مسیح مهاجری در بخشی از گفتگوی خود با خبرآنلاین، درباره دوگانهسازیها در انتخابات آینده مجلس و ریاستجمهوری گفت: خیلی از مواقع مردم هوشیاری به خرج ندادند و این هوشیاری مردم است که این دوگانهسازیها را خنثی میکند و این ترفندها را بهم میزند و مسیر اصلی را دنبال میکند. مردم نباید فریب تبلیغات را بخورند. تعداد زیاد پوستر و تبلیغات نباید باعث گرایش من به یک رای شود.
»»»»» در همین رابطه بیشتر بخوانید:
مسیح مهاجری: با دوگانه انقلابی-غیرانقلابی، بسیاری از بزرگان طرد شدند
وی افزود: امام خمینی هم همواره تأکید میکردند باید برای رای دادن تحقیق کرد. حتی در برخی از شرایط که جریانهای انقلابی آن زمان که فهرست میدادند و اسامی و لیستی را ارائه میکردند در همان زمان هم امام میفرمودند به این لیستها اعتماد نکنید و با افراد مورد اعتماد خود مشورت کنید و با اطلاعات درست رای و نظر دهید.
مدیرمسئول روزنامه جمهوری با اشاره به اینکه امروز در خیلی شهرها قومیتگرایی باعث رای آوردن افرادی میشود گفت: من در اوایل تابستان به شهری مسافرت کرده بودم و در منزل فردی مهمان بودم. آنجا صحبتی درباره نماینده آن شهر شد؛ آنها میگفتند در این شهر چون فلان قوم نفوذ بیشتری دارند معمولا هرکسی را که این قوم معرفی کند همان رای میاورد. این یعنی قومیت گرایی. قومیتگرایی هیچوقت به شایستهسالاری ختم نمیشود؛ البته این امر مطلق نیست و میتواند مثال نقضی هم داشته باشد ولی این نباید محور باشد بلکه باید شایستگی محور باشد.
مهاجری گفت: در حزب هم همین بحث مطرح است. یعنی در حزب هم نباید افراد بگویند چون حزب من این را گفته است من به این رای بدهم. برای مثال اگر حزب آمد گفت شمربنذیالجوشن خوب است نباید اعضای حزب ببینند این شمر کیست؟ بنابراین اعضای احزاب هم باید این بررسیها را انجام دهند.
این چهره اصولگرا افزود: در زمان حزب جمهوری اسلامی وقتی قرار بود نخستوزیر معرفی شود، یعنی کسی به عنوان نخستوزیر به بنیصدر پیشنهاد شود در شورای مرکزی جمهوری اسلامی صحبت شد که حزب اکثریت مجلس را در اختیار دارد بنابراین اگر فردی را حزب معرفی کند میتواند رای بیاورد.
مهاجری گفت: آقای بهشتی در آن زمان دبیرکل حزب بودند. آقای خامنهای، آقای هاشمی و چند نفر دیگر در این جلسه حضور داشتند؛ من هم در این جلسه بودم و آنچه نقل میکنم، آن چیزی است که دیدم و شنیدم. در آن جلسه آقای بهشتی یک صحبت مقدماتی کردند و گفتند ما نباید فقط در چارچوب حزب افراد را بررسی کنیم و فردی را به رئیسجمهور پیشنهاد کنیم بلکه باید امتیازات را در نظر بگیریم و همه افرادی را که در داخل و درخارج از حزب هستند را در نظر بگیریم و ببینیم چه کسانی بیشترین امتیاز را میآوردند همان فردی که بیشترین امتیاز را میآورد را به رئیس جمهوری پیشنهاد کنیم. سه نفر معرفی شدند که از این تعداد دو نفر از داخل حزب بودند و یک نفر خارج از حزب بود. فردی که خارج از حزب بود و مورد اجماع اعضای حزب قرار گرفت آقای رجایی بود.
۲۱۷۲۱۷
نظر شما