شناسهٔ خبر: 35335810 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: جهان نیوز | لینک خبر

طی یک جلسه مهم؛

رئیسی با روحانی اتمام حجت کرد +جزئیات

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی روایتی از اتمام حجت رئیس قوه قضائیه در جلسه شورای هماهنگی اقتصادی درباره مبارزه با فساد مطرح کرد.

صاحب‌خبر -
گروه سیاسی جهان نيوز: احمد امیرآبادی فراهانی، عضو هیئت رئیسه مجلس با انتشار توئیتی به روایتی از جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی قوا و اتمام حجت رئیس دستگاه قضا با رئیس جمهور پرداخته است. امیرآبادی نوشته است: «شنیده ام امروز آقای رئیسی در جلسه شورای هماهنگی اقتصادی اتمام حجت کرده هرکس و در هرکجا هرفسادی سراغ داره مصداقی گزارش بده رسیدگی کرده و نتیجه راه هم به  مردم اعلام می کنیم. و دیگر از این پس ادعای جناحی و سیاسی برخورد کردن را هم نمی پذیریم.»


در همین باره خبرگزاری فارس نوشته است: در جلسه دیروز شورای هماهنگی اقتصادی برخی افراد از جمله رئیس جمهور نسبت به روند دادگاه‌های مفاسد اقتصادی به آیت الله رئیسی انتقاد کردند که با واکنش رئیس قوه قضائیه و اژه ای معاون اول مواجه شدند.

رئیس جمهور معتقد است که با مفاسد اقتصادی برخورد جناحی شده است. در این جلسه آیت الله رییسی ضمن توضیحاتی در رد این ادعا از دولتمردان و آقای روحانی خواسته است که هر پرونده‌ای که دولت مدعی است با آن برخورد جناحی شده، اعلام نماید تا مورد رسیدگی قرار گرفته و در انتها نتیجه نیز به اطلاع مردم برسد.

برخی تحلیل گران معتقدند نزدیک شدن به زمان اعلام پرونده برخی چهره ها نظیر حسین فریدون در روزهای آتی از دلایل مقاومت دولت در برابر اقدامات اخیر قوه قضائیه در برخورد با فساد است.

 
یادآور می شود دو هفته پیش رئیس جمهور در پانزدهمین جشنواره شهید رجایی طی اظهاراتی که کارشناسنان سیاسی آن را طعنه به قوه قضائیه عنوان کردند، گفته بود: «با دخالت دیگران دستگاه اجرایی نمی‌تواند به هدفش برسد. البته مردم دراظهارنظر آزادند اما نباید شائبه سیاسی بیاید. اگر شائبه سیاسی بیاید قاضی مرده است. اگر این شبهه در ذهن مردم بیاید دستگاه قضایی ما کارش تمام است و قضاوت مشروعیت خود را از دست می‌دهد مردم باید حس کنند هر فردی در این کشور از هر جناح و قبیله‌ای وقتی در دادگاه رفت قاضی همه را یکسان می‌بیند. »

این اظهارات روحانی، در سخنرانی فردای رئیس دستگاه قضا پاسخ داده شد. رئیسی در گردهمایی بزرگ مبلغان محرم گفت: « اگر کسی فساد کرد که دستگاه قضایی نمی‌تواند نسبت به آن بی‌تفاوت باشد؛ باید رسیدگی عادلانه و منصفانه شود؛ قضات ما در سراسر کشور می‌دانند که هر چقدر پرونده‌های مختلف را پیگیری کنند صدایی درنمی‌آید، اما وقتی پرونده کسانی که متصل به قدرت و ثروت‌اند روی میز قاضی می‌آید فریاد‌ها بلند می‌شود که این جناحی است یا این سیاسی است».

بیشتر بخوانید:
نامه زاکانی به رئیسی؛ دادخواه ملت ایران از روحانی و جهانگیری باشید

برچسب‌ها:

نظر شما