتدار نظام بوده و نقش عادی و تعیین‌کننده‌ای برای تعیین سرنوشت خویش دارند و اگر چنانچه مردم خود را جدا از حاکمیت بدانند، دیگر حاکمیت حرفی برای گفتن ندارد.

وی ادامه داد: در شرایط کنونی، ارتش مقتدر کشور آحاد مردم هستند. از نظر فناوری و تکنولوژی و علم پیشرفت‌های خوبی صورت گرفته است و تنها مظهر قدرت در کشور بدون هیچ شک و شبهه‌ای، مردم این کشور هستند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان، در ارتباط با ویژگی‌های انتخابات باشکوه، عنوان کرد: سلامت انتخابات به معنای پرهیز از اعمال نفوذها، عدم استفاده از عناوین دولتی و عدم امکان دست بردن در آرا است.

نیک‌سرشت، پیرامون وظایف هیئت بازرسی عنوان کرد: هیئت بازرسی طبق قانون، وظیفه کنترل سلامت انتخابات را بر عهده دارد و باید همه روند انتخابات را در قالب گزارش‌ها مستندسازی کند؛ چرا که به حافظه سپردن این روند، محوریت قانونی و سندیتی ندارد.

وی افزود: باید همگی در اجرای فرآیند انتخابات به نحو شایسته یاری کنند تا مردم دلسرد نشوند و با انگیزه و امید به پای صندوق‌های رای حاضر شوند و افراد با لیاقت را انتخاب کنند تا در این شرایط تنگنا، این افراد در بستر امور کمک‌حال کشور شوند.

مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد، بازرسی و امور حقوقی استانداری زنجان نیز در ادامه این جلسه در ارتباط با عوامل موثر بر کیفیت نظارت بر انتخابات گفت: این عوامل شامل مستندسازی قانونی، رعایت اصل بی‌طرفی در انتخابات، رعایت امانت‌داری، قانون‌مداری و اشرافیت بر قانون انتخابات است.

سعید صفری بیان‌ کرد: اعضای هیئت نظارت به‌عنوان اهرم خودکنترلی در جریان انتخابات محسوب می‌شوند.

وی پیرامون وظایف هیئت بازرسی عنوان کرد: هیئت بازرسی باید فرآیند برگزاری انتخابات را رصد و پالایش، نقاط قوت و ضعف انتخابات را بررسی، در ارتباط با نقاط ضعف تذکرهای لازم را ابلاغ و گزارش‌ها را ارسال کنند.

این مسئول در ارتباط با سایر ویژگی‌های انتخابات خوب، خاطرنشان کرد: انتخابات خوب باید اصل بی‌طرفی را لحاظ کند و اتهامی بابت جانب‌داری فردی و حزبی وجود نداشته باشد. همچنین قانون سرلوحه کار قرار گیرد و با متخلفان برخورد قانونی شود؛ لازم به ذکر است که رعایت اصل بی‌طرفی شامل حال همه نهادهای انقلابی دستگاه‌های عمومی، دولتی و نشریات دولتی است.

انتهای پیام

نظر شما