شناسهٔ خبر: 36520300 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: وزارت آموزش و پرورش | لینک خبر

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان عنوان کرد:

معلمان به عنوان مرجع علمی و اخلاقی مورد وثوق جامعه هستند

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان گفت: امروز معلمان به عنوان مرجع علمی و اخلاقی همچنان مورد وثوق جامعه هستند.

صاحب‌خبر -

 

  به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان، محمد پورداود در شورای دبیران دبیرستان های وابسته به دانشگاه بوعلی سینا اظهار کرد: سند تحول بنیادین که نقشه راه آموزش و پرورش است، پیرامون همه ارکان تعلیم و تربیت به صورت متقن برنامه و راهکار مصوب دارد.

  پورداود افزود: در این سند مفاهیم ارزشمندی چون مدرسه صالح، هویت ایرانی-اسلامی و حیات طیبه از جایگاه ویژه ای برخوردارند.

  وی گفت: روح حاکم بر این سند متأثر از سه جوهره اصلی است که شامل تربیت تمام ساحتی، چرخش های تحول آفرین و 6 خرده نظام است.

  مدیرکل آموزش و پرورش استان با تأکید بر تربیت تمام ساحتی که در سند تحول نیز تجلی دارد، خاطرنشان کرد: دانش آموز همدانی حائز رتبه 4 کنکور امسال در رشته علوم انسانی که علاوه بر ویژگی های علمی، هنری و فن آوری حافظ قرآن کریم نیز است، نمونه بارز این نوع تربیت به شمار می رود.

  پورداود با اشاره به چرخش‌های تحول‌آفرین سند تحول، خاطرنشان کرد: در این مبحث باید از وضعیت موجود به سمت وضع مطلوب حرکت کنیم.

 وی با بیان این که نهاد آموزشی باید به سمت نهاد فرهنگی و اجتماعی و مولد سرمایه‌گذاری حرکت کند، افزود: باید از کنترل بیرونی و ایجاد محدودیت به خویشتن بانی و ارزش مداری عقلانی و مسوولیت پذیری حرکت کنیم.

 مدیرکل آموزش و پرورش استان با تأکید بر پذیرش تنوع و تکثر در چهارچوب نظام معیار اسلامی، خاطرنشان کرد: باید تلاش کنیم از  انحصارانگاری در تربیت به سمت مشارکت و مسوولیت پذیری ارکان و عوامل موثر حرکت کنیم.

  وی حرکت از نگاه تجزیه ای به نگاه یکپارچه نگر را از دیگر مصادیق چرخش های تحول آفرین خواند و تصریح کرد: باید به سمتی حرکت کنیم که از رقابت فردی دور شده و به رقابت‌های جمعی برسیم.

 مدیرکل آموزش و پرورش استان با تأکید بر این که باید دانش‌آموز منفعل به متربی فعال تبدیل شود، افزود: حرکت از سازگاری با شرایط محیطی به سمت هویت یابی و مقاومت در برابر شرایط نامساعد از دیگر مصادیق چرخش های تحول آفرین است.

 پورداود با اشاره به جایگاه و منزلت معلمان در جامعه، تصریح کرد: معلم به عنوان شخصیتی علمی و تربیتی استاد، فن آور و پژوهشگر به حساب می آید.

 وی تأکید کرد: امروز معلمان به عنوان مرجع علمی و اخلاقی، همچنان مورد وثوق جامعه هستند.

 گفتنی است در این جلسه که رییس دانشگاه بوعلی سینا نیز حضور داشت، از تلاش ها و خدمات تعجبی، نماینده سابق دانشگاه در دبیرستان های وابسته قدردانی و افضلی به عنوان نماینده جدید معرفی شد.

نظر شما