شناسهٔ خبر: 35393516 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

سردار نوریان در بازدید از خبرگزاری مهر مطرح کرد

خبرگزاری مهر امانت دار اخبار است

مهسا شمس

معاون اجتماعی ناجا گفت: خبرگزاری مهر به تولید، حفظ و ارتقای امنیت در جامعه کمک می کند و همچنین این رسانه امانت دار اخبار است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، سردار احمد نوریان معاون اجتماعی و سخنگوی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران صبح امروز از خبرگزاری مهر بازدید کرد.

سخنگوی ناجا در این بازدید که حدود ۴ ساعت به طول انجامید درباره موضوعاتی از قبیل تشریح و بررسی عملکرد پلیس امنیت اقتصادی، راهکارهایی برای اجتماعی تر شدن ناجا، نقش ناجا در تامین امنیت فضای مجازی و ... صحبت کرد.

سردار نوریان ضمن بازدید از تحریریه خبرگزاری مهر در جمع خبرنگاران گفت: خبرگزاری مهر امانت دار اخبار است و رویکرد علمی و فرهنگی مناسبی دارد. این خبرگزاری به تولید، حفظ و ارتقای امنیت در جامعه کمک می کند و انتظار داریم بیشتر از پیش با مرکز اطلاع رسانی پلیس همکاری معنا دار داشته باشد تا ما بتوانیم از ظرفیت علمی این رسانه استفاده کنیم.

معاونت اجتماعی ناجا در تشریح عملکرد موسسه ناجی هنر ناجا گفت: از خبرنگاران هنری این خبرگزاری دعوت می کنم تا در نقد و بررسی پروژه های ناجی هنر به ما کمک کنند.

سردار نوریان ادامه داد: فیلم های «متری شش و نیم» و «بوی باران» به خوبی نتوانسته انتظارها را برآورده کنند و امانت داری نکرده اند.

سخنگوی ناجا در تشریح عملکرد پلیس فتا و دستاوردهای این پلیس در حوزه جرایم فضای مجازی گفت: برابر رصد و پایش پلیس فتا و حجم پرونده‌های تشکیل شده در پلیس فتا بخش قابل توجهی از جرایم فضای مجازی مربوط به کلاهبرداری های اینترنتی است که مهم ترین آنها باج افزارها است که شامل هک سایت ها توسط یکسری از بدافزارها می شود.

وی ادامه داد: باج افزارها یک حساب کاربری در فضای مجازی را هک می کنند و رمز گذاری می کنند و یک سایت را در اختیار می گیرند و درخواست هزینه برای آزادسازی می کنند.

معاونت اجتماعی ناجا تصریح کرد: یکی دیگر از جرایم اینترنتی موضوع کسب و کارهای غیرقانونی در فضای مجازی مثل خرید و فروش اسلحه و مواد مخدر و دارو ... است.

سردار نوریان گفت: مهم ترین جرم رخ داده در فضای مجازی مبحث موسوم به فیشینگ است که سواستفاده های مالی به وسیله استفاده از کارت های اعتباری افراد است، کلاهبرداران با دسترسی به رمز عبور و اطلاعات شخصی افراد اقدام به خالی کردن حساب های بانکی و سواستفاده از موجودی دارندگان حساب ها می کنند.

سخنگوی ناجا یادآور شد: پلیس فتا طی دو سال گذشته اقدامات مناسبی را در این زمینه انجام داده و هماهنگی لازم با بانک و سیستم قضایی برای امن کردن فضای مجازی انجام شده و همچنین قرار بوده است تا خرداد ماه استفاده از رمز یکبار مصرف  (OTP) قانون شود.

وی گفت: اما دادستانی با توجه به در نظر گرفتن برخی شرایط تصمیم گرفت تا به مدت سه ماه دیگر این موضوع را تمدید کند و قرار شد تا آخر شهریور ماه ها بانک ها ملزم به ارائه رمز یکبار مصرف به مشتریان خود شوند.

سردار نوریان در پایان گفت: این اقدام می تواند جلوی خیلی از سواستفاده ها و کلاهبرداری های اینترنتی را بگیرد و می تواند کاهش جدی بر جرایم اقتصادی در فضای مجازی داشته باشد.

متن کامل گفت و گوی مهر با سردار نوریان به زودی منتشر می شود.

نظر شما